PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (19)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AYSHA 2 spune:

LA MULTI ANI MAMICI DE PIERSICUTE SI PIERSICUTE !
Rares are 8,5 kg, sta singur in fundulet ( de 2 saptamani ), sta in picioare, pe varfuri ca un balerin baga tot in gura, este "scuipist " si agitat, mamanca banana, gris cu lapte de la humana, cereale cu fructe humana si laptic acceasi marca. A mancat 2 luni piureul de legume in cantitati f. mari si cu placere, in care ii puneam piept de pui si galbenus de ou. de vreo 10 zile nu mai vrea deloc supa de legume dar manaca fructe cu placere ( mar si banana)in care ii pun galbenus de ou si carnita.
Caut cu disperare alte retete pentru ca el sa accepte pireul de legume, sau variante, nu vrea nici piureul de cartofi, sunt cam agitata pe tema asta. Il mai las putin, poate isi revine. Nu se mai trezeste noaptea pt. biberon, dar mamanca la culcare 230 ml cu 2 lingurite de cereale.
Am depasit si momentul bronsiolitei ( a fost groaznic) dar semne bune anul are si speram ca ne vor expira medicamenetele in sertar.
Nu au iesit inca dintisorii, dar este agitat si ii dau cu calgel si calma baby cand este f. agitat.
Am vazut ca unii spun MAMA wow nu am mai auzit asa ceva la 5 luni ! BRAVO !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

mihatocae, ne-am distrat cu filmuletul, e super haios, Luca!
amiss_zip, e scumpa foc Petra;
muhh, ti-ai dezactivat pm-ul?

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatocae spune:

Mai, fetelor, revin si eu cu vechea mea problema...trezitul noaptea pt. papa. Mai demult imi zicea CONSI (cred) ca dupa putin timp si-a scos Luca al ei si masa de noapte. Al meu de o luna si ceva tot se scoala sa pape, si cred ca deja i-a intrat in reflex.
Acum citesc despre bebei care papa 220 ml cu cereale si dorm toata noaptea. Al meu papa 250-270 ml lapte cu cereale seara (cantitatea variaza in functie de ora cand a fost masa anterioara) si la 3 se trezeste si papa iar 200 ml lapte (simplu) apoi doarme pana la 8.
Am incercat in 2 nopti sa ii dau ceai cand se trezeste, dar dupa ce a baut 50 ml ceai, a sculat toti vecinii cu urletele si a papat si cei 200 ml obisnuiti... Oare numai al meu baga asa ca spartu in el noaptea? Ca vad ca ai vostri nu mai au obiceiul asta. Si am vreo speranta sa mai treaca, avand in vedere ca deja s-a obisnuit asa?

Mihaela, mama lui Luca

www.rapidisti.ro/index/A_sustinut_Rapidul_la_numai_15_s.html" target="_blank">Luca rapidistul
5luni
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ae937687e34549cca3e96&source=browse" target="_blank">Filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

anasia nu dar nu stiu ce are. Imi poti scrie pe mirunaj@yahoo.com
miha despre sculatul noaptea eu am citit urmatoarele: 1. il lasi sa cry it out (sa planga pana adoarme la loc) daca te tin nervii, te lasa sufletul sau 2. daca anticipezi ora la care se trezeste te scoli cu 30 de minute mai devreme il trezesti ii dai putina apa il culci la loc. Nu am incercat nici una dintre metode dar iti spun ce am citit. La mine trezitul noaptea aiurea a trecut ca ii dadeam sa bea apa pana cand se facea ora 5-6 cand el isi bea biberonul de dimineata.
Sabana am aflat ca astazi ar fi Sf.Silvestru si se serbeaza toti cu numele de Silviu, Silvia. Sper ca nu m-am tampit rau de tot si ca pe sotul tau il cheama totusi Silviu.

Miruna + Alexei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norocuta spune:

Muuh, gracie nu va merge skype? e mai simplu zic si eu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gracie spune:

norocuta, sper ca nu te-am stresat!

Mami de Grace

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

Miha eu zic sa nu disperi. Mie, Luca tau mi se pare un adevarat voinicel. Poate are nevoie de mai mult lapte. Intr-adevar, eu am zis ca intr-o perioada, Luca meu se trezea si el noaptea, dar la noi nu a mers cu ceaiul. Desi ii dadeam ceai intr-o ora era treaz din nou. Pana la urma nu s-a mai trezit noaptea pur si simplu. Tu vorbesti cu el cand se trezeste noaptea?

Consi si Luca meu (19.07.2006)

atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piersicutze spune:

Continuarea o gasiti aici

Mergi la inceput