Durerea unei pierderi de sarcina. (12)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Pup fetele Ce dor mi-a fost de voi!!! N-am avut cum sa intru ca am avut musafiri, am fost musafiri si sunt si cobza de racita

Mari ma bucur ca totul a iesit bine si ca ti-ai vazut si comorile, de acum sa fii cat mai relaxata si sa nu faci efort

Flavia suna minunat felul in care ati petrecut, cred ca Dominic a fost super incantat de mos

Mirelush nici nu am crezut ca nu gasesc o veste concreta cand intru pe forum! Super ca nu ti-a venit CM-ul, dar ne mai perpelesti mult? Abia maine faci testul? Cred ca mosul ti-a facut un cadou minunat

Lariana ma strange in spate cand imi spui de tampitul tau de doctor, ce hotarari ia Schimba-l! Felicitari pentru sarcina si vreau sa fii fericita si nu-l mai asculta pe idiotul ala! Sa-ti dea Dumnezeu o sarcina usoara si un copilas sanatos

Irda e posibil sa mai elimini ceva resturi, se mai curata organismul. CM-ul poate veni pana la 6 saptamani dupa chiuretaj.

Chantal Michelle sper ca mosul v-a adus un pic de liniste

Ralu multa sanatate sotului tau, sper sa se faca bine sa fiti cat de repede impreuna cu toata familia

Kla multumesc pentru urari! Sa ti se implineasca toate dorintele si noul an sa-ti aduca ce visezi cel mai tare

A fost frumos de Craciun, in prima zi la amiaza am fost la socri, iar seara toata familia a venit la mine. Am fost laudata pt bucatele gatite A fost fain, mai putin faptul ca eram ffff racita (si inca sunt) si-mi curgeau mucii una doua, iar acu' abia vorbesc Ieri am fost la parintii mei, seara la nasi, dar nu mi-a tihnit din motivul comunicat mai sus Acu stau si bolesc, dar abia asteptam sa vad ce mai faceti


Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Chantal, multumesc de raspuns, scumpa!
Asa imi zisese si mie dr. , ca o sa-mi vina menstruatia la 1 luna de la avort, dar organismul asta al meu a luat-o razna .......

Nu ma simt rau, n-am temperatura, doar ceva dureri vagi de burtica.....adica ma simt ca si cum ar trebui sa-mi vina, dar vad ca nu se "hotaraste" !
O sa-l sun pe dr., dar mai dupa-amiaza asa, ca din cate stiu eu e de garda si mi-e sa nu aiba ceva cezariene programate in prima parte a zilei!

Mirela, hai ca eu incep galeria de pe-acum ....pentru testul de maine





Hai liniutza!!! (a-II-a ...ca prima e "din oficiu") Hai liniutza!!!

Pupicei

Irda
si Daria 13 iulie 2005

Poze Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Mari ma bucur ca totul este bine!Incearca sa nu faci prea mult efort,ai grija de minunile din burtica.
Lariana sunt de aceiasi parere cu fetele,nu renunta la bebe,chiar daca trebuia sa astepti macar 1-2 CM.Mergi si vezi si parerea altor medici.Bafta!
Chantal mersi,ar fi super sa primesc un asemenea dar de la Mos Craciun!
Ziceai ca te doare operatia,poate este de la schimbare vremii,stai linistita ca o sa fie bine.Ce frumos ca i-ai pus fetitei tale crengute de brad si lumanari...sunt sigura ca de acolo de Sus va vegheaza si va da putere sa mergeti mai departe!
Ralu multa sanatate sotului tau.Va doresc multa putere sa treceti peste aceste probleme!
Michelle sper ca aceste sarbatori au mai adus putina liniste in sufletul tau.Iti doresc numai bine!
Flavia mersi ca te-ai gandit la mine,am venit tarziu aseara si nu am mai intrat.Ce super ati petrecut Craciunul!Abia astept sa vad pozele!
Ma bucur ca te-au lasat durerile de burtica si acum esti bine.Ai grija de tine si de bebe!
Cristina abia astept sa va dau vesti dintre cele mai bune(deja ma vad )
Laura, Gabi, Ileana, Nana, Elaa, va pe toate!



Craciunul aprinde lumina din sufletele noastre!
De Craciun sa fim mai buni,sa fim mai atenti si mai iubitori,sa fim mai aproape de cei dragi,sa ne bucuram de ei,sa ii iubim si sa fim iubiti!
Craciun Fericit!!!

Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Laura nu vreau sa va "perpelesc" dar mi-e teama sa nu se intample ca data trecuta,sa fie vreo dereglare. Mi-am sunat sotul sa-mi cumpere un test cand vine acasa ca mie mi-e lene sa ies din casa si daca nu rezist pana maine dimineata, il fac pe seara.Multi sa treaca raceala.
Irda mersi pentru galerie,esti foarte draguta!





