PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (19)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elyia spune:

MIHATOCAE,acum am vazut filmuletul...ce scump e,doamne...sa fie sanatos si mereu zambaret!
Va doresc tuturor LA MULTI ANI!,un an nou fericit alaturi de frumoasele piersicute!

mama de ingeras
http://asia.pg.photos.yahoo.com/ph/barsanloredanaelena/album?.dir=8feascd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

mamanati
adelapop, eu am cam 2 kg in plus peste cat aveam inainte de sarcina, am slabit fara probleme, singura care ma deranjeaza e burta, care nu pai e plata, nu era ea nici inainte perfecta, dar oricum! in curand ma apuc de abdomene sa mai intaresc muschii un pic ca la vara vreau la mare
zuzunaki, mie mi-a spus dr ca pot sa-i dau branzca de la 5 luni, stiu ca tu nu ai iincredere in totzi medicii, nici eu nu am in totzi, dar cel care ne-a zis e dorectorul spitalului grigore alexandrescu, n-o fi ajuns degeaba acolo, nu? si e si profesor. eu am fost multzumita de el si de schema de diversificare pe care ne-a facut-o. sper ca nu te superi, eu ti-am raspuns doar, acum sigur ca nu tre sa faca nimeni ca mine, fiecare face ce crede ca e mai bine si i se potriveste puiului ei.

Dariana si Darius (30.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

dariana,
eu nu contest valorile si nu am nimic cu medicii in general,insa mi-am exprimat parerea vis-a-vis de anumiti medici.
Aici fiecare mamica incearca sa ajute cu un sfat si fiecare ia din acest ajutor ce crede de cuviinta.Donīt take it every time personally
Pofta buna piersicelului!

Mami de pufulet pufilos si Sofiliciu-un deliciu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

ILINCA CRISTIANA
BIANCA MARIA

Consi si Luca meu (19.07.2006)

atat sunt de mare
pozele noastre
botez

www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

FETELOR, TATICILOR SI BEBELUCILOR NOI VA DORIM

UN AN NOU FERICIT

SI INTEGRAT CAT MAI BINE IN UE!

Consi si Luca meu (19.07.2006)

atat sunt de mare
pozele noastre
botez

www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

Mergi la inceput

UN AN NOU BUN, PLINDE DORINTZE IMPLINITE VA DORIM SI NOI DIN TOATA INIMA!

ZUZUNAKI, eu ma bucur ca exista acest forum si ca avem ce si unde vorbi despre copilashii nostri, chiar daca parerile sunt impartzite, eu caut sa iau ce mi se potriveste si ce cred eu ca e bine pt bebelushul meu. Ma bucur ca discutam, mai ales ca eu de aici am invatzat foarte multe lucruri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

pt ca ieri n-am reusit sa scriu, le felicit pe piersicutele de ieri si de azi
Sebastian Stefan, Darius Daniel, Bianca Maria

Ilinca Cristiana, Bianca Maria

LA MULTI ANI 2007,tuturor piersicutelor si piersicilor mai mari!
mihatocae, e mortal Luca;
zuzunaki, sunteti o familie f frumoasa, au niste ochi deosebiti prichindeii tai;
bulinuta, sunteti mai bine?
tweety, deja petreceti?
nu mi-am notat si n-am retinut cine a intrebat de iritatie de la scutec, sorry, dar eu am dat tot cu galbenele cu propolis si trece, am observat ca apare cand strang scutecul mai tare;

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns assa spune:

VA DORIM UN AN NOU CU MULTE IMPLINIRI, SANATATE SI MULTE MOMENTE FRUMOASE ALATURI DE PITICII NOSTRI SCUMPI!
LA MULTI ANI!

Diana , bebe Vladut si tata Claudiu

Mergi la inceput

anasia,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelapop spune:

ahaaaa deci ati discutat despre greutate
pai eu as trece la actiune dar inca mananc ca alaptez si organismul meu reactioneaza doar la soc
credeti-ma ca am mancat civilizat
acum am inceput sa pedalez la bicicleta -sper sa se vada ceva

quote:
Originally posted by Muuh

adelapopp alimente cu grad mare de alergenitate si care imi vin acum rapid in minte sunt toate acelea care au samburi mici: kiwi, capsuni, zmeura, fragi etc. Fructele exotice precum mango, ananas sunt mai putin alergene dar se recomanda sa astepti cu ele pana la 8 luni. In rest bine ai zis da o cautare pe google si mai gasesti si altele.
Despre greutate s-a tot vorbit pe pagini intregi si parca Tweety a zis ceva frumos legat de asta. Nu stiu exact cum a formulat dar parca spunea ca decat sa ne plangem mai bine trecem la actiune - Tweetyscuze daca nu am retinut eu bine.
Despre ce concurs vorbesti?

Miruna + Alexei

http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicoletagruia/album?.dir=/bfbcre2&.src=ph

Mergi la inceput