Bucurii de sept - oct 2006 (21)
Raspunsuri - Pagina 27
Monique_new spune:
He he buna seara. Inca o data Craciun Fericit!!!
Inni super bradul la celalte poze nu am reusit sa ma uit.
Fetelor toti Craciuneii
si Craciunitele
noastre sint super am vizionat toate pozele.Ce ne mai chinuim noi sa-i impopotonam ca ei saracii habar nu au ce se petrece cu ei.
Am pus si noi pozici de la pom si facute de craciun la Poze Cosmina.
POZE
POZE COSMINA
Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )
_Ralu_ spune:
CRACIUN FERICIT TUTUROR!
noi suntem bine. n-am mai scris de multisor, am fost tot pe drumuri, am alergat dupa cadouri, pe la doctor, pe la rude de craciun....
a venit si la noi mosu, ne-a adus o gramada de jucarele,asta e preferata mea! o cheama antonia si cat e ziua de lunga rad la ea!
m-am imbracat si frumos, dar n-am mai avut si caciulita ca mi-a furat-o cineva.

raluca mami de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria care creste si tot creste...

o intamplare fericita...

eloise spune:
Gety sta comod in el, dar nu il lasam mult, nu mai mult de maxim jumatate de ora, si asta f rar, cum a fost seara de ajun. Am inteles ca nici macar cu masina nu trebuie sa faci drumuri f lungi cu bebe in scaunel, pt ca in primele luni de viata nu e bine sa stea multe ore in pozitia aceea. Al nostru nu e greu. Oricum nu prea trebuie folosit in casa, ci in scopul in care a fost creat.
Inni ce nostalgie m-a cuprins si pe mine....desi eu de-abia in martie m-am alaturat voua! Vazut pozele, frumos bradut, de minunica mica ce sa mai zic
...
Andra si
Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...
pozele noastre
inni spune:
Lakioana...ce dulcica e Rebeca. M-am uitat si la restul pozelor.![]()
MamiLili..supersimpatic Mathias costumat in Craciunel. Mi-a placut mult.
Ileana...am vz pozele
. Toate. Frumoase. Chiar ca eleganta Ilinca, iar pozele cu Luk m-au facut sa-mi doresc sa treaca timpul mai repede ca sa creasca si Ami ... sa-i vad reactiile. ![]()
Inni, mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank">
Amalia si paginutza ei 

_Ralu_ spune:
aaaa, vazut TOATE pozele! niste craciunei SUPERBI avem!

raluca mami de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria care creste si tot creste...

o intamplare fericita...

adameasca spune:
Inni, foarte frumos bradul vostru, cred ca e printre cei ma frumosi brazi naturali vazuti de mine anul asta.
Iar Ami... e o dulceata.
Ralu, vazut si mandretea ta de fata, frumoasa, ca de obicei.
Lakioana, Monique, vazut si pruncii vostri. Ce fete frumoase...
Gety, si eu o mai tin pe Ilinca in scaunul de masina, dar nu mult. Ca balansoar n-aveeam si nici n-am mai dat banii pe unul.
Am uitat sa va zic ca in ziua de Craciun m-am ales cu o mare indigestie de-am mancat covrigi trei sferturi de zi, ca sfertul celalalt am stat pe buda. ![]()
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...
MamiLili spune:
quote:
Originally posted by adameasca
MamaLili, frumos carciunelu'! De unde ati luat costumul?
De la Mothercare.
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui
Mathias(17.10.2006)Sarbatori fericite tuturor
! Sa va aduca
tot ce i-ati cerut!Varsta lui Mathias
Poze Mathias
lakioana spune:
INNI....wooow!!! Ce brad elegant si stralucitor aveti!!! E super. Ne place mult mult si mie si sotului.
Multumim pentru aprecieri fetelor. Va multumeste Reby.
Lakioana mami lui Rebeca Riana (16.09.2006)
Minunea noastra iubita-Rebeca
www.totsites.com/tot/riana_rebeca" target="_blank">Avem pagina pe internet cu poze si jurnal
Chantal spune:
Eloise
. N-am vazut mesajul de la Hazul ca nu am mai intrat pe acest subiect de mult timp. Mi-e mult prea greu
...
Referitor la adoptie, trebuie sa mai astept ca deocamdata sotul nici nu vrea sa auda
.
Monique_new spune:
Fetelor voi scoateti bebei afara pe vremea asta. Cum a fost azi dupa ce a nins de exemplu?
POZE
POZE COSMINA

Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )