Durerea unei pierderi de sarcina. (12)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

michell, scumpa mea, nu-l indeparta pe sotul tau, si el sufera, spune-i ce simti, eu abia dupa 6 luni mi-am dat seama ca sotul meu a suferit mai mult decit credeam eu.si eu as fi vrut sa raminem amindoua la odisee, dar vezi tu, erau alte planuri ptr noi, si sa stii ca ma consolez cu gindul ca daca ramineam nu mai cunosteam atitea fete extraordinare, cum zic si fetele ca suferinta face prietenii adevarate! imi aduc aminte in luna dupa chiuretaj ca mergeam pe strada si deodata ma puneam pe jos, ca ma lovea ca un pumn in stomac, si stii ceva, nu era o durere fizica, ci psihica, izbucneam in plins. ai un suflet mare, si bun si meriti sa fii fericita!

mirelush, ni se va implini visul la toate, vei vedea! am sa-l pup pe DOminic si de la tine, asa am motiv sa-l mai tuc putin!

irda, draga mea, pregateste-te sa zbori si tu la odisee! vezi cum ploua cu gravi? ca sa fii trecuta pe lista trebuie sa-i spui lui nana(cred), ca fetele pun pe lista doar la cerere!

si a propos de lista, nana, am vazut ca ai pus-o pe michel si pe jojo, dar la urma, nu trebuie in functie de cite sapamini aveam? intreb si eu, scuze!

Flavia +16, mama lui Dominic 17 mai 2004
http://community.webshots.com/user/pepsidominic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Michelle,am citit mesajul tau la mamici din ian feb,si iti respect dorinta sa nu scriem acolo,ca nu citesti,si as vrea sa iti las aici cateva randuri..
desi tot timpul,de cand iti tineam pumnii si plangeam citind mesajele tale,de cand ii spuneam, sotului ca avem o coleguta care are mari probleme si eu cred in minuni ..si am crezut pana in utlima cliap...de pe vremurile alea mi-am adt seamam ca orice ti-as spune nu e suficient sa iti pot alina durerea din suflet.
iti doresc sarbatori fericite,sa ai un an mai bun !

chantal sarbatori fericite ! sa fie adevarat testul !

va doresc tuturor sarbatori fericite, va imbratisez cu mult drag !



pt toate mamicile !!


39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

aelita, sarbatori fericite si tie, nastere cit mai usoara, nu-ti fa griji vine el bebe cind vrea, si eu am nascut la 41 saptamini, inainte cu o zi de programarea la inducere. sa ai un bebe sanatos si mincacios!

Flavia +16, mama lui Dominic 17 mai 2004
http://community.webshots.com/user/pepsidominic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Aelita ce frumos, ai 39 de sapt.! Sa-ti dea Dumnezeu o nastere usoara si un bebe perfect, perfect

Michelle ma bucur ca te-am luminat un pic Eu inca sunt bolnava, desi credeam ca am scapat, a inceput iar sa ma doara in gat

Rev-ul il facem, pana la urma, la un restaurant, desi nu imi face mare placere sa stau in toaleta de seara Asta e: culegem ce a mai ramas!

Irda io inca nush cand ma voi "ingravida" ca neseriosii astia de la medlife nu mi-au dat inca ultimele rezultate la analize si tre' sa fiu sigura ca-i totul bine. Dar io zic sa-i da-i batai, ca va ajung eu din urma cand e cazul

Nana sper ca vii cu testu-n dinti, da? Stii ce te rog? Sa treci fetele pe listuta in functie de marimea sarcinii pierdute (in saptamani), ca sa fie mai usor de urmarit Nu te superi, nu? Uite de la mine multi


Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Laura, pai nici la mine nu-i rost luna asta.......adica in ianuarie zic....ca la mine e a 3-a zi de maro-negreala.....nici nu se opreste, da' nici nu porneste ca un ciclu normal....si oricum il astept pe-ala de la sfarsit de ianuarie si abia in februarie o sa demaram "Proiectul bb2"........da' ca sa vezi ce dusa sunt cu capu' mi-am facut un calcul al "sarcinii" cu UM 26 ianuarie ....si a iesit DPN 31 oct 2007!!

Asa ca avem timp sa ajungem la Odisee la Mamici de septembrie -Octombrie!!!

Pupicei

Irda
si Daria 13 iulie 2005

Poze Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Irda chiar ca esti zapacita Dar te inteleg Daca ramanem din prima incercare, prindem trenul de sept-oct Ufff, dar nu vreau sa-mi mai fac planuri! Nici macar nu stiu cand tre sa-mi vina CM-ul si nici a cata zi sunt


Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Chantal ma gindesc mult la tine si sper sa fie asa cum iti doresti.Ar fi atit de frumos sa primiti un cadou atit de frumos dupa o perioada atit de dureroasa!

Mie doctorii suedezi mi-au zis ca refacerea dupa o cezariana pentru o noua sarcina depinde de "materialul" gravidei,nu se poate generaliza sau impune o perioada batuta in cuie pentru toata lumea.
Sigur, daca uterul nu este refacut complet,ar exista un risc de implantare placentara abnormala sau chiar avort spontan dar...asta in special la perioade sub 3 luni daca ai mai multe cezariene sau alte operatii pe uter, curetaje, etc

La tine au trecut totusi peste 8-10 saptamini asa ca nu ar trebui sa-ti faci probleme.

