Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (69)
Raspunsuri - Pagina 29
aka spune:
Sa-mi iau ramas bun de la odisee? Nu cred...O voi tine in suflet toata viata cu clipele ei frumoase. Oricum va multumesc ca existati, ca a avut cine sa ma asculte atunci cand mi-a fost mai greu sau mai usor. Cu acest ultim mesaj parca incepe sa-mi fie dor de burtica mea, de care toata lumea zicea ca e prea mica si din care a "iesit" o mandrete de fetita. Simt cum ma apuca plansul si nu vreau...Ne intalnim la scutece...
In concluzie va iubesc pe toate si va multumesc ca existati
.
Monica
de
Maria Cristina
Poze Maria Cristina
m_monique spune:
alexandra_25 si la noi scaunul e la fel.
anateo2004 si in buricul lui andrei mai gasesc sange uscat. pediatra mi-a spus ca nu e nici o problema. sa-l curat bine
Andrei (16.12.2006)
poze
Yagmur spune:
Felicitari Aelita!!!! 

Si mie imi vine greu sa cred ca trebuie sa-mi iau ramas bun de la odisee.... desi am intrat pe forum tarziu m-ati primit atat de bine si cu atatea sfaturi incat ma intreb ce m-as fi facut fara voi...
Ne revedem la scutece...
Si acum fug ca s-o trezit Luca mancaciosul.....
Pupici.. si va iubesc pe toate!!! 

Yagmur + bebe Luca 
cristina1974 spune:
La Multi Ani,amici,tatici si bebici!
Felicitari Aelitei! m-am gandit la tine in noaptea de revelion, ti-am trimis si un mesaj pe telefon,sper ca l-ai primit.iti doresc sa ai o fetita sanatoasa, cuminte,care sa pape bine, sa nu aiba dureri de burtica si care sa o bucure pe mami si pe tati mereu,mereu.
fetelor, imi iau si eu ramas bun de la Odisee.Am plans cu voi, am ras cu voi, mi-am facut griji alaturi de voi,m-am bucurat din suflet alaturi de voi,am avut trairi unice alaturi de voi.Voi, fetelor, ati fost umarul pe care am jelit de atatea ori,m-ati sfatuit de parca v-as fi fost sora,si va datorez atat de multe.....
Sper sa pot intra mai des la scutece pentru ca sunt extrem de ocupata.Insa de fiecare data cand voi reusi sa intru, va voi citi cu drag,si,daca voi fi in masura, va voi raspunde cu drag,prietenele mele dragi.
Cristina,Iasmina Timeea ,Georgia Helia
cristina
paxela spune:
mamici, uite ca ati facut si pasul urmator, acum voi citi evolutia bebeilor vostrii la "scutecele", sa fie sanatosi si fericiti sa va bucurati de ei
Alexa
28+
si
Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006
ramsan spune:
LA MULTI ANI cu bebei frumosi si sanatosi!
Offf..... 

Ce este frumos sa termina repede, dar numai ca sa inceapa altceva si mai frumos, nu?
Ma bucur ca am trait 40 de saptamani de odisee burticoasa alaturi de voi, cu emotiile primelor teste de sarcina, cu cele ale primelor miscari ale lui bb Rares, cu griji si bucurii, cu optimism. Pentru mine sarcina si nasterea au insemnat bucurie si energie, care s-au materializat acum intr-un prunc superb.
Am castigat multe prietene printre voi, pe unele am ajuns sa le cunosc personal chiar si asta este o mare bucurie a vietii.. sa fii inconjurat de prieteni 
Ma cam lasa inspiratia si nu imi gasesc cu usurinta cuvintele 
Imi doresc sa va regasesc la Clubul scutecelor in aceeasi formatie.
Mirona
ca initiatoare si organizatoare a grupului de mamici nov_dec.
Aelita sa fii sanatoasa mami, si printesa ta asemenea 
Alex e normal ca kk lui bb sa fie asa, mai apos si cu bobitze galbene... e bine...
[Dolores] ai un baiat superb 
Ramona - mamica lui Rares (8 nov. 2006)
www.dropshots.com/ramsan" target="_blank">Rares in burtik
deeaA spune:
Fetelor, pe noi nu ne-a vazut nimeni?
Ne-am suparacit pe voi ca am postat si noi pe 31 decembrie sa ne laudam si noi cu venirea noastra pe lume a lui bebe DAVID IONUT-era DAVID ALEX. dar ne-am razgandit-si pe noi nu ne-a felicitat nimeni-RELELOR!!!!!!!!!!!!
Asadar pe 24 ora 20:50 am iesit pe aceasta lume cu scor 10, 53 cm, prin nastere naturala fara epidurala.
FELICITARI celor care au mai nascut intre timp, sper sa va citesc pe toate ca si inainte numai sa-mi dea timp bebeul meu alintat care deja s-a invatat in brate.
Multi
deeaA
de DAVID IONUT
deeaA spune:
Si trebuie neaparat sa ne luam ramas bun de la odisee?
Nu-i nimic, ne vedem la cap. cu scutecele![]()
Deja incepe sa-mi fie dor de burtica,dar cand ma uit in jurul meu si vad minunea care a stat acolo imi trece.Voua nu?
deeaA
de DAVID IONUT
asiza spune:
quote:
Originally posted by deeaA
Si trebuie neaparat sa ne luam ramas bun de la odisee?
Nu-i nimic, ne vedem la cap. cu scutecele
Deja incepe sa-mi fie dor de burtica,dar cand ma uit in jurul meu si vad minunea care a stat acolo imi trece.Voua nu?
deeaAde DAVID IONUT
Hai la Clubul scutecelor...
Oana
cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)Varsta Denis