Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (69)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

parca fulgisori de noiembrie-decembrie.nu mai stiu exact..dar putem modifica daca nu e bine ,nu?cum te mai simti?

quote:
Originally posted by aelita

aa,fac eu capitolul??
pai ma pun pe lucru,dar amintiti-mi, cum se numea exact ?

pt toate mamicile !!

40 FIX FIX FIX

dolores si David Cristian -22.11.2006-

poze dolores
album David Cristian

Mergi la inceput

merci bambo..si a ta printesa sa traiasca,sa fie sanatoasa.am vazut poza cu "ce ochi am" chiar asa,ce ochioasa e.

dandusa si a ta printesa sa traiasca....sa va aduca numai bucurii si satisfactii

poze dolores
album David Cristian

Mergi la inceput

mai fetelor,cand au trecut cele 9 luni???imi aduc aminte de ziua cand v-am descoperit,de momentele de panica,de suparare,de bucurie,toate traite alaturi de voi..momente pe care nu le voi uita niciodata,momente in care vorbeam cu voi si bebe crestea,misca,lovea,imi producea emotii,bucurii,suspans...sunt zile cand pun mana pe burtica ,ca atunci cand il pandeam sa miste la caldura mainii mele..imi aduc aminte de ziua cand am venit de la eco unde aflasem ce am in burtik,iar voi ma asteptati de fiecare data dupa fiecare control,ecografie etc,...va multumesc pentru mesajele si telefoanele pe care le-am primit de la voi,pentru gandurile si rugaciunile voastre.va iubesc pe toate prietenele mele dragi,de suflet,care mi-ati fost alaturi si la bine si la rau..v-am simtit alaturi de mine mereu...nu as fi reusit sa trec peste muuulte momente grele fara voi...a fost frumos aici la odisee cu bune si cu rele..nu-mi ramane decat sa zambesc in coltul gurii aducand-mi aminte de toate discutiile noastre...va pup si imi doresc sa fim unite in continuare pentru ca s-a creat o legatura destul de puternica,o legatura care nu vreau sa fie intrerupta de nimeni si de nimic..va imbratisez pe toate.am un noood in gat....gata...nu mai scriu nimic ca-mi vine sa plang,depresia bat-o vina

poze dolores
album David Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

parca asa...fulgisori..
ma apuc sa il fac pana faceti 20 de pagini,sipana ma culc.

pt toate mamicile !!

40 FIX FIX FIX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Maaama, m-ati facut sa plang! Nici nu mai stiu ce am vrut sa spun...
Cum au trecut 9 luni... La inceput doar va citeam, imi era teama sa intru pana nu depaseam perioada critica. Si acum imi tin minunea in brate, si e plin de bebelusi pe aici, care mai mari (2 luni!), care mai mici, care inca mai urmeaza sa isi faca aparitia. Si voi ati scris atat de frumos despre perioada asta, ca mi-au dat lacrimile...

A, mi-am adus aminte ce vroiam sa spun. aelita, dupa cum votase lumea, noul capitol de la Clubul scutecelor urma sa se numeasca "Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006".

Alexandra, eu alaptez exclusiv. Caca e galben ca mustarul, lichid cu bobite galbene (pe aici bobitelor li se spune seminte). Lichidul se absoarbe in pampers si raman bobitele. Gasisem o poza cu aspectul scaunului pe pampers, ma uit pe net sa o gasesc din nou.
Hi, hi, am gasit-o. Apasa aici

Elise, va spun si eu bine ati venit! Nu am experienta in problema hranitului cu formula. Dar bebele meu vrea si el sa suga mult timp, la inceput am crezut ca ii e foame, acum sunt aproape sigura ca simte nevoia sa suga si desigur ca prefera sanul pentru ca pe acolo vine si ceva bun. De vreo 3 zile am inceput sa ii ofer suzeta. Nu e mereu foarte incantat, dar cateodata o accepta si o tine in gurita destul de mult. Si asta ma salveaza de la alaptat non-stop. Si la noi nevoia asta de a suge apare in timpul zilei, noaptea suge doar pentru a se hrani si doarme bustean fara sa mai faca scandal.
Si scoate neaparat fetita afara, avem noroc si noi si voi de o iarna blanda. Mai iesiti si voi din rutina, iar ei ii prinde bine sa ia aer.

