Bucurii de sept - oct 2006 (21)
Raspunsuri - Pagina 21
MamiLili spune:
quote:
Originally posted by cucuoancea
Lili, ar fi bine sa se dea in reluare, dar eu nu stiu nimic despre asta. Tu esti sigura ca in farmacie era radioul pe BBC?
Era pe un post local care preia stirile BBC.
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui
Mathias(17.10.2006)Sarbatori fericite tuturor
! Sa va aduca
tot ce i-ati cerut!Varsta lui Mathias
Poze Mathias
MamiLili spune:
Gety, vazut buzute frumoase. Ma tem c-o sa-ti fure rujurile curand...
Mathias(17.10.2006)
Sarbatori fericite tuturor
! Sa va aduca
tot ce i-ati cerut!
Varsta lui Mathias
Poze Mathias
matahut spune:
quote:
Originally posted by eloise
Marina, daca mai intri zilele astea... tu ce ma sfatuiesti in aceasta privinta?
Dupa mine, mai bine ii dai! Si mie imi e frica sa ii raresc mesele de noapte. Maruca papa pe la 10 apoi la 1, 4, 7, 10-11, asa, in mare. As putea sa le mai raresc, dar mi-e teama. Prefer asa!
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
matahut spune:
quote:
Originally posted by MamiLiliquote:
Originally posted by cucuoancea
Lili, ar fi bine sa se dea in reluare, dar eu nu stiu nimic despre asta. Tu esti sigura ca in farmacie era radioul pe BBC?
Era pe un post local care preia stirile BBC.
He, he, eu m-am auzit azi citata la o alta emisiune de pe BBC despre Mos Craciun, dimineata la 11. Nu mi-a venit sa cred, fiindca era alta realizatoare. Probabil i-a dat cartea si....uite-ma ca am aparut citata. Am foarte fericita! Sa vedem, poate am noroc sa ma aud si in ziua de Craciun...
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
Gigi25 spune:
Sa aveti un Craciun fericit, cu multa lumina si caldura in suflet.
Anul trecut pe vremea asta, nici nu visam la asa un cadou frumos: primul Craciun impreuna cu puiul nostru.
Susa spune:
Buna seara mamici si bebici.
Va urez un Craciun Fericit si tot ce va doriti alaturi de familiile voastre mai bogate cu un membru anul acesta.
Am terminat si eu pregatirile si papica..mi-au iesit bune sarmalele in premiera , abea asteptam sa papam.
Sa stiti ca am reusit si eu sa gasesc azi magazin cu Bucurii in Brasov, asa ca pt Craciun am cumparat din toate si sunt bunicele...oricum au o semnificatie pentru noi toate si sunt bucuroasa ca le-am incercat...
Am pus si noi un filmulet cu bradutul si copilul daca aveti chef sa-l vedetiwww.dropshots.com/day.php?userid=190258&cdate=20061222&ctime=222510" target="_blank">aici
Maine mai facem...va pupam si numai sanatate
Silvia mamica de
Lucas-Daniel 9-09-2006
www.dropshots.com/new.php?userid=190258&cdate=20061001&cimg=8" target="_blank">pozele noastre
MamiLili spune:
Primiti cu colinda?
Buna dimineata la Mos Ajun,
Ne dati ori nu ne dati,
Ne dati ori nu ne dati, ne dati, ne dati?
C-am venit si noi o data
La un an cu sanatate
Domnul sfant sa ne ajute
La covrigi si la nuci multe!
Cred ca nici un Craciun nu va fi mai frumos decat acesta, langa puiutii nostri. Bucurati-va de aceste minunate sarbatori si nu uitati sa-i pretuiti pe cei dragi!
Mathias(17.10.2006)
Sarbatori fericite tuturor
! Sa va aduca
tot ce i-ati cerut!
Varsta lui Mathias
Poze Mathias
alinamoro spune:
Va doresc si eu
SARBATORI FERICITE
, un
CRACIUN SPECIAL
si sa va bucurati impreuna cu cei dragi.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze 1, poze 2
Cata_adr spune:
Scrisoare de la Mos Craciun
De Craciun, Mosul iti daruieste o stea de pe cer. Te indamna sa visezi ca un copil. Si vrea ca tu sa ierti. Sa iubesti. Sa zambesti. Sa te bucuri. Sa te intorci la tine.
Vrea sa te rasfeti cu cadourile alese cu grija si sa inveti ca sta in puterea ta sa invingi orice teama si sa-ti reiei visele de acolo de unde le-ai lasat.
Mosul te indeamna sa crezi. Sa crezi ca poti sa "visezi minunat" ca nicun vis nu este imposibil si ca visele tale cele mai incredibile pot deveni realitate.
Visul este dorinta sufletului tau. Iar de Craciun visele se implinesc.
Eu si Robert va dorim CRACIUN FERICIT si SARBATORI MINUNATE alaturi de cei dragi sufletelor voastre.
Va invit, daca aveti placerea sa vizionati ceva frumos pe adresa comuna de mail.
Pupicei
si La mai multe cadouri!!!
tanima_i2002 spune:
Buna dimineata mamici.
Vin si eu cu o problema dis de dimineata. De 4-5 zile am niste mici sangerari de genul 2-3 picaturi de sange pe zi. Acum m-am trezit plina de sange, cu dureri de burta si transpiratii. Banuies ca mi-a venit ciclul. E normal tinan cont ca eu alaptez exclusiv la san? Mi-e tare frica ca nu cumva acest ciclu sa anunte si o scadere a lactatiei. A mai patit cineva asa? Eu am tot crezut ca mai sunt inca lohiile, dar era oricum anormal la 10 saptamani de la nastere. Practic lohii eu am avut doar 3 saptamani dupa care a ramas o scurgere f mica inca vreo 3 sapt tot de genul cateva picaturi.
Poate ma lamuriti si pe mine ce se intampla cu corpul meu ca zau nu mai stiu. Sa fie si de la cezariana? Partea proasta e ca nu am ajuns la controlul de 6 saptamani, ca asa sunt eu tot aman ca nu am timp ca nu am cu cine sa il las pe bebe, ca nu pot ajunge la Bucuresti la dr meu si aici in Pitesti nu prea am la cine....Of, of, of
Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze