Bucurii de sept - oct 2006 (21)
Raspunsuri - Pagina 24
adameasca spune:
Ba daaaa, si eu la cafea, Mexxa. Craciun fericit! Moshu' a fost darnic
. Luk se uita la trenuri de o ora jumate, abia clipeste. A fot extrem de fericit cand si-a vazut cadourile sub brad. Ilinca inca doarme, dar ea nu intelege anul asta care-i treaba cu moshu'. Asteptam anul viitor.
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...
gripo spune:
LA MULTI ANI SI MULTA LINISTE SUFLETEASCA!
Si eu la cafea, fi-miu a mancat, nu l-a interesat nimik din ce i-a adus mosu', si acu doarme i pozitia invingator
, iar eu cu ta-su ascultam cantece haiducesti.

ILEANA, cred ca e o placere sa-ti vezi copilul fericit.
LA MULTI ANI BIANCA-MARIA, DAVID, MARIO, LUCA-IONUT, KATIA, EMANUEL, DARIUS-STEFAN, BOGDAN-TUDOR, BIANCA!
Adriana mica spune:
Buna dimineata si La Multi Ani! Noi maine implinim 3 luni si suntem foarte fericiti ca lucrurile evolueaza cum nu se poate mai bine. Vrem sa va facem si noi o urare:
FIE CA SARBATOAREA MAGICA A CRACIUNULUI SA VA READUCA IN SUFLETE INOCENTA COPILARIEI, SPERANTA SA RENASCA, IAR CEI DRAGI SA VA FIE MEREU APROAPE! MULTA SANATATE SI IMPLINIRI MAXIME!
Dudu, Adriana si tati Marian
Iata cum am cantat colinde, am impodobit bradutul si ne-am bucurat de cadourile aduse de Mos Craciun.
Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'
Uite ce mare am crescut...
O raza de speranta...sau cum a venit pe lume Tudor
www.totsites.com/tot/dudu" target="_blank">Paginuta mea de web
Mai multe pozici
Vauva spune:
LA MULTI ANI TUTUROR BEBELUSILOR NASCUTI INTR-O ZI DE 25! LA MULTI ANI PENTRU IUBITA NOASTRA BIANCA MARIA, PRINTESA INIMILOR NOASTRE!
Avem poze noi incepand de AICI cu Mos Craciun la Craciunul romanilor si acasa pentru cine vrea sa ne vada:
Sper ca ati primit multe cadouri!
Alina&Bianca(25 August 2006)
POZE
eloise spune:
Sper ca ati petrecut cel mai frumos Ajun si va doresc sa va bucurati in continuare de sarbatori alaturi de oamenii si omuletii dragi voua!
Am vazut pozele postate, sunt foarte frumoase, astept sa mai admir si altele ![]()
Priviti si cateva poze in care se vede cum a petrecut Vladut Ajunul
-ici tuturor!
Andra si
Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...
pozele noastre
adameasca spune:
Uite asa am petrecut noi azi... Ilinca a fost eleganta. Pana a vomat pe rochie...
Luk a fost extrem de emotionat la vederea cadoului, dar tati m-a amuzat cel mai mult cum se chinuia aseara sa monteze trenurile. 
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...
scumpik_lui spune:
Si la noi a fost mosu, doar ca nu l-am vazut pt ca el a lasat cadourile sub brad. Poze nu am apucat sa facem nici ieri nici azi deoarece suntem ocupati cu pregatiri foarte importante. Si asta datorita faptului ca mane avem botezul si vom fi si noi crestini.
Cred ca numai noi am ramas nebotezati, nu?
Pt ca toate bucuriile sunt increstinate.
Va uram in continuare Craciun fericit si voi reveni spre sfarsitul sapt cu poze de la botez.
_
Scumpik, mamica de
Luca (17.10.2006)
Poze Luca, Poze Luca - webshots
Cresc pe zi ce trece, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz Luca
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
mephala30 spune:
Eloise, frumos Vladutu'!
Vauva, o scumpica Bianca! 
Ileana, fain 'tabloul' de familie!
Teo e precoce: www.totsites.com/totimages/11503/217596-IMG_1127.jpg" target="_blank">merge pe tricicleta
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank">
Albumul nostru
putzuruca spune:
Buna seara,
Cred ca a venit mosul incarcat cu multe daruri, caci stiu sigur ca ati fost cuminti. A venit si la noi aseara, iar pe Deea a luat-o somnul in timp ce-i desfaceam cadourile.
Va dorim si noi Sarbatori fericite si multa liniste sufleteasca.
Putzuruca
de Andreea-Iuliana(19.09.2006)
ALBUM DE FAMILIE 
www.totsites.com/tot/babydeea" target="_blank">PAGINA DEEA
CRACIUN FERICIT TUTUROR SI CALDURA IN CASE SI IN SUFLETE!!!
Susa spune:
Super frumos craciunul acesta..
Scumpik noi nu suntem botezati si o facem doar dupa Pasti ca sa fie si tatal lui Lucas cu noi...asa ca noi o sa ramanem ultimii.
Va pup si sarbatori fericite in continuare
Silvia mamica de
Lucas-Daniel 9-09-2006
www.dropshots.com/new.php?userid=190258&cdate=20061001&cimg=8" target="_blank">pozele noastre