Craciunul aprinde lumina din sufletele noastre!
De Craciun sa fim mai buni,sa fim mai atenti si mai iubitori,sa fim mai aproape de cei dragi,sa ne bucuram de ei,sa ii iubim si sa fim iubiti!
Craciun Fericit!!!

Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Mirelush abia astept sa intru dimineata Fara pupici ca sa nu te molipsesti, acu ai responsabilitati mai mari


Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Mirela si Laura, multumesc de raspunsuri!

Ce mi s-a parut ciudat oarecum e ca in urma cu vreo 5-6 zile am avut mucus cervical specific ovulatiei....da' acuma.....chiar daca am avut ovulatia mai devreme (daca e sa consider ziua avortului ziua 1 dintr-un ciclu normal).....si menstruatia sa vina in varianta "prescurtata"?!!!

O sa-l sun pe dr, sa vad el ce zice.....?!

Pupicei

Irda
si Daria 13 iulie 2005

Poze Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

L-am sunat ca n-am mai avut rabdare!!!

A zis ca e menstruatie.....in unele cazuri(mai rare) dupa avort poate veni si mai devreme de 1 luna menstruatia, mai ales ca am ovulat asa devreme luna asta......si ca se "porneste" ...mai incet asa!!
Adica....e de bine!!!


Are un dar omul asta sa ma calmeze de nervii capului....ceva de speriat!!!

Hai ca in ritmul asta punem de bebe2 mai repede decat mi-as fi imaginat, daca asta e prima menstruatie!!

Pupicei fetelor sufletiste de-aici!!!!

Irda
si Daria 13 iulie 2005

Poze Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Della spune:

SARBATORI FERICITE!!!

Dragele mele, tare demult nu am scris, dar v-am mai citit, asa, din cand in cand... Va multumesc ca nu m-ati uitat, cu toate ca am disparut asa...
Felicitari pentru toate -utele, sunt foarte impresionata. Asi vrea sa va insir pe nume, pe toate, dar o sa incerc sa va scriu cate ceva separat - scuze daca uit pe cineva.

Michelle, draga, m-am gandit mult la tine si cand am vazut ca reusesti chiar TU sa incurajezi, m-am bucurat f. tare, asta inseamna ca o parte din tine incepe sa isi doreasca sa reinceapa sa traiasca. Am vazut ca ai scris ca chiar ingerasul tau iti da putere si sens vietii si acest lucru este bine. Sufletelul tau mult iubit iti va fi alaturi toata viata. Iti doresc un an nou si fericit, care sa-ti redea deplin viata pe care o credeai pierduta. Crede-ma, viata, daca tot am primit-o, trebuie traita si are sens, pentru ca ea este un DAR DIVIN.

Chantal, esti o puternica! Ma bucur ca te-ai dus la mormantul micutei tale si l-ai impodobit, si ca hotii macar acuma au respectat sentimentele voastre. iti doresc din suflet si tie un an fericit, an in care sa-ti regasesti fericirea .

Cristina, scuze, asi fi vrut sa-ti doresc "La multi ani!" la timpul potrivit, dar abia acuma reusesc. Felicitari pentru BB, sa aveti parte de bucurii si sa va aduca lumina in suflete. Abia astept sa pui si tu niste pozici ce samburelul.

Flavia, draga de tine, ce mare bebic ai deja! Doamne, ai depasit 16 saptamani!!! Cat ma bucur pentru tine! Uite un pentru tine si unul pt. samburel. Uite ca repede trece timpul, acusica e aprilie, si eu incep de pe acuma sa tremur, pt. ca expira timpul pe care mi l-am acordat si eu inca nu stiu ce vreau, nu stiu daca este vorba de egoism din partea mea sau intr-adevar imi doresc inca un bebic. Dar am sa revin la a povesti despre mine dupa ce mai scriu cate un pic. Ma bucur ca Dominic a fost incantat de Craciun, la fel am reusit si noi sa-l facem pe Richie sa traiasca in lumea miracolelor . Uite un pentru voi toti (cate unul pt. fiecare in parte ) si bine-nteles "an nou fericit!!!".

Ileana, doamne ce mare este bb al tau!!! Deja incepi numaratoarea inversa, fiind trecuta de jumatatea sarcinii.... Te rog, mai pune poze! Nici nu stiu ce altceva asi putea sa-ti doresc decat asemenea celorlalte fete "an nou fericit, plin de bucurii si tot ce va doriti!".

