Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (69)
Raspunsuri - Pagina 26
alexandra_25 spune:
La Multi Ani inca odata fetelor.....!V-ati integrat toate?...
....cum ati petrecut aseara?....noi am fost foarte cuminti...numai am mancat si am dormit...a stiut el ca trebuie sa ne lase sa sarbatorim 2 ani de la casatorie...!A fost frumos...primul an acasa...am stat pana pe la 4 dimineata....si la 12 fara un minut am fost in centrul orasului la focul de artificii..a stat buni cu baiatul...!
Nu am apucat sa va citesc azi pentru ca Mark a avut o zi destul de proasta...cred ca iar din cauza vremii...la noi ploua cu galeata de dimineata....de abia acum a adormit dupa ce i-am facut baita si i-am dat sa manance!
Cum am intrat am vazut ca vorbiti de "clubul scutecelor"..si parca nu imi venea sa cred ca se termina odiseea......
Asa ca m-am gandit si eu sa spun cateva cuvintele la sfarsitul unui capitol si inceputul altuia....si nu ar trebui sa fiu acum originala dar Dandusa adevar a grait....
Acum cand stau sa ma uit in urma nici nu pot sa imi inchipui cele aproape 9 luni de sarcina fara voi....pentru mine forumul asta a fost familia mea...am trait fiecare clipa...am plans impreuna..am ras impreuna...ne-am sfatuit...si ne-am invatat una pe alta...si eu am gasit in voi niste prietene adevarate si niste suflete calde si deschise....in fiecare dintre voi este ceva special si eu sper sa ramanem tot asa...acest forum va ramane un capitol minunat din viata noastra.....si eu va multumesc din suflet pentru ca ati fost mereu alaturi de mine si nu voi putea sa va multumesc indeajuns pentru curajul pe care mi l-ati dat inainte de a naste....va iubesc pe toate si imi sunteti tare drage..atat voi cat si minunile voastre!...

Hai ca va las..m-am emotionat asa de tare.....
alexandra
de
Mark Andrei
poze cu Mark
poze
alexandra_25 spune:
Si am uitat ce e mai important..am o intrebare pentru mamicile care numai alapteaza....cum sunt scaunele BB?...eu tot am impresia ca e diaree....e moale tare si de culoarea mustarului?
alexandra
de
Mark Andrei
poze cu Mark
poze
dolores spune:
abia azi am descarcat restul de poze din aparat...sper sa-i ramana ochii albastri ca in rest seamana cu mine asa cum sperai pe vremea cand eram burtici.cadourile de sub brad nu sunt toate ale noastre deoarece bradutzul din poza e de acasa de la mami.te pup,esti o dulcica..ca de obicei

quote:
Originally posted by dandusa
DOLORES,
ai un baiat frumos foc,seamana leit cu mami.Mosulica din pozici este adorabil,unde ai ascuns pozele pina acum?!?Si ochiii,sint ai tai...,nici nu se pune problema...,foarte reusit...si ce de cadouri ati avut voi sub bradut...,tare frumos...!
Dandusa,mamica de Crina Maria(1nov2006)
poze crinuta
poze dandusaLa baita
dolores si
David Cristian -22.11.2006-poze dolores
album David Cristian
dolores spune:
tu nu mai alaptezi alex??
quote:
Originally posted by alexandra_25
Si am uitat ce e mai important..am o intrebare pentru mamicile care numai alapteaza....cum sunt scaunele BB?...eu tot am impresia ca e diaree....e moale tare si de culoarea mustarului?
alexandrade
Mark Andrei
poze cu Mark
poze
dolores si
David Cristian -22.11.2006-poze dolores
album David Cristian
aelita spune:
a deju,am vazut pozele
bebe frumos!
chris,nasoala gafa cu baby phone-ul deschis!!
trebuie sa aveti grija cu draciile alea,ca vi s epoate intampla oricand cu oricine.
dar tu defapt de ce il intrbai pe sot cat mai stau ei,ca doar nici el nu stia ,ca si tine!
asta e,ai facut-o ,ai facut-o.
dandusa
cum facem cu scutecele?? ca nu am priceput!
pt toate mamicile !!
40 FIX FIX FIX
dandusa spune:
Pai ...,Mirona zicea sa faci tu onorurile,Aelita!
Hai ca eu iti fac galerie,sint in spatele tau...,ca la deschis capitol nou...,nu ma pricep...
ALEX,
m-ai facut sa pling,tu ai fost si mai originala...,ma duc sa bag o dusca de visinata pe sub nas
...,sint tare emotionata si poate ma lasa si durerea de dinti...(ma dor toti dintii din partea stinga de doua zile).
Poze Crinuta
luna 1,luna 2,luna 3
Poze Dandusa 
dandusa spune:
ALEX,
felicitari pentru aniversare.Chiar de revelion ?Pe bune?Sa fiti sanatosi si la fel de frumosi,sa aveti parte de o casnicie presarata numai cu bucurii si implinirii alaturi de iubitul ,mark.Casa de piatra!!!

