PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (19)
Raspunsuri - Pagina 25
alina2006 spune:
LA MULTI ANI va urez si eu tuturor! Multa sanatate si realizari! Va pup si, inca o data, va multumesc ca existati!
Poze cu Iana http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinalupu2002/my_photos
gracie spune:
quote:Muuh, eu te stiu din pozele de pe dc, cand erai graviduta si mi se pare ca te-am vazut intr-o zi, tu plecai, eu ma pregateam sa intru, erai in ceva rosu si aveai parul realtiv scurt si ciufulit. pot sa-ti trimit poza dar pe contul comun, ca inca nu am descoperit cum se face direct
Originally posted by Muuh
Gracie o poza te rugam sa iti zic daca ne-am intalnit. Freza pe care o am acum nu o aveam cand eram insarcinata (m-am tuns cu 5 zile inainte de nastere) si aia dinainte era intr-adevar inconfundabila. A si ma bucur ca mai adaug o fata in "Clubul fetelor care au nascut cu Vlada" deci suntem trei baieti si doua fete pana acum.
leistra si eu tai marul in doua si il curatz de samburi si coada si il bag in cuptor il las pana incepe sa crape putin miezul adica arata asa ca si cum il face cineva spuma sau daca am timp il incerc cu furculitza si cand e moale moale de tot il scot.
Miruna +Alexei

Pupici lui bebe Alexei
...de la fii-mea
adelapop spune:
norocutza asa este-depinde de metabolismul fiecareia
eram curioasa daca voi ati slabit sio se pare ca in mare parte da...o sa ma orientez catre sport ca asa nu se mai poate
va pup pe toate
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicoletagruia/album?.dir=/bfbcre2&.src=ph
amiss_zip spune:
La multi ani si de la noi!!!

quote:
Originally posted by mihatocae
Fetelor, am mai pus unwww.dropshots.com/day.php?userid=202457&cdate=20061230&ctime=081952" target="_blank">filmulet, in care tati il distreaza tare pe puiul lui cand scapa niste mere pe jos...de asta rade el asa cu foc....Va dati seama ce am mai trantit apoi la mere pe jos cand am vazut cta il distreaza.Mihaela, mama luiLuca
www.rapidisti.ro/index/A_sustinut_Rapidul_la_numai_15_s.html" target="_blank">Luca rapidistul
5luni
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ae937687e34549cca3e96&source=browse" target="_blank">Filmuletz
super filmuletu'

www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze si filmewww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra
amiss_zip spune:
quote:
Originally posted by dariana
Assa, multzumim frumos!de la amandoi.
Amiss_zip, dar tu de ce vrei neaparat sa-i dai cu gluten?
Imi raspude si mie cineva, va rog, daca ii fac branzica din 500 ml lapte, cate zile ii dau din ea? sau tre sa-i dau in fiecare zi?
Dariana si Darius (30.07.2006)
Nu tin neaparat, dar am gasit cereale mai variate cu gluten decat fara gluten.
www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze si filmewww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra
zuzunaki spune:
miha,am gasit un subiect ,dar cred mai era si altul:
http://forum.desprecopii.com/forum//topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=32987&SearchTerms=poze,cu,copii
Mami de pufulet pufilos
si Sofiliciu-un deliciu
amiss_zip spune:
zuzunaki ce ingeras de copil ai ! Este ganz, ganz schoen! ![]()
cred ca este minunat cu doi copii! Sa iti traiasca mari si voiosi!
www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze si filme![]()
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra 
Muuh spune:
amiss pai Petra are peste sase luni deci nu e problema daca ii dai cu gluten. Am si eu o intrebare: o mai duci pe Petra in wrap? Ca Alexei cand il pun cu fatza la lume mai are putzin si decoleaza decat da din maini si din picioare si vroiam sa stiu tu in ce pozitie o mai tii?
gracie uite-ne aici. Pupam fetitza
Miruna +
Alexei
gracie spune:
Muuh, din pacate nu reusesc sa vad pozele tale. mai incerc. oricum, ti-am trimis poze pe mail-ul comun, sa nu te sperii ca prima poza e facuta cu vreo 30 min inainte sa ma bage vlada la taiat si sunt cam maaaare
. mai e ceva si cu bebelina...poate o marit, vreau sa scap repede de ea ca haleste cam mult!
Mami de Grace
amiss_zip spune:
Muuh Daaaaa! Si inca foarte mult! O mai pun si in casa cand am treaba. Ce-i drept in ultimul timp o ia mai mult sotul in wrap.
Afara cand e frig o iau numai in wrap si o bag sub geaca.
Afara o pun cu fata spre mine pentru ca adoarme imediat, iar in casa cu fata la lume
. Tipa de bucurie 
www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze si filme![]()
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra 

de la amandoi.