Bucurii de sept - oct 2006 (21)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Susa spune:

Buna seara..
Frumoase poze frumosi braduti si frumosi copilasi...dulci toti..
mai avem si noi poze noi www.dropshots.com/day.php?userid=190258&cdate=20061225&ctime=162641" target="_blank">aici
Gety si la Brasov e zapada, a nins frumos ieri seara iar azi a fost soare dar zapada a ramas...asa cum ar trebui sa fie de craciun...
Va pup si sarbatori fericite in continuare

Silvia mamica de Lucas-Daniel 9-09-2006

www.dropshots.com/new.php?userid=190258&cdate=20061001&cimg=8" target="_blank">pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

quote:
Originally posted by Monique_new

Fetelor voi scoateti bebei afara pe vremea asta. Cum a fost azi dupa ce a nins de exemplu?

Eu l-am scos azi o ora.Au fost -6 grade C la Suceava, dar era soare.

Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias(17.10.2006)
Sarbatori fericite tuturor ! Sa va aduca tot ce i-ati cerut!

Varsta lui Mathias
Poze Mathias

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Fetelor, am vazut si eu pozele cu Craciuneii si Craciunitele voastre , sa fie sanatosi si voiosi si la anu' sa-i vedem iar in poze.

Inni, m-ai facut sa merg si eu la primul capitol al odiseii si sa-mi citesc prima postare.
Dau un copy-paste:
Buna fetelor!
Ma primiti si pe mine?
Am 5 saptamani si ma simt bine,adica nu am nici un simptom. Ma dor sanii putin si mi-e cam somn, altceva nimic. Mi-am facut 2 teste de sarcina care au iesit pozitive si ieri mi-am facut eco, de vede "ceva" de 17 mm si ecograful arata sarcina de 5/6 saptamani.
DPN este in 09.09.2006
La listuta puteti completa dr. Miclea Iuliu - Arad.
Va doresc o sarcina usoara si bb sanatosi.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tasia spune:

Buna fetelor,
Hai ca acuma mai am si eu putin timp liber,am intrat in vacanta, si sper sa va citesc mai des.
La capitolul Kg, eu am ramas cu 13 kg, si nu vor sa ma paraseasca nici in ruptul capului
Cadouri pt bebe ia facut mai multe matusa (sora lu' barbat-miu) decat eu si tati Ia luat matusa haine pt vre-o 2 ani de acum incolo si toate numai de la D&G, Beneton, Armani junior, Prenatal etc...
Pufymic Nu am cuvinte sa iti spun cat ma bucur pentru voi pentru ca aveti si voi casuta voastra. Chiar m-am rugat pentru voi
cucuoancea Radio BBC zici? Pe mine ma zapacit la scoala tot semestrul profa de RADIO cu postul ei BBC, si cand credeam si eu ca am scapat, intru pe forum si aud tot de radio BBC ()Felicitari pentru interviu

de Mario (25.09.2006)
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tasia spune:

Vad ca vorbiti deja de bebe 2, noi deja ne facem planuri. adik in maxim 4 ani sa vina si bebe2. Pana la 30 de ani vreau sa-l fac si pe bebe 3

Mario are si el zile in care faca kk o tona,moale si portocaliu, si nu iese nimik din scutec. Eu folosesc LIBERO si sunt super incantata

simoky Bine ai venit printre noi

de Mario (25.09.2006)
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hazul spune:

SARBATORI FERICITE SI NUMAI BUCURII SI IMPLINIRI IN NOUL AN din partea noastra!!!!
Avem si noi poze noi pentru care-i multumim la bbralukutza, pentru site-ul de frames.

Hazul
de Mathea Roana 10/10/06 si
Lucas 04-05-2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hazul spune:

uitasem sa pun pozele

Hazul
de Mathea Roana 10/10/06 si
Lucas 04-05-2000
POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

NEATZA!

Doamne ce bine e de Craciun! am lenevit toata casa, mai putin fi-miu, care de dimineata pana seara gangureste intr-una, si nu exagerez, intr-una! ne-a facut creierii prastie! plus ca da sa se ridice intr-una in fundulet, nu-i mai convine poztia semi-culcat, vrea el sa vada tot.

Am vazut toate pozele, si anuntate si ne-anuntate, adika am dat toate paginile albumelor, plus site-uriel perosnale, SUPERBI bebei, ntr-adevar niste bucurii.

pentru toti sarbatoritii de azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cata14 spune:

Active ca de obicei.
Am vazut pozele cu craciunei si craciunite. F frumosi sunt!

Lakioana, ai scris pe site-ul lui Erik ca era cat pe ce sa veniti in Australia. De ce n-ati mai venit?

Catalina, mamica de Erik (17.09.06)
ERIK-poze, si alte poze si metamorfoze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cata14 spune:

Am mai actualizat site-ul lui Erik cu cateva pozici mai noi. daca aveti chef sa va uitati la ele sunt in semnatura.

Catalina, mamica de http://www.totsites.com/tot/erik]Erik[/url] (17.09.06)
ERIK-poze, si alte poze si metamorfoze

Mergi la inceput