PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (19)
Raspunsuri - Pagina 26
amiss_zip spune:
Legat de gluten. pediatra mi-a sugerat sa astept pana la 7 luni. Cum mai sunt vreo 9 zile...vom astepta![]()
va trimit si eu 2 filmuletze haioase cu Petra si o poza![]()
www.dropshots.com/day.php?userid=174824&cdate=20061224&ctime=203608" target="_blank">Petra cu punga in gura
www.dropshots.com/day.php?userid=174824&cdate=20061127&ctime=183318" target="_blank">Petra si-a descoperit limbutza
www.flickr.com/photos/ami_si_cip/332635345/" target="_blank">poza
www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze si filme![]()
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra 
bulinuta27 spune:
Am intrat si noi sa va uram:
Un An Nou plin de bucurii, fericire si mai ales sanatate pentru voi si ptr puiutii nostrii iubiti!!!
Va pupam cu mult drag si va multumim ca sunteti alaturi de noi 

bulinuta mamica de bulinel dragutel
http://www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url
http://pg.photos.yahoo.com/ph/rusanualina/album?.dir=/19c3re2
Consi spune:
quote:
Originally posted by mihatocae
Tweety, multumesc...te tzuc si pe tine si pe Clara.
Si pentru ca Luca e deja mai "batran" cu un an, iata care este noua lui www.dropshots.com/day.php?userid=202457&cdate=20070101&ctime=050806" target="_blank">pasiune....adica deja putem spune ca mergem de-a busilea...oficial(pt. Consi am pus filmul, special, ca daca ziceam doar ca am martori, nu ma credea)
Mihaela, mama luiLuca
www.rapidisti.ro/index/A_sustinut_Rapidul_la_numai_15_s.html" target="_blank">Luca rapidistul
5luni
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ae937687e34549cca3e96&source=browse" target="_blank">Filmuletz
Ii tzuc bucile alea mici
! E un adevarat voinic! Si dulce rau de tot! Si i-am facut rubrica la prima pagina "Merge de-a busilea", dar mi-a fost lene sa-i calculez exact varsta. Daca vrei o treci tu, daca nu da-mi-o ca o trec eu.Consi si
Luca meu (19.07.2006)atat sunt de mare
pozele noastre
botez
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
Consi spune:
Amiss am vazut-o pe Petra la "cirese". Am vazut si filmul cu punga. ![]()
Consi si
Luca meu (19.07.2006)
atat sunt de mare
pozele noastre
botez
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
Consi spune:

6 LUNI
RIANA
5 LUNI
MARIA

Consi si
Luca meu (19.07.2006)
atat sunt de mare
pozele noastre
botez
mihatocae spune:
CONSI, multumim pentru laude. Nu de aia am trimis filmul, ca sa ne pui pe prima pagina...dar daca tot se poate, nu ne deranjeaza
. Luca face 6 luni peste 5 zile, dar cam de-o saptamana face exercitiile de mers de-a busilea.(deci cam 5 luni jumatate).
Lucawww.rapidisti.ro/index/A_sustinut_Rapidul_la_numai_15_s.html" target="_blank">Luca rapidistul
5luni
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ae937687e34549cca3e96&source=browse" target="_blank">Filmuletz
Muuh spune:
Grace iti scriu pe PM dar aratai superb stai ca iti dau poze cu mine inainte de nastere sa vezi acolo balena.
amiss ai incercat si alte pozitii cu wrap-ul in afara de cea cu fatza si cu spatele? Eu am mai incercat pe coapsa dar nu prea mi se pare safe mai incerc alte metode de legat. Alexei nu mai sta cu fatza la mine sub nicio forma el doar cu fatza la lume ca sa dea din maini si din picioare si sa chiuie.
Miruna +
Alexei
gracie spune:
quote:muuh, saru'mana dar vlada s-a suparat f tare pe mine ca am pus 18 kg si o sa-mi sara tensiunea de n-o s-o mai oprim cu nimic...eu zic ca le cam exagereaza el...eram grasa dar se putea si mai rau, nu?
Originally posted by Muuh
Grace iti scriu pe PM dar aratai superb stai ca iti dau poze cu mine inainte de nastere sa vezi acolo balena.
amiss ai incercat si alte pozitii cu wrap-ul in afara de cea cu fatza si cu spatele? Eu am mai incercat pe coapsa dar nu prea mi se pare safe mai incerc alte metode de legat. Alexei nu mai sta cu fatza la mine sub nicio forma el doar cu fatza la lume ca sa dea din maini si din picioare si sa chiuie.
Miruna +Alexei
tocmai l-am vazut pe alexei, esti o mami tare norocoasa, sa mai feci ca uite ce bine iti iese! va fi coada de fete la usa ta
MissJJ spune:
Riana si Maria
La Multi Ani!
, sa cresteti mari si frumoase si mai ales sanatoase. Pupici multi de la noi!
Mihatocae super filmuletzul. Ce chinuiala acolo la el, ce mai dadea din picioruse.
Fetelor am si eu nevoie de ajutorul vostru: nu reusesc sa ii desfund nasul la fata cu nimica, am incercat picaturi cu ser fiziologic, am incercat uleiuri din astea cu eucalipt si etc pt copii am incercat capsulele ale Karvol nu mai stiu ce sa ii fac nasul tot infundat de vreo 4 zile si chinuit cu somnul noaptea, chinuit cu papatul ziua si tot asa.
Am sunat aici la Nhs Direct unde vorbesti cu o asistenta si te sfatuieste ce sa faci si mi-a zis ca daca am incercat toate sa merg la med de fam dar acolo e inchis inca. Stiti voi vreun alt remediu ce as putea incerca? Ca mi-e asa mila de ea saracutza atata plnage ca na o chinuim cu picaturi si pompitze si etc. ![]()
---------------------------------------
Mada si
Arianna Raisa (21.08.2006)