Azi sarbatorim si noi doua lunisoare de viata .
A crescut printesa mea si nu-mi vine sa cred ce a trecut timpul...
,miine ,poimiine...,merge in picioare...,de vorbit nu mai zic...,acum are cite un program de gingurit de ne da pe spate...,probabil stiti si voi...,Cind incepe cu ...guuu,gaaa,giii,agiii,agaaa,aguuu,ne termina nu alta!!!Sintem topiti amindoi si stam in fata ei..,inginind-o pe ea...,ne distram copios...
.
Acum doua zile am renuntat sa-i mai dau Debridat si am inceput iar cu Sab simplex,crezind ca o sa o ajute la fel de mult...,de unde ,bai frate...,au luat-o durerile ieri si azi de nu mai stiam ce sa ii fac...,am incercat sa-i dau suzeta ,dar degeaba...,pina seara dupa baita ,cind am reusit sa o pacalesc sa o ia putin ca sa o mai calmeze burtica.Azi i-am dat iar Debridat si i-a trecut de tot...,pe seara ,dupa baita era asa draguta cu suzeta in gurita,incerca sa si-o tina singurica...si ce mai plescaia la ea...,mai,mai...i-am facut si poze sa o vedeti.
Aseara nu am mai fost in piata ,am fost pe la parinti si apoi la niste prieteni,a fost dragut,ne-am distrat ...,mai batrineste asa...,bbelina a dormit super bine si cu petarde si cu muzica...,pe la 5 dimineata eram acasa...
Acum fug si eu la nani,va pooop si va doresc o noapte linistita fara plinsete si fara colici.
Poze Crinuta
luna 1,luna 2,luna 3
Poze Dandusa 
bamboletta spune:
Buna seara

Antonia a adormit si imi fac si eu de cap putin pe aici ![]()
Dolores-ce flacau frumos ai,imi plac tare mult pozele cu costumasul de mos craciun
si eu am vrut pt.Antonia de craciunita dar nu am gasit
poate la anul ![]()
Dandusa-
am vazut poze noi cu voi
ce bine arati eu inca sunt 
off dar ma gandesc sa ma duc la sala pe la jumatatea lui ianuarie 
si Crinuta e o scumpa

A_deju-f.faine pozele e un scump 
M-a apucat si pe mine melancolia a fost asa frumos alaturi de voi in odisee 
dar o sa fie si mai frumos la clubul scutecelor 

Bamboletta si
Antonia-Gabriela (1 nov 2006)
"poze"
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">"video bebelina"
"Poze Antonia-Gabriela"
SARBATORI FERICITE !!!! 
bamboletta spune:
Si Antonia are azi 2 luni 

Antonia si Crinuta

Bamboletta si
Antonia-Gabriela (1 nov 2006)
"poze"
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">"video bebelina"
"Poze Antonia-Gabriela"
SARBATORI FERICITE !!!! 
aelita spune:
aa,fac eu capitolul??
pai ma pun pe lucru,dar amintiti-mi, cum se numea exact ?
pt toate mamicile !!
40 FIX FIX FIX