PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (19)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

Consi,
vroia sa sune a gluma,de-aia am si pus rânjetul de rigoare...

amiss_zip,
danke schön,esti o dulce

Mami de pufulet pufilos si Sofiliciu-un deliciu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaalex spune:

Mada si noi ne chinuim cu mucishorii. Eu i-am cumparat picaturi de alea cu apa de mare (si aici costa 6$) si ma chinui sa-i scot cu pompita. Facem un scandal monstru dar nu am ce face. Faza e ca nu prea reusesc sa rezolv problema cu totul pt ca mucishorii sunt undeva intre nasuc si gat si mi-e frica sa bag pompita prea adanc. O sa zic si eu sa-mi trimita de acasa batista sa incercam sa vedem daca functioneaza.

LA MULTI ANI 2007... cam cu intarziere dar sper sa ierttati

La Multi Ani pentru toate piersicutele si mamicile care-si serbeaza ziua.

Oana si bb Alex(05.08.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana2002it/album?.dir=/7a5bre2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Oanaalex exact asa si la noi. Si scandal monstru si de acuma cum o pui jos gata dai si plange si urla ca ea saracutza crede ca o chinuim iar cu nasucul.
Fetelor multumesc la toate pt raspunsuri.

---------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tweety7 spune:

Miha ai un baietel tare vanjos. Mi-au placut la nebunie eforturile lui de deplasare.
Oana, Mada va trimit niste pupici pentru vindecarea de mucisori.
Dariana si Clara e permanent maraita. Asa ca nu esti singura mamica chinuita. Referitor la fier, eu ii dau de doua saptamani cate 5 pic/zi si n-am remarcat vreo schimbare de comportament. Precizez ca luam Ferrum Hausmann (pe care ni la dat pediatra gratuit inca de cand avea Clara 3 zile, scriind pe cutie ca trebuie sa incep administrarea de la 4 luni). Vroiam sa va intreb daca toturor bebelusilor li s-a dat fier incepand cu varsta asta.
Fetelor, la 4 dimineata fiica-mea facea sport. A reusit pentru prima data sa se intoarca pe burtica. Mai avem putin si ne rostogolim si noi.

Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei www.choosing2lose.com/tickers/4597e78c6bb5e/weightloss.png" target="_blank">Greutatea mea
Andra, tati Costin si Clara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gracie spune:

quote:
Originally posted by Muuh

gracie eu am luat 25 de kg in sarcina si nu mi-a mai zis nimic. Cand i-am spus l-a busit rasul. asa aratam cu 5 zile inainte sa nasc. Acum am 48 de kg.
Imi place tare mult numele piticei. E deosebit. Si amandoua sunteti foarte dragutze.

Miruna + Alexei

Muuh, cum ai reusit?????? vreau si eu!!!!!!1platesc oricat, da-mi reteta! eu am fost vesnic obsedata de aspectul fizic, am fost si model in tinerete...please!11 io am slabit 12 kg in prima sapt dupa ceza, gratie unei superbe depresii post-natale, cred eu. apoi asa am ramas, am mai scapat de 1 kil...asa din zbor!
multam de complimente! numele lui bebe l-a ales tati...io am vrut baiat si cand mi-a zis vlada 'de data asta ai pus-o de fetita' m-am suparat rau si nu am vrut sa ma bag...acu' sunt incantata de bebelinea mea!
Mami de Grace

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

mada Sterimar se gaseste si la noi e ceva mai ieftin si e bull shit. Eu ii pun lui Alexei Sterimar dimineata cand se trezeste si fornaie din cauza aerului uscat din camera. Eu nu te sfatuiesc sa dai banii pe el mai ales ca e asa scump. Incearca niste picaturi pentru copii dar care sa aiba si o substanta de desfundat nu numai apa de mare.
Sarilla nu am avut niciodata inainte de sarcina mai mult de 49 de kg si la cum m-am ingrasat in timpul ei mi-am dat termen 6 luni sa slabesc dupa ce nasc. Am avut noroc ca si cat am alaptat am putut sa mananc cumpatat deci am slabit chiar si atunci. Si la cei 1.62 m ai mei eram urata mai grasuna.

Miruna + Alexei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

Riana, Maria

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

gracie dupa ce nu am mai avut lapte (cand Alexei a implinit trei luni) am tinut regim si m-am pus serios pe gimnastica. Ca regim am tinut Montignac dar serios serios m-am tinut de el. La mine a fost asa: am slabit 10 kg in maternitate si in timp ce alaptam inca 6. Mai aveam 9 cand m-am apucat de Monti. S-au dus si alea dar eu nu sunt o gurmanda: nu imi plac dulciurile, beau rar sucuri, nu mananc decat paine neagra si aia doar dimineata, mananc doar carne de vita si de pui in fine chestii din astea intzelegi tu. Singurele mele vicii culinare cartofii prajiti si Coca Cola, am mancat si baut din astea doua in timpul sarcinii cat pentru o viata intreaga acum gata.Tu ai timp sa intri pe messenger?

Miruna + Alexei

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Muuh

gracie dupa ce nu am mai avut lapte (cand Alexei a implinit trei luni) am tinut regim si m-am pus serios pe gimnastica. Ca regim am tinut Montignac dar serios serios m-am tinut de el. La mine a fost asa: am slabit 10 kg in maternitate si in timp ce alaptam inca 6. Mai aveam 9 cand m-am apucat de Monti. S-au dus si alea dar eu nu sunt o gurmanda: nu imi plac dulciurile, beau rar sucuri, nu mananc decat paine neagra si aia doar dimineata, mananc doar carne de vita si de pui in fine chestii din astea intzelegi tu. Singurele mele vicii culinare cartofii prajiti si Coca Cola, am mancat si baut din astea doua in timpul sarcinii cat pentru o viata intreaga acum gata.Tu ai timp sa intri pe messenger?

Miruna + Alexei

muuh, saru'manuta de informatii! da, am ceva timp sa intru pe mess ca mama sta cu noi si ma ajuta mult! poate intram acolo in detalii ca nu vreau sa dea fetele cu cartofi in noi! chiar as vrea sa stam de vorba mai mult!
Pupici
Mami de Grace

Mergi la inceput

pt. muuh: poti sa ma adaugi pe lista de mess cu livianicoleta79

pup fata
mami de Grace

Mergi la inceput