PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (19)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

mihatocae, super, super, super filmuletzul! e tare frumusel Luca! as vrea sa am si eu asa un filmuletz, dar nu ma pricep sa fac si taica-su nu are rabdare

Voi cum petreceti de revelion? Eu m-am gandit sa pun masa pe la 7 ca la 8,30 ii fac baie lui Dari, vine si mama un pic si pe urma cred ca il culc, nu? doa nu l-oi tzine treaz?!
la noi deja au inceput sa pocneasca!

Dariana si Darius (30.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Dragi mamici si piersicutze noi am intrat sa va uram Un An Nou Fericit, cat mai prosper si plin de bucurii si pentru cei mici sa creasca mari si sa fie sanatosi si sa aiba si ei un an cat mai minunat iar pentru parinti sa se bucure cat mai mult de micutii lor.

Multi pupici si multe imbratisari din Uk,

Arianna-Raisa, Madalina si Florin

---------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)

Mergi la inceput

Mihatocae f fain filmuletzul, fata mea nu stie inca sa rada in hohote am reusit numai o data dau nu asa zgomotos ca al tau. Sa va traiasca bebeul ca e un scumpel si jumate!
Adelapop da s-a discutat de kg, eu de ex am 66, bine am cam papat acuma de sarb deci s-ar putea sa am mai mult, dar inainte aveam 66 deci un kg in plus fatza de cand am inceput sarcina dar idealul meu este 54-55 cat aveam inainte de a lua anticonceptionale, dar cred ca va duar tare mult.
Si cum zicea si Dariana nu neparat kg ma deranjeaza asa tare ci burta si lateralele.Si noi planuim sa mergem la mare la anul dar daca chiar vreau sa imbrac un costum de baie trebuie luate masuri extreme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelapop spune:

am vazut ca e un concurs aici pe desprecopii - cu poze
trebuie sa trimiti o poza care reprezinta cel mai bine anul 2006 si se ale 50 poze care vor fi votate
nu stiu care este premiul dar ma gandeam ca ati trimis cu prichindeii deja

quote:
Originally posted by Muuh

adelapopp alimente cu grad mare de alergenitate si care imi vin acum rapid in minte sunt toate acelea care au samburi mici: kiwi, capsuni, zmeura, fragi etc. Fructele exotice precum mango, ananas sunt mai putin alergene dar se recomanda sa astepti cu ele pana la 8 luni. In rest bine ai zis da o cautare pe google si mai gasesti si altele.
Despre greutate s-a tot vorbit pe pagini intregi si parca Tweety a zis ceva frumos legat de asta. Nu stiu exact cum a formulat dar parca spunea ca decat sa ne plangem mai bine trecem la actiune - Tweetyscuze daca nu am retinut eu bine.
Despre ce concurs vorbesti?

Miruna + Alexei

http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicoletagruia/album?.dir=/bfbcre2&.src=ph

Mergi la inceput

dariana o sa merg sa citesc ce au scris mamicile in urma despre slabit dar nu ma pot abtine sa te intreb cum ai slabit??? inca alaptezi? eu de-aia nu pot
inca

quote:
Originally posted by dariana

mamanati
adelapop, eu am cam 2 kg in plus peste cat aveam inainte de sarcina, am slabit fara probleme, singura care ma deranjeaza e burta, care nu pai e plata, nu era ea nici inainte perfecta, dar oricum! in curand ma apuc de abdomene sa mai intaresc muschii un pic ca la vara vreau la mare
zuzunaki, mie mi-a spus dr ca pot sa-i dau branzca de la 5 luni, stiu ca tu nu ai iincredere in totzi medicii, nici eu nu am in totzi, dar cel care ne-a zis e dorectorul spitalului grigore alexandrescu, n-o fi ajuns degeaba acolo, nu? si e si profesor. eu am fost multzumita de el si de schema de diversificare pe care ne-a facut-o. sper ca nu te superi, eu ti-am raspuns doar, acum sigur ca nu tre sa faca nimeni ca mine, fiecare face ce crede ca e mai bine si i se potriveste puiului ei.

Dariana si Darius (30.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa71 spune:

Fetelor am intrat si eu scurt sa va urez:
Un an nou fericit..
LA multi ani
Sanatate
Implinirea tutror dorintelor
Un an mult mai bun la toate mamicile, taticii si in special bebelacilor nostri!
VA pup mult..n-am apucat sa va citesc macar...v-am simtit teribil lipsa...am avut ceva probleme...Sper sa fie bine si sa ne regasim cu bine...(dupa revel sper sa pot citi din urma ) si va scriu despre noi!
LA MULTI ANI !!!!!!

crissa71 si Ciprian 11.07.2006
http://new.photos.yahoo.com/cristosmora/album/576460762313281122#page1

Mergi la inceput

dragelor vad ca e mare liniste pe la noi pe forum
bag de seama ca sunteti ori mari gospodine ori mari petrecarete
noi suntem cumintei acasa si ne bucuram de prezenta pirntesei si chiar reusim sa ne socam prietenii cu decizia de a petrece cumpana dintre ani acasa, in loc sa ne distram
dar noi ne simtim f f f f bine in mica noastra familie si asteptam noul an cu drag
vreau sa va urez un an nou plin de satisfactii, cu multa sanatate voua si puiutilor vostri si multa putere sa le facem fatza nazdravanilor
sa va bucurati de minunile de acasa!!!
hello europa!
La Multi Ani 2007!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

adelapop, si noi satm cuminti acasa cu printesa;

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

VA DORESC UN AN NOU PLIN DE IMPLINIRI SI BUCURII!!!

Miruna + Alexei

Mergi la inceput

Anasia, Adelapop si noi la fel, acasa cu printesa , vom ciocni cu ai mei prin webcam la 12 noaptea ora lor si apoi mai ciocnim odata intre noi la ora 12 a noastra.
Noi am avut ieri musafiri si maine mai avem alti musafiri dar in rest am ales ca primele sarbatori de iarna ale printesei sa le sarbatorim acasuca. Plus ca fata de doua zile are nasul f infundat si nu prea doarmne noaptea si plange si noi ne chinuim sa curatam nasucul de mucisori am pus si picaturi am folosit si pompitza si capsule karvol si uleiuri din alea mirositoare si tot are nasucul infundat. Alte solutii anyone?

Mergi la inceput