PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (19)
Raspunsuri - Pagina 24
SARILLA spune:
quote:
Originally posted by norocuta
SARILLA
quote:
Da' voi pe la confesiuni nu mai dati?Nu aveti secrete,nuuuuuuu?
imi pare rau, mie mi-a placut mult ideea, dar cand am vrut sa scriu nu l-am mai gasit...
E pe prima pagina,la Confesiunile mamicilor de piersicute.Te asteptam!

SARILLA si RAZVAN, bebe adorabil
POZE
SARILLA spune:

LA MULTI ANI!!!

Sa aveti parte de un an bun,plin de bucurii si de sanatate, in care sa ne putem bucura de bebici asa cum vrem!
SARILLA si RAZVAN, bebe adorabil
POZE
Tweety7 spune:
LA MULTI ANI, FETELE MELE DRAGI!
Consi nu mai fi necajita, puiule! Uite niscaiva
de la mine si Clara!
Miha de belea filmuletul cu Luca. Am ras cu pofta si l-am vazut si revazut de cel putin 5 ori consecutiv.
Am petrecut un revelion de veritabili babaci. Cu discutii si fumaraie si atat... Hmmm, dezamagitor...
Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei www.choosing2lose.com/tickers/4597e78c6bb5e/weightloss.png" target="_blank">Greutatea mea
Andra, tati Costin si
Clara
mihatocae spune:
Tweety, multumesc...te tzuc si pe tine si pe Clara.
Si pentru ca Luca e deja mai "batran" cu un an, iata care este noua lui www.dropshots.com/day.php?userid=202457&cdate=20070101&ctime=050806" target="_blank">pasiune....adica deja putem spune ca mergem de-a busilea...oficial(pt. Consi am pus filmul, special, ca daca ziceam doar ca am martori, nu ma credea
)
Lucawww.rapidisti.ro/index/A_sustinut_Rapidul_la_numai_15_s.html" target="_blank">Luca rapidistul
5luni
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ae937687e34549cca3e96&source=browse" target="_blank">Filmuletz
mamanati spune:
quote:
Originally posted by mihatocae
Tweety, multumesc...te tzuc si pe tine si pe Clara.
Si pentru ca Luca e deja mai "batran" cu un an, iata care este noua lui www.dropshots.com/day.php?userid=202457&cdate=20070101&ctime=050806" target="_blank">pasiune....adica deja putem spune ca mergem de-a busilea...oficial(pt. Consi am pus filmul, special, ca daca ziceam doar ca am martori, nu ma credea)
Mihaela, mama luiLuca
Asta-i film de milioane!!! Super dragut! Bravo Luca, cat efort mai depune micul campion.

Nati, mami de Lia papadia
zuzunaki spune:
LA MULTI ANI! si tot ce va doriti sa vi se impölineasca anul asta!
mihatocae,
Luca e un scump voinicel.
Fetelor,poate sunt eu mai paranoica un pic,dar aveti grija cu pozici si filmulete cu bebeii naked pe net,ca sunt o groaza de psycho.A si fost un subiect la un moment dat pe Dc cu tema asta...
Mami de pufulet pufilos
si Sofiliciu-un deliciu
Muuh spune:
Gracie o poza te rugam sa iti zic daca ne-am intalnit. Freza pe care o am acum nu o aveam cand eram insarcinata (m-am tuns cu 5 zile inainte de nastere) si aia dinainte era intr-adevar inconfundabila. A si ma bucur ca mai adaug o fata in "Clubul fetelor care au nascut cu Vlada" deci suntem trei baieti si doua fete pana acum.
leistra si eu tai marul in doua si il curatz de samburi si coada si il bag in cuptor il las pana incepe sa crape putin miezul adica arata asa ca si cum il face cineva spuma sau daca am timp il incerc cu furculitza si cand e moale moale de tot il scot.
Miruna +
Alexei
mihatocae spune:
ZUZUNAKI, ce pot sa faca acesti psycho cu filmuletul postat de mine? Chiar nu stiu, nu ca ma prefac....Da-mi niste detalii sau lonkul de pe DC. Pupici
Lucawww.rapidisti.ro/index/A_sustinut_Rapidul_la_numai_15_s.html" target="_blank">Luca rapidistul
5luni
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ae937687e34549cca3e96&source=browse" target="_blank">Filmuletz
mamanati spune:
Fetelor, nu va suparati de intrebare, de ce nu dati la bebei mar ras cu lingurita in loc de cel copt? Nu se pierd vitaminele in timpul coacerii? Sau doar ca sa-i mai variati meniul? Sorry, daca vi se pare o intrebare iurea.
Nati, mami de Lia papadia
Muuh spune:
mamanati eu ii dau fructele coapte mai putin avocado si banana pentru ca mi se par prea acide pentru stomacelul lui. Nu se pierd vitaminele si oricum Alexei mananca formula care este imbunatatita cu vitamine, fier, etc.
mihatocae poate sa faca orice cu filmuletzul tau. Nu vreau sa intru in detalii macabre dar zuzunaki se referea la pedofili si alti dereglatzi si de aia ti-a zis.
Miruna +
Alexei