Bucurii de sept - oct 2006 (21)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Sarbatori fericite si din partea noastra! O sa punem si noi pozici, oleaca mai tarziu.
Lakioana, ca sa vedem poza, schimba de pe Private pe Public. Asa am patit si eu.
Craciunelul tau, MamiLili, era deja obosit. L-ai pozat dupa ce a impartit cadouri?
Eloise, m-au amuzat si pozicile tale. Vladut sta in scaun de masina sau "scoica" cum i se zice?
Mephala, ai dezbracat baiatul! Tot frumushel e...

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Susa, in Predeal a nins. In Brasov cum e?

VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Gety da, l-am pus atunci in scaunelul auto ca sa asiste si el la desfacerea cadourilor si sa facem "sesiune foto" sub bradut.

Chantal Sarbatori fericite iti dorim si noi, sa capeti puterea de a merge mai departe si sa gasesti curand in zambetul unui copilas mangaierea sufletului tau greu incercat. Ai luat legatura cu Hazul? Ea a scris odata aici ca ar putea sa te ajute daca te decizi sa adopti, dar nu stiu daca ai vazut mesajul, poate nu ai mai intrat la noi.

Andra si Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simoky spune:

CRACIUN FERICIT TUTUROR BUCURIILOR!!!
Sunt sigura ca toata lumea a petrecut foarte bine de acest minunat Craciun, la fel ca si noi de altfel. Vreau sa spun ca am vazut toate pozele si sunt absolut minunate...parca avem cei mai minunati copii de pe pamant,nu?
MamiLili, "craciunel tau este tare simpatic, mai curand este un mic "Mos Craciun",baiatul!
Adameasca, frumoasa foc Ilinca in rochita ei de Craciun. Un pupic dulce pentru Luca. Si eu am o nepotica de 2 ani care pur si simplu este innebunita dupe trenulete....
Scumpiksa stii ca nici noi nu am facut botezul pana acum. Ne pregatim intens, va fi pe 13 Ianuarie 2006.
Vauvadulce pe Bianca!
Eloise, ce sa spun...l-as manca..nu e el "little pudding"?....

Am pus si noi poze de ieri de cand a venit Mos Craciun. Puteti sa le vizionati de aici incolo

Pupici!!!

Simona mamica de David Mihai (18 octombrie 2006)
DAVID MIHAI
Poze din tinerete
La fel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns usorlili spune:

Bine v-am gasit si noi.
Si la noi ninge. Este superb afara. Numai ca sotul mi-a plecat la munca iar eu si Dodo suntem foarte tristi.

Noi am petrecut ok, a fost special Craciunul asta (Dodo a primit multe jucarii), dar sufletul si gandul nostru a fost acasa, la parinti, frati si prieteni. Tare greu mai este.... Mai ales ca nu i-am mai vazut de aproape doi ani. Dar nu-i nimic, mai este putin pana in februarie, cand ii vom strange in brate. Se spune ca cei ce emigreaza vor fi toata viata prinsi intre cele doua tari. Si cat de adevarat este...

Scumpik, si noi avem botezul toooocmai pe 17 februarie.

Mephala cred ca trebui sa-ti trimit un miel, de Paste .Scuzeeeee.

...si totusi exista iubire...
TUDOR (29 septembrie 2006)
Uite ce mari ne-am facut!

Mergi la inceput

Eloise, Maria a primit unul, dar e f. greu, l-am dus in balcon. Cum sta bebeul in el? Comod?

VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lakioana spune:

Sorry...din nou m-am grabit...
Acum se vede?
Uitati AICI floricica mea de Craciun!!!

Lakioana mami lui Rebeca Riana (16.09.2006)

Minunea noastra iubita-Rebeca
www.totsites.com/tot/riana_rebeca" target="_blank">Avem pagina pe internet cu poze si jurnal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns usorlili spune:

quote:
Originally posted by lakioana
Acum se vede?

Tot nu se vedeeeeee .....

...si totusi exista iubire...
TUDOR (29 septembrie 2006)
Uite ce mari ne-am facut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

"Azi am aflat ca sunt insarcinata.
Am primit cel mai frumos dar de Craciun pe care mi l-am inchipuit vreodata "

Acum fix 1 an deschideam odiseea cu aceste cuvinte. Nu pot sa cred cat de repede a trecut totul si ce minunatie am langa mine.

Iar impreuna cu Paps, Ignatica, Floricika, Acai24, Flavia Ramona, Lexi, Ro Ana, Alina Morostes, Georox, Leditia....am incheiat primul capitol al odiseei noastre de gravidute.

Sa revenim.
Am burta ca un balon . M-am umflat de cozonac.
Ajunul Craciunului l-am petrecut cum nici nu ma gandeam. . Ami a dormit de la 8 seara...si ca de obicei...asteptam sa se trezeasca dupa o juma de ora....hai o ora...maxim 2. Vazand ca nu se mai trezeste, ne-am apucat sa facem bradul (1, 2, 3, 4). Si tot stand si asteptand sa se trezeasca..s-a facut ora 2.00. La 2.30 s-a trezit si bineinteles ca a mea domnisoara , dupa 6 ore de somn, nu mai avea chef de un altul. Asa ca am stat amandoua si ne-am uitat la brad pana la 6 dimineata . Abia atunci s-a culcat. Dar tot o iubesc . Il astepta si ea pe Mos Craciun. Oricum, cand a dat cu ochii de bradut...asa figura a facut ca m-am strict de ras. .

Pe site, la photos, am mai pus niste poze. Cine doreste sa se uite....e binevenit.

Inni, mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank"> Amalia si paginutza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lakioana spune:

ACUM SIGUR SE VEDE!!!

Eu am mai facut de-astea...dar acum nu a fost vina mea...imi tot spunea ca nu merge serverul cand voiam sa le fac publice...

In fine...
Uitati AICI floricica mea de Craciun!!!

Lakioana mami lui Rebeca Riana (16.09.2006)

Minunea noastra iubita-Rebeca
www.totsites.com/tot/riana_rebeca" target="_blank">Avem pagina pe internet cu poze si jurnal

Mergi la inceput