Bucurii de sept - oct 2006 (21)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cata14 spune:

Sper ca am reparat mizeria de mai inainte.

Catalina, mamica dewww.totsites.com/tot/erik" target="_blank">Erik (17.09.06)
ERIK-poze, si alte poze si metamorfoze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lakioana spune:

quote:
Originally posted by cata14

Lakioana, ai scris pe site-ul lui Erik ca era cat pe ce sa veniti in Australia. De ce n-ati mai venit?

Catalina, mamica de Erik (17.09.06)
ERIK-poze, si alte poze si metamorfoze

Am vrut sa emigram in Canada...si daca nu reuseam ...in Australia.,..dar acum mai asteptam putin ca sa mai creasca Reby...cine stie??...

Lakioana mami lui Rebeca Riana (16.09.2006)

Minunea noastra iubita-Rebeca
www.totsites.com/tot/riana_rebeca" target="_blank">Avem pagina pe internet cu poze si jurnal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Salutare!

Cupilu' meu mi-a facut cadou de Craciun niste tumbe pe care le face...se rostogoleste non stop, trebuie sa fiu cu ochii pe el ca pe butelie, altfel cine stie pe unde-l gasesc.

Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias(17.10.2006)
Sarbatori fericite tuturor ! Sa va aduca tot ce i-ati cerut!

Varsta lui Mathias
Poze Mathias

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Salutare fetelor!

Am vazut toate pozele noi anuntate(si credeti-ma ca nu au fost putine), si declar ca avem cei mai frumosi bebici din lume!(nu mai dau nume sa nu uit pe careva, dar m-am delectat privindu-va comorile mici!

Tasia si multumesc de rugaciuni!Si noi suntem fff fericiti ca am reusit si acum avem casa noastra!

Noi am fost plecati la tara(Beatrix nu sunt din Craiova, Craiva e denumirea unei localitati din judetul Arad), am plecat de duminica pe la pranz si am revenit rapid luni dupa-masa ca Alesio a facut temperatura mare.....iarasi e bolnav....noroc ca pitix e ok si n-a luat inca de la el...

Avem si noi poze cu www.puf.hostcenter.ro/main.php?g2_itemId=4906" target="_blank">Mosu("cel u'at"(adica urat), care a fost ffff darnic in special cu gongolinul mare(dar si cu cel mic)

Pupici!

Ioana de Alesio Andrei(08.10.2004)&Nicolas Mihai(17.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oanacn spune:

Craciun Fericit!
noi din pacate ieri nu am petrecut f bine, am facut vaccinul de 4 luni si a facut Lisa febra si a fost toata ziua plangacioasa. In schimb ne bucuram ca avem 8 kilograme, papam deja de 3 zile cereale cu lingurita, astazi bagam si prima masa de vegetale, vom incepe cu piure de cartofi.
Doctorul ne-a spus ca la cat de bine aratam (la kg) ar trebui sa dormim cel putin 8 ore fara masa, dar de unde, ca tare-i bun lapticul noaptea :D.

Am vazut si noi toate pozele anuntate in ultimile zile, foarte dragute toate.

Oana, mami de Lisa Maria (24 August 2006)
Poze

Varsta Bebe

Mergi la inceput

Pufy felicitari pt casa, si pentru baieti, ce fain ii sta lui Nicolas in portocaliu, iar tu arati minunat.

Poze

Varsta Bebe

Mergi la inceput

Pufy, am vazut toate pozele, ce familie frumoasa sunteti!

Varsta lui Mathias
Poze Mathias

Mergi la inceput

Cred ca asta-i cel mai intins capitol de pana acum, ma refer la zile, a fost deschis pe 21 si azi e 27.

Varsta lui Mathias
Poze Mathias

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Pufi si eu am vazut pozele cu pufisorii si . Chiar ca ii sta bine lui Nicholas in portocaliu.

Lili sa stii ca si Vladut a inceput brusc, zilele astea, sa se rostogoleasca tot mai tare. Aproape se intoarce de pe spate pe burtica. De-acum adio lasat nesupravegheat pe masuta de infasat sau altele asemenea... Si inca o chestie pe care o face de vreo 10 zile: noaptea se intoarce la 180 de grade fata de cum l-am asezat. Il gasesc cu piciorusele unde era capusorul. Ba si mai mult de 180 de grade. Executa rotatii in sensul acelor de ceasornic si ajunge cu piciorusele urcate pe plasa de pe laturile patutului. Asa o fi normal pt orice bebelus de 2 luni si (aproape) jumate sau sunt ei mai "zbantuiti"?

Andra si Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...

pozele noastre

Mergi la inceput

La noi e groaznic cu vaccinul asta, sper sa nu patiti si voi asa. Nu stiu cand o sa-i treaca durerea de la picioruse, sta cu ele ghemuite saraca.

Stiti ce as putea sa-i pun la picioruse ca sa-i treaca mai repeded durerea?

Poze

Varsta Bebe

Mergi la inceput