Bucurii de sept - oct 2006 (21)
Raspunsuri - Pagina 20
pufymic spune:
Eu sigur mai tarziu nu mai apuc sa intru sa postez(mai am treburi in bucatarie+vine Mosu azi la noi+ ne pregatim sa mergem maine la Craiva....dar asta depinde de cum se vor simtit copii ca tusesc amandoi si sunt mucosi...
), in cel mai fericit caz sa citesc....asa ca vreau sa va spun de pe acum:
Sa aveti un Craciun
minunat alaturi de familiile voastre, cu sanatate si fericire iar Mosu sa fie bun si darnic cu fiecare dintre voi!
Pupici!
Ioana
de
Alesio Andrei(08.10.2004)&
Nicolas Mihai(17.09.2006)
simoky spune:
Pentru ca peste 2 zile este Craciunul, cea mai frumoasa sarbatoare a anului, va transmitem si noi o www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=193e3b2fd0a21a9e201aca&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">felicitare muzicala!
Speram sa va placa!
CRACIUN FERICIT, MULTA SANATATE SI FERICIRE TUTUROR "BUCURIILOR" NOATRE!!!!! SA CRESTETI MARI SI FRUMOSI!
Simona mamica de
David Mihai (18 octombrie 2006)
Poze yahoo
beatrix spune:
salutare!
simoky, bine ai venit printre bucurii!
gripo,
ca ai intrebat de noi! da, asa am promis ca pun poze de la botez numai ac e o mare problema cu pozele alea! am rugat pe cineva si n-au iesit prea placute, sotul s-a enervat si nu le-a transformat din formatul in care le face camera in jpg. Deci nu le pot pune pe site! Oricum, a mai pus ceva poze ca el se ocupa de treaba asta dar nu de la botez!
Pufy, felicitari pt casutza! asta da realizare! sa o stapaniti sanatosi si fericiti! apropos, tu sau ovi sunteti din craiova? ca am vazut ca mergeti de craciun! nu de alta dar si eu sunt craioveanca casatorita in ardeal! mai exact in bistritza! ![]()
eloise, pe tine daca te-oi intanii in viatza asta cred ca te mananc cu fulgi cu tot! asta legat de descrierile despre "bucurii"!
nu au cumva magazin si prin strainatatzuri ca bucurestiul am vazut ca s-a rezolvat?
in alta ordine de idei, noi suntem bine si ne-am primit cadoul de la al nostru fecior! aseara a mancat la 20.30 a luat somn la 22.30 si s-a trezit la 7.15, de nu ne-a venit a crede! fara sa manance deloc pe timpul noptii! prima noapte dupa 3 luni jumate pe care o dormim intreaga! 
multumim de urarile pt sarbatori si la randul nostru dorim tuturor un Craciun cat mai fericit, sanatate multa si numai bucurii!
Tututor celor nascuti in zi de 23, sa creasca mari, sanatosi si voiosi! 
Beatrix si Eric
eloise spune:
La noi bradutul e impodobit, si toate pregatirile de Craciun sunt gata (adica au trecut astazi ai mei si ne-au adus toata bunatatile traditionala...ca daca era dupa mine sa le pregatesc...slabe sanse!) si acum asteptam cu nerabdare sa se faca maine seara sa vina Mosul 
LA MULTI ANI micilor sarbatoriti ai zilei de 23!
Beatrix incearca pe siteul lor www.bucuria.md (din pacate am vz ca multe pagini sunt in constructie), acolo sunt trecuti si distribuitorii pt alte tari, insa nu cred ca au si-n Belgia. Dar cum? Tu in tara celor mai fine produse de chocolaterie ravnesti la bomboanele Bucuria? Asta-i culmea!!! 
Si Vladut doarme foarte bine noaptea, adoarme in jur de 23-24 si nu se mai trezeste inainte de 6 dimineata, cand nu ii e prea foame si papa f putin. De fapt il trezesc eu ca sa pape pentru ca am sanii foarte plini si trebuie neaparat sa scap de laptic
. As renunta la masa asta ca tot el nu vrea sa se trezeasca singurel la ora aceea, dar mi se pare mult prea repede ca sa-i scot de tot masa "de noapte" si ma tem sa nu se diminueze lactatia. Marina, daca mai intri zilele astea... tu ce ma sfatuiesti in aceasta privinta?

Va doresc si eu un Craciun minunat, multa dragoste si caldura in suflete! 

Andra si
Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...
pozele noastre
usorlili spune:
quote:
Originally posted by mephala30
Usorlili, frumos bradul! Ce globuri mov! Sau roz? Sau mov inspre roz?
Si Dodo e tare simpatic si grasut!
Melpha, pai eu am zis ca-s roz. Doar eu. Prieteni (toti) au zis ca-s mov. Asa ca am convenit si-s, intr-adevar, roz-spre-mov
...si totusi exista iubire...
TUDOR (29 septembrie 2006)
Uite ce mari ne-am facut!
usorlili spune:
Uram si noi La multi ani, sarbatoritilor de astazi:
Rares Gabriel , Vlad Alexandru si Roxana Maria.
Floricel 79, ti-am zis ca-s indragostita de Roxana Maria??? Este superba. Si cum fi-miu are aceleasi gusturi cu ma-sa (de, frumos ca ta-su si destept ca ma-sa
)cred ca a pus si el ochii pe fata ta
...si totusi exista iubire...
TUDOR (29 septembrie 2006)
Uite ce mari ne-am facut!
inni spune:
Carmen...intre 2.200.000 si 2.500.000...dupa cum ti-o fi norocu' ![]()
Inni, mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank">
Amalia si paginutza ei 

osna spune:
in primul rand LA MULTI ANI!!!!!!!!CELOR NASCUTI ASTAZI.Sa cresteti cuminti si sanatosi si sa aduceti numai bucurii aprintilor.
eu nu am prea avut timp sa intru ,am mai aruncat seara cate un ochi .matei si-a schimbat ora de culcare,seara adoarme dupa 23.30 si eu pic lata imediat dupa.
acum suntem infebra pregatirilor de craciun.am facut bradul si maine seara vine si mosul,daca a fost cuminte.
VA DORESC SARBATORI FERICITE ALATURI DE CEI DRAGI si sa ne bucuram impreuna de primul craciun al puitilor nostrii.iar anul care vine sa fie mai bun.
Svetlana,mamica fluturasului Matei
putzuruca spune:
Buna seara tuturor Bucuriilor,
Aseara am facut si noi bradutzul aseara. Deea dormea asa ca l-a vazut abia dimineata dar n-a avut nici o reactie. Acum pe seara am aprins beculetele si s-a uitat putin la ele, dar era mai interesant ce se intampla la tv, asa ca...bradutul a ramas singur si trist. Lasa...ca-l inveselim maine cand o veni Mosul.![]()
Mamicilor, vreau sa va intreb ce ati dat bebelusilor cand au racit? Vreau sa stiu ca sa am tot ce-mi trebuie in cazul in care va fi nevoie.
Putzuruca
de Andreea-Iuliana(19.09.2006)
ALBUM DE FAMILIE 
www.totsites.com/tot/babydeea" target="_blank">PAGINA DEEA
CRACIUN FERICIT TUTUROR SI CALDURA IN CASE SI IN SUFLETE!!!