Ceea ce mi-au spus mie a fost ca un interval scurt intre cezariene poate slabi muschiul uterin la nivelul inciziei si daca imi mai doresc copii ar fi mai bine sa incerc nastere vaginala dupa cezariana sau cezariene repetate la interval de 2-3 ani una de alta.

Ileana si eu tot pe 4 ianuarie ma duc la eco!

Nana asteptam vesti bune de la tine!

Laura sa te faci bine repede! Sa stii ca nici in Suedia nu iti dau analizele repede, mai ales daca rezultatele sint bune!

Flavia ce frumos ai scris! Eu citesc foarte des la subiectul acesta si ma bucur atit de mult impreuna cu voi ori de cite ori cineva este din nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lariana spune:

Fetelor imi este atit de frica deoarece am doar 6 luni de la cezariana si un bb de vreo 6 saptamini.Oricum dupa sarbatori voi merge la un dr la Polizu si daca dinsul imi da unda verde voi merge mai departe.Acum doua zile mi-am pus cele 2 poze ale lui Bogdanel pe calculator,le privesc incontinuu si nu-mi vine sa cred ca a fost al meu,ca EU am trecut peste asa ceva si parca nu-mi mai doresc alt copilas.Poate ma condamnati pentru ceea ce simt nu vreau sa ma feresc de voi care mi-ati fost alaturi dar asta e adevarul.In loc sa ma bucur sint total confuza stiind ca urmeaza iar alte 8-9 luni de analize ,ginduri ,stress pina in clipa cind se va confirma ca e bine copilul.Nu mai am incredere in analize si nici in ecografisti.Ma bucur pentru voi cele care aveti puterea de a merge mai departe dar eu simt ca nu mai pot,aici m-as opri.Va doresc numai bine cu multa sanatate si multe impliniri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Felicitari gravidutelor!Mirela uite ca ti-a dat Dumnezeu o minune de Craciun.
Chantal ai sa vezi ca te vei bucura ca ai ramas insarcinata,iti va fii mult mai usor sa depasesti pierderea fetiteii tale.
Va pup pe amandoua ,bine si pe restul fetelor dar pe voi in special.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chantal spune:

Flavia, Michelle, Irda, Aelita, Mariana, Jojo Miha si toate celelalte fete de aici, va pe toate!
Multumesc pentru gandurile voastre bune.
Multumesc Mariana pentru tot ce mi-ai spus despre riscurile unei sarcini dupa o cezariana. Esti foarte bine informata. Doctorii aici nu-ti spun mare lucru, doar atat: nu fa copii la mai putin de un an jumate de la cezariana. De ce? Nu-ti spune nimeni.
Lariana, desi la mine nu e nimic sigur, poate a fost doar o eroare a testului (si daca a fost asa imi cer scuze tuturor fetelor ca v-am indus si eu mai departe in eroare - doar ca nu aveam cu cine sa vorbesc, cui sa ma descarc - ce bine ca sunteti aici!), nici eu ma simt in stare sa port o noua sarcina dar daca e sa fie stiu ca nu am eu dreptul sa-i iau viata copilului meu. Ce-o fi o fi! Daca o fi sa nu fie bine datorita operatiei cezariene sau cine stie datorita caror altor factori, asta e, deja am pierdut tot ce am avut mai scump pe lumea asta, cel mai iubit copil al meu, mai mult nu mai am ce pierde pentru ca pe altii cu siguranta nu-i voi iubi la fel. Nu vreau sa-i iubesc la fel. Daca se supara cineva pentru ce spun aici, imi cer scuze dar a trebuit sa-mi construiesc un fel de protectie sa nu mai sufar atat pe viitor in cazul unui alt esec.
Eu trebuie sa traiesc ca sa-i pastrez vie amintirea fetitei mele si povestesc tuturor cunostintelor si persoanelor cu care ma intalnesc despre ea, sa stie ca ea a existat aici printre noi, ea a fost, este si va fi intotdeauna fetita mea, singurul meu copil, singurul pe care l-am iubit mai mult decat viata mea.
Cand am aflat ca sunt probleme cu ea as fi vrut sa vina toata suferinta de la ea pe mine si cand s-a dus, as fi vrut sa mor eu in locul ei, nu mi-ar fi pasat, din contra, m-as fi bucurat sa stiu ca ea traieste si este bine. As fi trait si eu prin ea. Pentru nici un alt copil nu voi mai simti ce am simtit pentru ea pentru ca nu vreau. Nu vreau sa mai sufar!
Asa ca, cumva, nu-mi prea pasa de ce va fi cu sarcina asta (daca este), fie ce o fi, eu nu ma mai stresez cu ce mananc, cat dorm, etc. Ba in 2004 in mai eu m-am lasat de fumat. Dupa ce s-a dus Alexandra, la o luna jumate, n-am mai rezistat si m-am apucat din nou de fumat. Fumez si acum si nu stiu daca voi mai putea sa ma las. Si daca chiar e sarcina, asta e. Poate va suparati acum pe mine dar chiar nu mai vreau sa-mi pun sufletul in palma. Si chiar daca as vrea, nu mai am ce!
Na ca am scris o multime acuma, sper ca nu v-am plictisit prea tare.

Mergi la inceput