Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (69)
Raspunsuri - Pagina 28
miki04 spune:
LA MULTI ANI! Mamici si burtici,
Hai ca am reusit sa plang putin, asa este si mie mi-ati fost de mare ajutor chiar daca mai mult v-am citit din umbra( serviciul bata-l vina). Si mie imi este dor de burta mea imensa, dar cand ma uit inpatutul de langa mine imi dau seama ca ceea ce tineam ascuns acolo acum este o mica minun printre noi. Este un baietel tare cumintel, defapt intrasem sa va intreb pe mamicile care nu alapteaza si da la bebe formula (asa cum se intampla la noi) cat doarme bebelusul vostru? Noi am intrat in a III a sapt de viata si am avut nopti cand a dormit dupa baie 7-8 ore legate. La voi s-a mai inatamplat asa? Stiu ca unele or sa zica ca-s mare norocoasa, dar totusi nu este prea mult?
Am intrebat si pediatra care mi-a zis sa ma rog la Dzeu sa mi-l tina asa!
Si eu vrea sa multumesc tuturor fetelor de pe forum, citindu-va pe voi am gasit raspuns la foarte multe framantari.
Acum va las ca am un nod in gat si nu trebuie sa plang.......
Mihaela
Stefan Cristian
Mamica de Adita
asiza spune:
NU PLECATI!!!!! Vreau sa-mi iau si eu ramas-bun...
M-ati facut sa plang citind cuvintele voastre frumoase si gandindu-ma la cat adevar ascund...Am descoperit si eu forumul si ma felicit si acum ca am ales sa fiu alaturi de voi, sa impartasesc Odiseea sarcinii cu voi! M-ati ajutat mult, mi-ati dat raspunsuri la multe intrebari, incertitudini si m-ati facut sa vad burtica mea draga cu altfel de ochi...De asemenea am cunoscut personal multe prietene adevarate, fete cu care sigur voi tzine legatura si pe viitor! Desigur, am castigat si multe prietene virtuale, iar prietenia si sinceritatea voastra cantaresc enorm pentru mine...Va iubesc pe toate si va pup tare tare...

Sa ne vedem cu bine la Clubul scutecelor...

Oana
cu
Denis Cristian
doradora spune:
haideti, fetelor, curaj!
eu una sunt bucuroasa ca trecem la scutece, pt ca acum o am si pe bebe alexandra alaturi de mine, si oricat de mult o iubeam in burtica, acum o iubesc de o mie de ori mai mult.
a fost frumos in odisee, de cand am putut si eu sa intru, prin iulie, pt ca e mult mai usor sa stai de vorba cu oameni care trec p[rin aceleasi experiente si care te inteleg. dar asa cum mi-am luat la revedere de la burtica, imi iau la revedere si de la odisee, dar nu cu sentimentul ca am pierdut ceva, ci ca sunt mai implinita.
asa ca luati-i pe bebei in brate si haideti impreuna la scutece, unde tot noi intre noi suntem!
chris +
alexandra
bebe alexandra
carla2005 spune:
Hop si eu cu plansul...doamne ce repede a trecut va multunesc ca existati si ca am trait impreuna cele mai frumoase clipe, multumesc ca m-ati incurajat si unde nu am stiut m-ati ajutat va pup si va imbratisez cu tot sufletul pe toate ne vedem la scutece!
Mami, tati si Alexandra Maria!
carla2005
de
Alexandra Maria
Cand viata te stoarce ca pe o lamaie, invata sa faci limonada!
lory32 spune:
Fetele Dragi,
Va pup si eu dulce dulce, imi pare rau doar ca nu m-am inscris mai devreme pe forumel, adica mai de la inceputul burticii, dar nu este nimic, o sa fiu prezenta sper cat mai des in clubul scutecelor, abia astept sa schimbam impresii despre fulgisorii nostri
Dandusa, m-ai facut sa imi dea lacrimile... spune-mi si mie te rog cum ii dai(inainte sau dupa masa) si cat ii dai din Debridat - desi eu nu i-am dat pana acum deloc poate ar fi cazul sa incerc ca nu prea o mai scoatem la capat...
Aelita, o sa bati recordul cu burtica ta... Facem galerie...
Hai ca intru la club, pa!
Lory, mamicutza de Delia Ana-Maria
ruxandra_sb spune:
Repede, repede sa apuc sa-mi iau si eu la revedere dela Odisee, sa va multumesc pt tot ceea ce am facut impreuna si sa ne vedem cu bine la Scutece.
Mamici, BUN VENIT 

!!
Are mama doi flacai.. Matei (4) si
Grigore
ingeras26a spune:
quote:
Originally posted by anateo2004
La multi ani!Noul an sa va aduca numai bucurii.
Noi ne-am confruntat cu o problema.Ieri pe la pranz cand i-am schimbat pampersul am gasit sange coagulat in buric.M-am speriat,lui i-a cazut buricul la o sapt dupa nastere si am curatat cateva zile zona si nu am mai vazut nimic si acum asta.Am curatat cu alcool alb iarasi si acum de fiecare data cand il schimb repet opertatiunea.Nu e inflamat,nu il doare cand il curat.S-a mai intalnit cineva cu asa ceva?
Este normal si ok, nu te speria. Probabil ca s-a agitat mai mult. Oricum, mai curata-l o peroada cu alcool alb si pudra baneocin dim si seara, dupa baita, sa eviti sa se infecteze.
Pupicei, Ingeras
de
Maya Maria (16.12.2006)
ingeras26a spune:
quote:
Originally posted by alexandra_25
Si am uitat ce e mai important..am o intrebare pentru mamicile care numai alapteaza....cum sunt scaunele BB?...eu tot am impresia ca e diaree....e moale tare si de culoarea mustarului?
alexandrade
Mark Andrei
poze cu Mark
poze
Eu alaptez exclusiv si la noi este la fel!
Pupicei, Ingeras
de
Maya Maria (16.12.2006)
ingeras26a spune:
vrem si noi sa ne luam ramas bun de la odisee, cel putin pt moment....
au fost numai clipe frumoase, am impartasit cu voi totul, m-am bucurat si intristat alaturi de voi, am ras si am plans...ca acum...
Va multumesc pentru tot!
Pupicei, Ingeras
de
Maya Maria (16.12.2006)
pitzirica30 spune:
Fetelor,scuze ca dau buzna,dar AELITA a nascut!!!!
Ia cititi aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=91141&whichpage=9