Bucurii de sept - oct 2006 (21)
Raspunsuri - Pagina 22
mexxa spune:
quote:
Originally posted by tanima_i2002
Buna dimineata mamici.
Vin si eu cu o problema dis de dimineata. De 4-5 zile am niste mici sangerari de genul 2-3 picaturi de sange pe zi. Acum m-am trezit plina de sange, cu dureri de burta si transpiratii. Banuies ca mi-a venit ciclul. E normal tinan cont ca eu alaptez exclusiv la san? Mi-e tare frica ca nu cumva acest ciclu sa anunte si o scadere a lactatiei. A mai patit cineva asa? Eu am tot crezut ca mai sunt inca lohiile, dar era oricum anormal la 10 saptamani de la nastere. Practic lohii eu am avut doar 3 saptamani dupa care a ramas o scurgere f mica inca vreo 3 sapt tot de genul cateva picaturi.
Poate ma lamuriti si pe mine ce se intampla cu corpul meu ca zau nu mai stiu. Sa fie si de la cezariana? Partea proasta e ca nu am ajuns la controlul de 6 saptamani, ca asa sunt eu tot aman ca nu am timp ca nu am cu cine sa il las pe bebe, ca nu pot ajunge la Bucuresti la dr meu si aici in Pitesti nu prea am la cine....Of, of, of
Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze
Exact asa am patit si eu..si am fost la ginecolog si mi-a zis ca am o rana pe col..si am facut tratament..dupa Sarbatori incearca sa iei legatura cu un medic.Pupici
Fetele gata cafeaua...
Am terminat aseara mancarea...merg sa termin curatenia ca aseara nu am mai avut chef sa le termin de aranjat...Am facut bradutul...mai tarziu vom pune si poze...

Sebastian-Mihai 10.09.2006www.totsites.com/tot/sebastian-mihai" target="_blank">Pagina noastra...
Noi avem ...
matahut spune:

Ana iar are febra 

stranuta de ieri in continuu, nu mai stiu ce sa ii fac.
E imposibil sa o tin departe de Maruca. Of, of, sunt asa suparat, tocmai acum, de Craciun ![]()
I-am dat Anei antipiretice, ii pun in nas ser, ii suflu mereu nasul, i-am dat si niste homeopate, dar....probabil ca abia in 7 zile va trece, ca orice raceala
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
eleņia spune:
buna dimineata
si noi la cafea
nu am mai putut intra in ultimile zile din cauza de calculator da acum suntem la zi
tuturor puiutilor nascuti in aceste zile
sa cresteti mari ,frumosi si sanatosi s sa va bucurati parintii
si pentru ca astazi e sfantaeugenia
elena mami de darius stefan(25.09.2006)
http://www.dropshots.com/darius_2006
eleņia spune:
buna dimineata
si noi la cafea
nu am mai putut intra in ultimile zile din cauza de calculator da acum suntem la zi
tuturor puiutilor nascuti in aceste zile
sa cresteti mari ,frumosi si sanatosi s sa va bucurati parintii
si pentru ca astazi e SF.MUCENICA EUGENIA le urez tuturor care isi serbeaza ziua numelui ca tot ce isi doresc sa devina realitate si LA MULTI ANI!!!!!!!
tuturor mamicilor,taticilor si nu in ultimul rand bbicilor un CRACIUN FERICIT pace si bucurii in sufletele voastre
sa aveti tot ce vati dorit,visurile sa vi se implineasca si numai de bucurii sa aveti parte
craciunul sa va gaseasca bucurosi,voiosi si inconjurati de toti cei dragi voua
de la noi 

CRACIUN FERICIT

acu trebuie sa plec,ca dudu al meu cand am mai multa treba nu ma lasa si mai avem de facut ordine ca aseara nu am avut chef de somn s sunt zimbi
elena mami de darius stefan(25.09.2006)
http://www.dropshots.com/darius_2006
osna spune:
buna dimineata mamicute,
se vede ca suntem in pregatirile de craciun,v-am gasit pe pagina2.
LA MULTI ANI ADRIAN SI LISA-MARIA sa cresteti sanatosi si sa aduceti numai bucurii parintilor vostrii.
eu sunt mai libera pina in 8 ianuarie ,cat are sotul concediu.sta el mai mult cu mateiuta si pot si eu sa am putin mai mult timp liber de care voi profita din plin.
pe matei la brad il incanta luminitzele ca el oricum este mare fan de becuri.
va doresc o duminica minunata alaturi de cei dragi.
Svetlana,mamica fluturasului Matei
poze matei
cata14 spune:
Sunt in viteza.
Dragelor mamici, am intrat numai ca sa va urez un CRACIUN FERICIT SI PLIN DE BUCURII SI CU BUCATE ALESE PE MASA, PE CARE SA-L PETRECETI CU CEI DRAGI ... MARTI SI MICI.
pe curand
Catalina, mamica de Erik (17.09.06)
ERIK-poze, si alte poze si metamorfoze
gripo spune:

LA MULTI ANI CU MULTE IMPLINIRI SI SANATATE ADRIAN SI LISA-MARIA!

CRACIUN FERICIT TUTUROR, SI FIE CA IN SUFLETELE TUTUROR SA SE APRINDA DIN NOU SPERANTA, PENTRU CA NASTEREA UNUI COPIL INSEAMNA SPERANTA, UN NOU INCEPUT, INOCENTA, IUBIRE, PUTERE DE LUPTA, SI MIRACOL. DE TOATE ACESTEA SA AVETI SI VOI SI CEI DRAGI VOUA PARTE.
Vauva spune:
Am intrat si eu sa va urez din suflet sa aveti parte de un Craciun Fericit plin de BUCURII alaturi de cei dragi si fie ca Nasterea Mantuitorului nostru sa ne faca mai buni, mai iertatori si mai intelepti!
SARBATORI FERICITE!

Alina&Bianca(25 August 2006)
POZE
GETY spune:
VAD CA TOATA LUMEA A INTRAT IN ATMOSFERA SARBATORILOR, CA SI NOI.
VA URAM SI NOI SA AVETI PARTE DE SARBATORI FERICITE, MULTA SANATATE SI BUCURII IN FAMILIE SI ALATURI DE CEI DRAGI.
SARBATORI FERICITE! SI
SA VA ADUA TOT CE VA DORITI!
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
mephala30 spune:
Craciun fericit! Sarbatoarea Nasterii Domnului sa va gaseasca linistiti si impacati! Si fericiti alaturi de 'bucuriile' noastre!
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank">
Albumul nostru