PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (19)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihatocae spune:

Dragi mamici!
Vreau sa va multumesc ca existati si ca suntem, aici, o mare familie de mamici de piersicute care ne sustinem si ne ajutam in toate cele...
Va doresc un 2007 magnific, alaturi de puiutii vostri si sa ne vedem toooocmai la anu`

LA MULTI ANI !!!

Mihaela, mama lui Luca

www.rapidisti.ro/index/A_sustinut_Rapidul_la_numai_15_s.html" target="_blank">Luca rapidistul
5luni
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ae937687e34549cca3e96&source=browse" target="_blank">Filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

Si noi suntem acasa, se pare ca facem rev impreuna fetelor, virtual asa, ca vad ca nu sunt singura pe aici! atunci noroc

adelapop, nu am facut nimic special sa slabesc, doar ca am mancat pe apucate si am dormit tot pe apucate si l-am tzinut pe dari in bratze la greu. eu chiar speram sa mai raman cu ceva kg, dar nu pe burta!

Dariana si Darius (30.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Dariana hai ca torn eu cate un pahar , ma angajez eu "turnatoare" in seara asta.

---------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

Mie deja mi s-a facut somn...

Dariana si Darius (30.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anagia spune:

intru si eu cat mai am timp sa va urez La multi ani! Sa aveti un an nou fericit, multa sanatate voua si puiutilor!

spunem si noi prezent la revelionul virtual
si noi tot acasa cu puiu. am reusit sa o adorm, dar sa vad cat rezist ca era sa adorm si eu cu ea.

anagia si amalia (06.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Hai mai Dariana ma lasi singura aici pe metereze? Mai e un pic si la voi in ro e 12.
Fetelor ma bucur ca v-am gasit si abia astept sa incepem un nou an toata trupa de piersicutze si mamici.

---------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anagia spune:

s-a mai trezit bb o tura. daca mai stau cu ea sa o adorm, adorm si eu si face tati revelionul singurel.

anagia si amalia (06.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

suntem si noi pe aici!
dariana, si mie mi-e somn...mai avem putin....a mai trecut un an, cel mai frumos pt noi si pt piersicute;

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vbartan spune:

La Multi Ani 2007!

un an plin de dorinte implinite va doresc si multe bucurii alaturi de puiutii vostrii

Nina mamica de Renata Maria (15 aug. 2006)

Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codritu spune:

La multi ani tuturor piersicutelor si famiilor de piersicute.

Comorile lui mami

Mergi la inceput