PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (19)
Raspunsuri - Pagina 23
MissJJ spune:
La Multi Ani 2007!
Primiti cu sorcova?![]()
Sorcova vesela 
Sa traiti, sa infloriti 
Ca un mar, ca un par 
Ca un fir de trandafir 
Tare ca piatra, iute ca sageata 
Tare ca fierul, iute ca otelul 
La anu' si la multi ani! 
Va uram un an minunat tuturor plin de bucurii si cat mai prosper!
Arianna-Raisa, Mada si Florin 
---------------------------------------
Mada si
Arianna Raisa (21.08.2006)
Consi spune:

MARIA CLAUDIA
ANA MARIA
MIHAI NICOLAE

Consi si
Luca meu (19.07.2006)
atat sunt de mare
pozele noastre
botez
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
Consi spune:
Mada sigur ca te primim!
Fetelor noi am stat pana pe la 4, dar nu m-am simtit prea bine. Am fost la nasi, am stat la masa, am mancat am vorbit si m-am enervat pe cumnatul meu, care e oaia neagra a familiei. S-a certat cu prietena si a ramas pe la 1 noaptea pe strazi in Alba Iulia. Toata noaptea l-a sunat pe sotul meu sa-l combine sa-i plateasca taxi din Alba pana in Timisoara. Ca nu putea sa vina cu trenul ca era la 6 dimineata. Si fraierul de husband a platit...asa ca am tras o cearta de toata frumusetea
si ma gandeam: mama, ce inceput de an! Am fost foarte nervoasa.
Dar cand am venit acasa si l-am vazut pe puiu meu cum doarme, mi-au trecut nervii (nu si supararea pe husband
).
Da, hai sa nu va stresez de la inceput de an, dar simteam si eu nevoia sa ma plang pe umarul cuiva.
Va pupacim!!!

Consi si
Luca meu (19.07.2006)
atat sunt de mare
pozele noastre
botez
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
norocuta spune:
Consi, draguta de tine, nu pune totul la suflet ca-ti strici gustul sarbatorilor. Pe de alta parte oricand vei gasi aici un umar ...la nevoie.
Ma gandesc ce-o fi fost si in inima fetei aleia sa il lase pe baiat in miezul noptii de iarna...pe strazi, plus ca era de Revelion.
norocuta spune:
adelapop
quote:
cum ai reusit sa ajungi ca inainte de sarcina??? ii dai lapte praf? ca eu ii dau san biancai si nu am reusit sa slabesc ba chiar m-am ingrasat ...si ma bazam si eu pe ce scrie in carti ca slabesti cand alaptezi
si restul fetelor??? de ce nu ziceti nimic de silueta??? trebuie sa deschid alt subiect pt ca sunt offtopic????
Alaptez inca, am inceput diversificarea, fara sa ii suplimentez laptele (e suficient cel de la mine) si am slabit de am ajuns sa am cu 2kg mai putin decat inainte de a ramane insarcinata.
Iau vitamine Materna, mananc de rup, la orice ora din zi sau noapte, insa nu dorm suficient si bine, iar pe timpul zilei nu prea imi stau nici mainile, nici picioarele...ma refer prin casa, ca de iesit mai putin.
La inceput mancam lactate fara grasime (iaurt ori lapte) si dulciuri putine, dar cand am vazut cum "ma pierd" am inceput sa mananc pana si smantana pe paine, plus ca atuci cand mi s-a parut mie ca laptele nu mai asa mult am trecut pe "fistic sarat cu bere fara alcool" plus dulciuri, cartofi prajiti, etc.lucruri mai putin sanatoase de care incercam sa ma tin deoparte.
Nu stiu ce sa zic, ca fiecare are un regim diferit de viata, dar daca ti se pare suspect incearca sa vorbesti cu un nutritionist sa te sfatuiasca cum trebuie...ca stii tu fiecare cu organismul lui.
leistra spune:
LA MULTI ANI! UN AN NOU CU MULTE BUCURII SI MULTE IMPLINIRI, MULTA SANATATE!
mada, multumim de sorcova
si noi tot acasa, in familie, cu balenica, am trecut in noul an, la ora 1.30 eram in pat, morti de oboseala! ce sa facem, am imbatranit
, dar suntem multumiti si fericiti, chiar nu aveam chef de plecat pe undeva
muuh, multumim frumos de pozici
of, trebuie sa ma apuc si eu serios de diversificare, voi cat tineti marul sau cartofiorul in cuptor?
http://photos.yahoo.com/adina_roberta
Consi spune:
Norocuta esti o draguta. Merci de sustinere. Zau ca-mi prinde asa de bine!
Consi si
Luca meu (19.07.2006)
atat sunt de mare
pozele noastre
botez
norocuta spune:
Leistra
Marul il tai in doua, il curat de codita si mijlocul cu samburi si il tin cam 25 minute la foc mic intr-un gratar de aragaz (acoperit cu capac-fain de tot, cumparat din Carrefour din Ro), pana se inmoaie. Uneori face si un pic de caramel pe margini, dar aleg miezul pe care il pasez intr-o sita (Dr. mi-a recomndat astfel) in canuta lui favorita.
Cartoful deocamdata il pun numai in legumele pentru piure (dovlecel si putina vasole verde), si in cantitati mici. Mai tarziu il voi coace deoarece am inteles ca isi mentine mult mai bine continutul de vitamine.
norocuta spune:
SARILLA
quote:
Da' voi pe la confesiuni nu mai dati?Nu aveti secrete,nuuuuuuu?
imi pare rau, mie mi-a placut mult ideea, dar cand am vrut sa scriu nu l-am mai gasit...
gracie spune:
Sunt o mami de sept-oct 2006 care v-a urmarit cu mare interes timp de 1 an de zile si vreau sa va multumesc pt sfaturile utile pe care le-ati postat pe dc si sa va urez Un An Nou Superb alaturi de ingerasii vostri!!!!
Muuh si Cristina_ioana, mi-ati fost de mare ajutor fara sa stiti, pt. ca suntem paciente ale aceluiasi medic extraordinar, Vladareanu! Va pup pe voi si pe bebeii vostri si sper sa am ocazia sa va cunosc intr-o zi!
Muuh, pe tine cred ca te-am si intalnit odata la Vlada la cabinet, ai o freza tare cool, inconfundabila!
Mami de Grace