FIV 96

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Va pup pe toate la gramada,Am fost azi in vizita la MIKA si mi-am vazut posibila nora,adica pe Alexia,o dulceata vie si zambareata foooc si asa mi s-a facut un dor si o pofta de bebe mic si gingas.....si va doresc si voua sa aveti parte de ce imi doresc mie!

Anhana,bafta multa si sa ne intalnim la mamici de septembrie-octombrie!!!!!
Lachi,pupam samburasii,....ne rugam pentru voi sa cresteti voinicei si sanatosi si sa stati acolo cumintei pana la inceput de septembrie!!!Dar cand e Data Posibila a Nasterii,adica termenul de 40 de saptamani?
Andicule,ce mai face burticu cel pretios???Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iumosa spune:

Bine v-am gasit si la multi ani!

Va urmaresc de ceva vreme (m-am bucurat pt. fetele care au reusit, precum Andicu, Lachione si m-am intristat pt. nereusite - nu vreau sa dau nume sa nu rascolesc ceva) si acum m-am hotarat sa va scriu. De fapt, vreau sa va intreb ceva. Care e diferenta dintre FIV si ICSI si se poate face doar ICSI, fara FIV?

Noi incercam de peste un an si acum ne-am apucat de analize. SI deja am gasit probleme. Spermograma sotului a iesit astfel: volum 5 ml, ph 7.2, motilitate: A=40% B=10% C=37% D= 12%, concentratie 57.4 milioane/ml iar la morfologie....25% forme normale, in loc de minim 30%. Diagnostic: teratospermie. Din experienta voastra e f. grav (inca n-am ajuns la dr. cu rezultatul)? Se poate imbunatati cumva morfologia? Am impresia ca ne paste FIV-ul....

Multumesc pt. raspunsuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Iumosa,mi-as dori macar 10% din mobilitatea spermatoizilor ,,A''.
Mie,personal ,spermograma mi se pare impecabila.Poate gresesc,dar a noastra e muuuuuuuuuuult mai dezastruoasa si nici nu ni s-a pomenit ceva de IA sau FIV+ICSI.Chiar am fost incurajati ca vom reusi natural,ceea ce ne si dorim.
Eu nu cred ca spermograma e dezastruoasa,intr-adevar formele tipice sunt la limita,dar mobilitatea e f.buna!!!!
Poate in Canada au alte limite impuse,nu ti s-au dat si intervalele intre care ar tb sa se incadreze?
Te pup si iti doresc sa reusiti natural!


Teodora
http://new.photos.yahoo.com/gogosnel/albums/]

,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Feteloram fost si eu la intalneala cu Sherita. Pentru mine ca new entry a fost super si voi mai participa cand sper ca vor veni si alte fete la new entry! Mai multe amanunte picante va va da Sherita.
Ce voiam sa va spun legat de subiect. mie mi-a venit CM dupa 7 zile de Diphereline de 0.1, dar la mine problema e ca nu se mai termina, adica de vreo 3 zile (ca pe mine tot CM ma tine 2 zile, max 3!) am tot pete maronii. Eu zic ca s-ar putea sa fie din cauza tusei, de care sper sa scap pana la ET.
Lachionemi-a spus Sheritaca ai luat MACA in timpul tratamentului de FIV. A mai luat cineva? Eu o sa ma iau dupa Sherita si o sa iau de maine (adica dupa 4 zile de stimulare) daca gasesc la magazin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Uitai sa va spun ca Sheritami-a tras in fund.......5 Menogoane, la Tushin in restaurant, asa ca se poate oriunde: in gara, in parcare, in aeroport, in casa cu muncitorii la geam, etc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iumosa spune:

Teodora: Multumesc de raspuns. Da, pentru formele tipice, limita normala este de minim 30% forme tipice. Inca nu am ajuns cu rezultatul la dr. ca sa primim o interpretare si de aceea va intrebam pe voi ce parere aveti. Va trebui sa mergem la un specialist (dar se ajunge destul de greu, cam in 3 luni la unul) si trebuie sa incep si eu analizele (si ma gandesc ca vor gasi ceva).

Tu de cat timp incerci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adhnana spune:

multumesc fetelor pentru incurajari! Am facut si eu aseara primul Menogon. N-a fost chiar asa rau. Pe 12 ianuarie merg la eco din nou sa vad cum merge productia.
Sheritra - bine ai revenit cu forte noi! Iti doresc ca anul asta cat mai curand sa reusesti sa ramai graviduta si sa ai bebele mult dorit!
Lachi - felicitari pt punctulete! ma bucur ca sunteti bine
betty78, teodoran, aniast72..cum sa simtiti?
moniland, delia21

Weekend placut!
Adhnana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Avalonai scris si tu ceva aseara sau eram eu beata, desi am baut numai suc? Ca acum vad ca ti-a disparut mesajul?
Sheritonu te-ai trezit din betiveala?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Kitta, ma bucur ca a fost super intalnirea. As fii venit si eu dar cum nu sunt din Bucuresti si nici macar FIV-ul nu il fac acolo cam rare sunt drumurile mele prin capitala. Dar poate odata se nimereste vreo delegatie si o intalnire.

iumosa, si eu zic ca stai bine cu spermograma. Pe langa una bucata a sotului meu, chiar te invidiez.
ICSI fara FIV nu se poate. ICSI este un procedeu prin care se realizeaza intalnirea dintre ovocit si . La un FIV normal se lasa spermatozoizii de capul lor sa intalneasca ovocitele. In cazul in care spermatozoizii nu sunt buni calitativ si cantitativ se ia una bucata de spermatozoid si se introduce cu ajutorul unei pipete in ovocit.
In cazul vostru cu siguranta nu se va pune problema de FIV+IVCSI. Daca ajungeti la FIV atunci embriologul va selecta cei mai buni si ii va lasa sa fecundeze normal ovoictele. Dar nu cred ca ajungeti la FIV din cauza spermogramei acesteia.


Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

quote:
Originally posted by KITTA

Avalonai scris si tu ceva aseara sau eram eu beata, desi am baut numai suc? Ca acum vad ca ti-a disparut mesajul?
Sheritonu te-ai trezit din betiveala?



Scuze, ziceam ca am luat si eu maca pe parcursul tratamentului cu menogon si am avut 10 ovocite. Mai ziceam ca data viitoare nu mai iau sa vad cum va fi. Am sters mesajul pentru ca am crezut ca nu te intereseaza...

Mergi la inceput