Mari, pai cand ma gandesc la tine, toata ma infior de cat de frumos poate fi sa ai 3 samburei in burtica! Ma bucur nespus ca sunteti bine cu totii. Ai mare grija de tine, eu in locul tau asi sta in pat tot timpul. Sunt convinsa insa ca ai tu suficienta grija de ei . Te rog fff frumos, pune ceva poze despre ei, caci nu am vazut decat prima ecografie, demult de tot (vre-o 2 poze). Va pup pe toti si va doresc si vaoua "an nou fericit!!!".

Laura, draga mea, iti doresc din suflet ca anul care vine sa va aduca bb-le mult dorit, care sa va aline durerile, care sa va umple casa si viata de bucurii si noi perspective. Ma gandesc la tine si va doresc asemenea "an nou fericit!".

Lariana, an nou fericit si tie! Te rog din suflet sie eu, nu renunta la sufletelul tau, du-te si la alt medic! Draga de tine, prin ce treci acum...

Ralu, multa sanatate sutului tau, imi pare nespus de rau ca la toate problemele s-a mai adaugat si asta... Va doresc un an nou fericit care sa va aduca sanatate si liniste sufleteasca.

Mirela, ma bucur ca uratii intarzie si iti doresc sa nu mai vina vre-o 9 luni !! Abia astept rezultatul testului!

Doamne fetelor, asi scrie la fiecare in parte, dar nu reusesc da termin lista numelor voastre, sunteti multe si imi sunteti tare dragi toate . Imi cer scuze de la cele a caror nume nu l-am pomenit. pt. fiecare. Si ca sa va scriu si despre mine cate ceva, incep pur si simplu. Din pacate momentan sunt ragusita si asta ar fi cea mai mica problema... Roberta si Richie tusesc saracii de nu mai pot, azi i-a dus mama la medic (eu si sotul suntem la servici) dar era o coada ca le-am propus sa mearga la farmacie de unde sa cumpere ceva contra tusei si apoi acasa. Sper ca le trece repede, cam de 2 saptamani am fost vaccinati (eu si copiii) contra gripei.
O alta noutate ar fi faptul ca m-am alaturat corului bisericii evanghelice, cu toate ca eu sunt reformata . Nu cred ca v-am spus, Richie umbla la gradinita evanghelica, din curtea bisericii evanghelice. Am ajuns sa cunosc oamenii de acolo (sotia preotului este directoarea gradinitei) si ma simt bine intre ei. Ma bucur ca am cantat in corul lor, am simtit Craciunul mai profund ca in alte dati.
Sper ca in noul sa reusesc sa iau deciziile bune, sa stiu care este calea cea buna. Din pacate, sotul meu are si el probleme, apropo de Ralu... Sotul meu trebuie operat la incheietura mainii drepte. Din pacate are mana rupta de cand a avut accidentul cu motocicleta, adica din 16 iulie... Osul nu s-a "sudat"... In 3 ianuarie merge sa-l programeze pt. operatie. O sa-i ia dintr-un os ca sa-i faca o legatura intre cele 2 parti ale osului rupt...
Cam atat despre mine, promit sa mai intru si sa scriu.
pt fiecare din voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea16 spune:

Fetelor,

Intru si eu repede, sunt in vizita la mama si aici am net. Va pup pe toate si va doresc sa aveti cele mai frumoase Sarbatori si sa primim toate un cadou minunat!
Eu sunt z 13, prestam de zor, ca doar de aceea suntem in vacanta, nu??? De Craciun a fost soarte frumos, am fost la socrii, am mancat de toate de parca nu mai mancasem de 1 an! Maine plecam si noi la munte pana pe 2 ian, asa ca nu cred ca voi mai putea intra pana atunci.
Mirela, te rog mult, daca faci testul asta seara sa ne scrii si noua, poate reusesc sa mai intru si mai tarziu, sa vad ce rezultat ai. Iti tin pumnii stransi, stransi si din tot sufletul iti doresc sa ai parte de 2 liniute!

Va imbratisez pe toate si va doresc un an nou plin de bucurii si impliniri!!!


Andreea


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Fetelor am intrat sa va spun ca am facut testul si... a iesit si a doua liniuta mai pala,dar este!!! Nu pot sa cred...ar fi cel mai frumos dar de Craciun,cel mai de pret pe care-l poate primi o femeie...nu pot sa cred...Ma duc sa mai imi iau un test si il repet maine dimineata.Inca nu-mi revin...am avut niste emotii inainte sa-mi fac testul si acum tremur...imi doream atat de mult sa se intample...
Am facut un test SureCheck dar nu stiu cat este de bun!



Craciunul aprinde lumina din sufletele noastre!
De Craciun sa fim mai buni,sa fim mai atenti si mai iubitori,sa fim mai aproape de cei dragi,sa ne bucuram de ei,sa ii iubim si sa fim iubiti!
Craciun Fericit!!!

Mirela

Mergi la inceput