PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (19)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

gracie eu am luat 25 de kg in sarcina si nu mi-a mai zis nimic. Cand i-am spus l-a busit rasul. asa aratam cu 5 zile inainte sa nasc. Acum am 48 de kg.
Imi place tare mult numele piticei. E deosebit. Si amandoua sunteti foarte dragutze.

Miruna + Alexei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

mada la noi se gaseste o chestie care se numeste Batista bebelusului si care trage toti mucii afara. Cand Alexei a fost racit mie pediatra mi-a zis ca pot sa ii pun in nas Olynth pentru copii, substantza activa fiind xylomethazolina de 0.05 poate gasesti si tu picaturi la voi ca sa ii pui macar noaptea sa poata dormi si ea. Sanatate multa!!!

Miruna + Alexei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

Mada si eu folosesc cu succes batista bebelusului. Roaga-i pe ai tai sa ti-o trimita. Daca nu pot ei, ma ofer eu. Si pana atunci, mai incearca cu pompita. Eu ii faceam baie in apa un pic mai calduta ca de obicei si il tineam si un pic mai mult si dupa aia ii scoteam mucisorii mai usor cu pompa.

Consi si Luca meu (19.07.2006)

atat sunt de mare
pozele noastre
botez

www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Miruna ms de raspuns. Am cautat si pe net si olynth nu este la noi. Am gasit o sg chestie Sterimar care e cica cu apa de mare. Voi ati folosit asa ceva? E bun? Va intreb daca e bun pt ca aici costa 6 lire deci nu e chiar ieftin si nu as da atatia bani sa il tin de decor in casa.
Consi ms ca te oferi. Cat costa batista asta? Referitor la apa mai caldutza eu am pus apa fiarta intr-un castronel si am pus si niste ulei din ala mentolat pt baby si am tinut-o cu nasucul deasupra sa inspire aburii dar tot degeaba. Respira mai bine jumate de ora si apoi o luam de la inceput.
Si culmea e ca scot tone de mucisori si tot are nasucul infundat.

---------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

mada,
incearca poate gasesti Otriven.E aceeasi mancare cu Olynth-ul.
Cat despre batista bebelusului,o am si eu si o consider"scary monster"La Sofi n-am folosit-o,am altceva de la moasa pt extras mucii,insa am folosit-o pe Bubu si nu ma declar atat de incantata.Nu cel putin pt cata reclama si lauda i se atribuie...E ok,dar nu e minunata.Parerea mea

Mami de pufulet pufilos si Sofiliciu-un deliciu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Zuzunaki la noi se cheama Otrivin dar nu au decat pt adulti de copii nu au. Ms si tie pt raspuns. Eu despre batista aia nu stiu ce sa zic am mai citit si eu despre ea unii zic cai super altii ca nu-i buna deloc asa ca sincer nu stiu ce sa zic.

---------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARILLA spune:

Buna!
In primul rand..Muuh oau!48 de kg!Super...bravo!Cum ai reusit?Mai ales ca ai luat destul in sarcina!Mi se pare super...eu nu am mai avut 48 de kh..cred ca de cand eram a 4-a!Sau nu am avut niciodata!Si eu sunt intr-un plan de reabilitare...fizica..sper sa functioneze,ca vreau sa dau 15 kg pt a arata...pt a arata...(4 mai am din sarcina).So..wish me luck!
Apoi, Mihatocae inca o data felicitari pentru performante..e fruntas bebele tau!L-am pus si eu pe Razvan sa se uite la filmulet, sa ia aminte!Noi lucram la ceva acum,sa vedem daca iese,si daca merge bine punem filmulet sa vedeti..ne antrenam deocamdata..in spatele camerei
Bulinutza cum se mai simte Bulinelu'?E mai bine?Sper sa da..sa pupi baiatul sa fie bine,da?
Noi ne revenim usor usor dupa sarbatorile astea si ne pregatim de vaccinul de 6 luni,si de controlul la dna dr. Abia astept sa facm iar masuratorile de rigoare..de cantarit l-am mai cantarit,stiu ca are 8 kg si ceva,dar de masurat nu l-am mai masurat,ultima data avea 70 de cm,dar cred ca a mai crescut,ca iar i-au ramas hainele mici...
Gata! Am zis ce aveam de zis..acum mai ma uit in urma sa vad daca nu am uitat ceva,ca azi nu mi-am notat si v-am zis ca sunt cam daca nu imi scriu..
Puup!

SARILLA si RAZVAN, bebe adorabil

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

Mada eu am dat pe "batista" parca vreo 450.000 lei (daca nu mai putin). Eu nu zic ca e "minunata", dar nu e nici "scary monster"-din punctul meu de vedere. Dintre toate pompitele pe care le-am avut asta a functionat cel mai bine. Inainte de a aspira mucisorii i-am pus in nas apa de mare, l-am lasat cam 1 minut si i-am tras. De multe ori ii dau lui Luca sa tina in manuta "batista". Si mai vreau sa-ti zic sa nu-ti imaginezi ca daca se pune la aspirator trage la fel de tare, are tot felul de canale iar la final are o putere de aspiratie suficienta cat sa-i extraga mucii. Si mie mi s-a parut prima data freaky, dar avea Luca niste muci si nu mai stiam cu ce sa-i scot, de disperare am cumparat-o si se pare ca la noi functioneaza. Bineinteles ca intai am testat-o si eu si tati sa ne convingem ca nu ne trage si creierii, sau poate ni i-a tras?!

Consi si Luca meu (19.07.2006)

atat sunt de mare
pozele noastre
botez

www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatocae spune:

SARILLA, la ce proiect lucrati? Ca ne-ati facut curiosi...mai ales pe mine (dar si pe Luca). Asteptam cu nerabdare premiera...cat mai curand.

Mihaela, mama lui Luca

www.rapidisti.ro/index/A_sustinut_Rapidul_la_numai_15_s.html" target="_blank">Luca rapidistul
5luni
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ae937687e34549cca3e96&source=browse" target="_blank">Filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

Mada, si eu sunt multzumita de batista, mie mi-a fost de un real folos, chiar imi era sa nu ramana mucoasa nazala prea uscata, dar puneam ser fiziologic, iar inainte sa o pun in functiune, cum a zis si Consi, spray cu apa marina. Caraie un pic bebe dar al meu face mai rau cand trag cu pompitza in forma de para.

incep bebeii sa mearga de-a busilea?! waw, super! eu ma bucur mult cand vad cate o realizare pe la voi ca inseamna ca ne apropiem si noi.
eu am inceput sa-i dau fier si urmaresc acum daca il agita sau nu, dar nu cred ca poate fi mai agitat de cat e deja, toata ziulica maraie. Mai e vreunul ca el sau sunt singura cu problema asta?

Dariana si Darius (30.07.2006)

Mergi la inceput