Bucurii de sept - oct 2006 (21)
Raspunsuri - Pagina 30
MamiLili spune:
quote:
Originally posted by eloise
Si inca o chestie pe care o face de vreo 10 zile: noaptea se intoarce la 180 de grade fata de cum l-am asezat.
Si-al meu la fel, il gasesc in cu totul alta pozitie decat in cea in care l-am pus la nani.
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui
Mathias(17.10.2006)Sarbatori fericite tuturor
! Sa va aduca
tot ce i-ati cerut!Varsta lui Mathias
Poze Mathias
pufymic spune:
Oana da-i niste Panadol pentru durere si compresele reci local o ajuta sa se linisteasca(sau felie de lamaie de la frigider)
.
Multumim tuturor de aprecieri.Costumasul portocaliu al lui Nicolas e cadou de la Mosu.....dar Mosu n-a apreciat bine si e cam fix.....eu zic ca mai incape in el cateva zile...
![]()
Lili, Andra al meu gazuc nu se rasuceste cum ziceti ca fac ai vostri fiindca nu poate
....il pun sa doarma in saculet de dormit
....asa ca nu prea are sanse sa se intoarca cu capul la picioare....![]()
Ioana
de
Alesio Andrei(08.10.2004)&
Nicolas Mihai(17.09.2006)
Oanacn spune:
Pufy multam, o sa incerc cu comprese reci.
Oana, mami de Lisa Maria (24 August 2006)
Poze
Varsta Bebe
tasia spune:
Fetelor, spunea cineva la un moment dat, GRIPO parca, ca are nevoie de o persoana de incredere care ar putea sa o ajute prin casa la menaj sau cu bebe. Eu cunosc o doamna care mi-a recomandat o fata de treaba, face menaj si nu cere multi bani. Daca e interesata vre-una dintre voi dati-mi PM, pt ca sar putea sa nu am timp sa citesc toate mesajele de pe forum.
de
Mario (25.09.2006)
pozele noastre
DiaB spune:
Am ajuns abia la capitolul 13 cu cititul. Dar mai fac o pauza sa mai si scriu :).
Am vazut ca vorbeati la un moment dat despre suoravegherea copiilor. Sa va povestesc ce am patit eu. De cand ne-am mutat la noua casa are si micuta noastra camera ei in care doarme singurica. In prima seara in care a dormit singurica am inchis toate usile, ca inca nu stiam cum e cu caldura in casa asta si am dat drumul la aparatul de supravegheat. Unitatea de la noi era pe baterii, ca nu aveam o priza aproape de pat. Fix in noaptea aia s-au terminat bateriile la aparat, usile erau inchise peste tot si eu dormeam asa de bine.. intr-un tarziu se trezeste sotul meu sa verifice aparatul (nu stiu ce a avut atunci, ca de obicei doarme dus). Era cam la 5 ore de cand adormise Maia, in conditiile in care ea se trezea pe atunci la 3-4 ore sa pape. Cand m-am dus la ea plangea de mama focului si timp de vreo 10 min nu a vrut nici papa. A stat lipita de mine si suspina. Am tras o sperietura zdravana atunci. Si ca masura lasam si usile deschise si la camera noastra si la Maia.
Acum am ajuns sa glumim pe tema asta, ca de o luna nu s-a mai repetat faza.
Diana
de Maia (18.10.06)
POZE MAIA
DiaB spune:
Si sa dam si noi raportul. Cand am facut vaccinul de 2 luni aveam 6,3 kg si 63cm (s-a nascut cu 4,1) in conditiile in care ii dau doar san. Suntem grasunica foc. Am vazut ca la un moment dat se vobea despre obezitatea la copii. Nu cred ca e cazul la sugari. Ca atunci ideea asta se bate cap in cap cu alaptatu la cerere. Daca vrea copilu sa suga ce sa facem...
Diana
de Maia (18.10.06)
POZE MAIA
DiaB spune:
Si daca tot mi-am dat drumu la scris continui :).
Noi avem botezul pe 6 ianuarie. Doar ca la noi vine preotul acasa, ca atunci e Boboteaza si nu se poate incalzi biserica ca e trafic intens pe acolo. Voi ati mai auzit de asa ceva? Mi s-a parut ciudat ideea cu botezul acasa, dar daca preotul zice ca e ok... asa sa fie. Si om merge noi mai incolo si in biserica...
Diana
de Maia (18.10.06)
POZE MAIA
DiaB spune:
Am mai adugat si poze la album, doar ca mai avem de aranjat pe la ele, ca ma ameteste yahoo beta...
Diana
de Maia (18.10.06)
POZE MAIA
inni spune:
22
Inni, mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank">
Amalia si paginutza ei 

gracie spune:
Salutare mamici de bucurii!
Nu sunt o membra activa dar sper sa devin. Am nascut pe 7.09.2006 o fetita la Elias, dr. Vladareanu, cezariana cu rahi-peridurala si vreau sa devin parte din familia voastra. Va citesc de aproape 1 an si doresc sa va urez Sarbatori Fericite, Un An nou Special alaturi de bebelusii vostri si sa va multumesc pt. sfaturile voastre care m-au ajutat enorm!
Pupici!
Mami de Grace