Bucurii de sept - oct 2006 (21)
Raspunsuri - Pagina 23
GETY spune:
Mephala, MamiLili, pupici din partea Mariei ca i-ati apreciat buzisoarele frumoase. Acum e toata gatita, il asteapta pe Mosul si incepe sa-si descopere manutzele. Le mai baga in gurita... Asta e... Fiecare etapa cu farmecul ei.
Eu cand v-am vazut baieteii in poze ma gandeam ca sunt frumosi ca niste papusele. Mai ales baietelul mare al tau, Mephala. Si ochisorii lui Mathias, o concureaza pe Maria.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
microbu spune:
CRACIUN FERICIT tuturor, sa va bucurati alaturi de familie de aceste sarbatori bogate in "bucurii" !!!
Multi 

si fie ca anul 2007 sa fie si mai fericit, plin de impliniri si multa sanatate.
Sandra si gargarita ANAIS - Ruxandra Andreea
Ce mare am crescut !
scumpik_lui spune:
In seara de Craciun Domnul se naste in fiecare dintre noi, iar ingerii ne intra in casa colindand. Craciun fericit alaturi de bucuriile noastre!!!
_
Scumpik, mamica de
Luca (17.10.2006)
Poze Luca, Poze Luca - webshots
Cresc pe zi ce trece, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz Luca
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
alexxia spune:
mamici,
Ii multumesc din suflet lui Mos Craciunul meu, ca s-a indurat de mine si a venit mai devreme ( si mi-a adus printre altele monitor si tastatura si mouse,ca nu mai mergeau ) si astfel am reusit si eu sa intru si sa va urez CRACIUN FERICIT !
Si un colind pentru voi fete dragi :
Departe-ntr-o iesle, în paie ascuns,
Culcat printre vite st#259; Pruncul Isus.
Îi cânt#259; #351;i-L leag#259;n#259; stele de-argint,
#350;i-ncet Copila#351;ul adoarme zâmbind.
Doar vitele-n grajd zgomotos Îl trezesc.
Duios le prive#351;te #351;i se lini#351;tesc;
O, Prunc minunat, Te sl#259;vim c#259;-ai venit
#350;i-n ieslea s#259;rac#259; adânc Te-ai smerit.
R#259;mâi, drag Isuse, cu noi, Te rug#259;m,
N-avem bog#259;#355;ii, dar tot ce-avem Î#355;i d#259;m,
Iar Tu d#259;-ne binecuvântarea Ta
#350;i via#355;a întreag#259; la iesle vom sta.
Cu drag
Alexxia
Alexxia
Ruty ( 25.07.2001 ) si
Thea ( 28.09.2006 )
"Poti fi increzator in ziua de maine daca umbli astazi cu Dumnezeu!"
PERLELE RUTICAI
www.totsites.com/tot/ruty_thea" target="_blank"> RUTY SI THEA AU PAGINUTA
POZE
Pentru Barbye, una dintre noi- trebuie sa ajuti!
Pentru Barbye, una dintre noi- trebuie sa ajuti!
adameasca spune:
Craciun fericit si sa va aduca Moshu tot ce v-ati dorit!
Noi am petrecut minunat ajunul, au venit prietenii in vizita, finii, a fost o mare gasca. Copiii au primit muuulte cadouri, prea multe din punctul meu de vedre, Luk doarme si acum cu unele in brate.
Si inca nu l-a vazut pe Thomas. Cred ca o sa lesine de fericire dimineata cand l-o vedea.
Pana sa-l vada Luk s-a chinuit tati sa-l monteze si la final ne-am jucat amandoii cu trenurile ca doi copii. ![]()
Va pupam si va dorim sanatate!
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...
Susa spune:
Ne-am intors acasa si avem deja ceva pozisoare de cum a venit www.dropshots.com/day.php?userid=190258&cdate=20061224" target="_blank">mosul
Maine continuarea...va pupam si Craciun Fericit tuturor
Silvia mamica de
Lucas-Daniel 9-09-2006
www.dropshots.com/new.php?userid=190258&cdate=20061001&cimg=8" target="_blank">pozele noastre
roxanae spune:
Bucuria vine din lucruri marunte,linistea sufleteasca vine din suflet,caldura sarbatorilor vine din inimile noastre!
Sa aveti Sarbatori fericite si un Craciun de vis!
Roxana
de Diana-Rahela(8.05.2002) & Sarah-Rebecca (18.09.2006)
alina constantin spune:
Fie ca minunea Nasterii Domnului sa ne aduca liniste, pace, sanatate, bucurii si multa dragoste! Craciun fericit alaturi de puiutii vostri dragi!
Va imbratisam!
Alina si bebelina Ana-Luiza
"Shoot for the moon. Even if you miss, you'll land amog the stars." (Les Brown)
mexxa spune:
Buna dimineata si Craciun Fericit...sper ca Mosul a fost darnic cu voi aseara si va adus tot ce v-ati dorit...
Cafeaua e gata..dar nu cred ca cu cine sa o beau....baietii mei dorm busteam....

Sebastian-Mihai 10.09.2006www.totsites.com/tot/sebastian-mihai" target="_blank">Pagina noastra...
Noi avem ...

SA VA ADUCA TONE DE FERICIRE SI MUUUUUUUULTE CADOURI!