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Nu am avut somn si fiindca Mark inca doarme m-am gandit sa mai fug sa va citesc inainte de a face nani...de fapt nu mai apuc ca imediat trebuie sa se trezeasca la papa......
Dandusica......scumpica ca de obicei....iti multumesc de urari....da noi ne-am casatorit in noaptea de anul nou...asta ne-am dorit....anul asta am avut atatea impliniri...am luat ANL-ul......a venit si minunea asta mica...si suntem o familie fericita...nu mi-as mai putea dorii altceva decat sa fim sanatosi..!
Si ..pentru printesica Crinutza.....
Si pentru bebelina Antonia....
Aelita....ce faci mama?...inca nimic?....tot pe baricade....hai ca daca nasti iti trimit niste carnati de porc.....ca si premiu....
Dolores..da eu inca alaptez...cred ca e de vina alimentatia mea...nu?
Donia....multumesc...ai fost super originala...ce sa mai stam sa explicam cum arata si ce consistenta are....am vazut poza si m-am lamurit.......si m-am mai si linistit....
Noi de maine incepem pregatirile pentru botez...cred ca il facem pe 14...si o sa am atatea pe cap...asa ca daca nu mai intru...sa nu ma lasati sa ma ratacesc pe forum...sa-mi dati de stire cand ne mutam...
Noapte Buna.....!

alexandra de Mark Andrei
poze cu Mark
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_n-d_06 spune:

aici se va incheia totul,si vom continua la noul capitol,

FULGISORI DE NOIEMBRIE DECEMBRIE

Multa sanatate copiilor nostri !

p.s. daca imi confirmati,schimbam numele subiectului in fulguleti..sau cum ramasese.

deasemenea,daca vreti alta forma,schimbam oricand.deocamdata am pastrat forma de pana acumd,ar putem modifica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Nu inchideti inca, sa ne mai luam la revedere!

Asadar la revedere burtici (desigur, burtica aelita vine cu noi, ca si alte burtici restantiere)!

Sa ne vedem cu bine la scutece si sa impartasim bucuria primilor pasi ai bebelusilor asa cum ne-am bucurat de primele miscari din burtica, sa radem la primul zambet, sa nu prea plangem la primii dintisori, sa ne mandrim cu primul gangurit si sa nu prea avem ocazia sa povestim de febra si bau-bauri care ne sperie copilasii.

P.S. Am recitit capitolele 55 si 56 unde s-au discutat propunerile pentru numele viitorului subiect de bebelusi si cele mai multe voturi au fost pentru fulguleti (majoritatea), urmau fulgusorii si mai apoi fulgisorii.

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

hop si eu pe forum,

bebelina mea a papat si acum ii e foame la mami - asa ca butonez si eu pe aici cu voi.
Eu am lipsit atunci cand s-a votat cum se va numi noul capitol - asa ca va las pe voi sa hotarati - eu va urmez oriunde si oricum.

Va iubesc pe toate si va multumesc ca existati. Sa ne reintalnim cu aceeasi placere la Clubul scutecelor.

P.S. Aelita - multumim de onoruri. As avea totusi ceva de completat - sa facem o diferentiere intre capitolele de la odisee si cele care vor fi la club; si sa nu le uitam totusi pe fetele care au uitat de noi, sau doar ne citesc si s-au inscris candva - in josul listei o insiruire de nume, ceva acolo - cu asteptam inca vesti de la ...... Ce zici?
In fine - de organizat avem noi timp inca - mai vb.
Deci nu ai nascut inca.
Acum ma duc la nani.

V-am pupat de sfarsit de odisee.

Miro si Karina Ioana 1,2, - filmuletze Karina www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061127&ctime=132700" target="_blank">1,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061201&ctime=005102" target="_blank">2,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061204&ctime=132558" target="_blank">3,
am o nepotica talentata, o burtica in amintire, si o BB-lina zbenguita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralumat spune:

Buna dimineata tuturor si LA MULTI ANI! Eu am tras chiulul zilele astea de pe forum, pentru ca am incercat sa petrec la maxim timpul cu mama mea. M-a ajutat pana acum cu David, dar din pacate azi a venit ziua in care va pleca la ea acasa.... Off, cum ma voi descurca singura????

Am uitat complet ca s-a terminat odiseea noastra si trebuie sa ne mutam la Scutece....sunt sigura ca mult timp de acum inainte voi deschide la Odisee si voi cauta mamicile de nov-dec. Peste vreo 3 luni voi regasi subiectul si voi retrai toate temerile si fericirile noastre alaturi de "generatia 2007". Dragele mele, va multumesc ca v-am descoperit si ca am parcurs impreuna toata Odiseea...m-ati ajutat sa ii accept pe oameni asa cum sunt...sa inteleg ca ei vor critica intotdeauna kilogramele luate in timpul sarcinii, numele copilului, deciziile pe care le voi lua de acum incolo ca parinte. M-ati invatat sa zambesc si sa trec peste asta cu calm, stiind ca cele mai bune sfaturi le voi gasi aici, la voi. Acum suntem MAMICI! Vom fi impreuna multi ani de acum inainte, ajutandu-ne cu sfaturi si idei, cu experiente mai mult sau mai putin amuzante.....sa ne creasca mari bebeii si sa ajungem peste muuuulti ani sa postam linkuri cu poze de la nuntile lor!

Raluca David Calin (28 nov)

Mergi la inceput