Mamici de martie - aprilie 2007 (13)
Raspunsuri - Pagina 28
Kitty spune:
La multi ani! Va doresc la toate sa ajungeti sa va tineti puiutii sanatosi in brate cu bine si sa va bucurati de ei!
La mine sarbatorile au trecut binisor, doar ca m-am racit si respir cam greu, dar acum incep sa fiu mai bine.
Bebe e foarte activ si ziua si noaptea, de multe ori ma trezeste din somn cu agitatia lui. Raul (7 ani jumatate) asteapta cu nerabdare sa se nasca bebe. S-a obisnuit cu gandul ca s-ar putea sa fie fetita si nu baiat asa cum dorea el.
Va pup!
Kitty
29+
paxela spune:
neata burtici, ce liniste pe aici....
eu am reusit sa dorm pana la 10 , de fapt fimimiu a dormit si ne-ea lasat si pe noi dupa ce de 2 sapt de cand e acasa ne-a tinut in treziri la 7 -8
Alexa
28+
si
Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006
lauramar spune:
Buna dimineata
-dutelor!
Hai la munca pe forum ca ne-am amortit de atata stat si mancat!!!

Eu acum ma pregatesc sa merg la cumparaturi pt. bebita mea poate luam si caruciorul azi,nu mai am rabdare parca sunt un copil
.
Incet,incet ne apropiem de momentul mult asteptat,nu exista zii sa nu ma gandesc la cum va fii si tot ce se va schimba dupa.
In rest suntem bine nu am reusit sa racim slava domnului desi am circulat tare mult zilele astea ,dar aici e mai cald decat acasa si am avut noroc ca eu racesc f.usor.
Va pupic pe toate si mai revenim cu noutati.
Va doaresc inca o data UN AN NOU FERICIT ,BEBEI SANATOSI ,NASTERE USOARA SI TOT BINELE DIN LUME
Laura
25+
Arianna
mada_rozz spune:
Hello burtici,
Ca mai faceti,ce mai ziceti?Noi ne plictisim acasa...am iesi undeva,dar toate magazinele sunt inchise.Vrem si noi sa luam patutz ca se apropie cu pasi repezi venirea lui bebe si nu vreau sa fim nepregatiti.
Alexa,si eu ma lupt cu carceii,dar le-am venit de hac.Cand simt eu ca incepe sa ma doara,trag de degetul mare de la picior inspre mine...nu stiu daca intelegi...este inversul intinsului piciorului.Si crede-ma ca trece imediat.Vad ca iar au revenit arsurile...si nu trec nici cu lapte,nici cu apa...
Bebitza e mai lenes decat in saptamanile trecute.Are doar cateva momente seara cand ma intind si da din picioruse de se face burta valuri,valuri.
Mi-e cam greu noaptea cu dormitul,pentru ca ma dor oasele bazinului si e un chin.Ma invart de pe o parte pe alta ca un titirez.
Va pup si va astept la apel
,
Mada
31+
http://image.lafemmebonita.com/c/f137647.jpg
carmenefr spune:
La multi ani, burticilor!!! Sa dea Dzeu sa ne fie mai bine anul asta, si mai ales sa ajungem la Marea Intalnire cu bine!!!

Noi suntem bine, bb Teo activitate in burtica(cand mami e treaza).
Problema ar fi ca nu prea mai pot dormi noaptea...si ca mi se umfla mainile, amortesc...Fetelor care aveti o asa probl, poate imi dati si ,mie o solutie...ca am ajuns sa imi doresc sa se faca ziua mai repede sa ma ridic din pat...
Pt picioare, imi pun perne cam de sub genunchi, si asa bine e !!!
Cam asa cu noi.
Va pup si va doresc numai bine
29+
carmen
RaisaFudulu spune:
La multi ani viitoare mamici si bebei din burtici.
Noul an sa va aduca numai bine, sanatate si un bebe (doi dupa caz) sanatos(i), frumos(i) si mancacios(i).
Iata-ne ca inaintam cu pasi repezi spre intalnirea mult visata
Acuz si eu maini si piciore amortite, somn agitat, intoarceri de pe o parte pe alta cateodata chiar dureroase s.a.m.d.
Ieri am avut musafiri de la 10 dimineata pana la 21.30, in ture vreo sase perechi. A fost dragut dar si obositor in acelasi timp{unii veneau altii plecau}. Nu stiu daca v-am spus dar eu ma invart intr-un cerc de gravidutze: nasa mea, una din finele mele si doua colege la serviciu. Este minunat ca ai cu cine sa mai vorbesti de problemele si temerile tale 
Revelionul a fost ok multa prea multa mancare si miscare mai deloc, obosesc prea repede.

Azi ne-am trezit la 10.30 si acum ma duc la somn ca sa recuperez.
Ieri v-am dus dorul, a fost prima zi in care nu am intrat pe forum si a fost naspa
Haide pa si vb mai tarziu. Pupici
diana
roxanici spune:
Sa vin si eu la raport desi nu am prea multe noutati.
Am dormit zilele astea in nestire, cot la cot cu pisica de ne acuza sotul ca suntem din acelas neam de puturoase
. Mi-a prins bine perioada asta de calm si ma gandesc doar ca mai am un pic si o sa renunt si eu la serv....din feb stau acasa
.
Am iesit cu greu din casa ca vorba lui Mada_rozz, toate magazinele sunt inchise si sa mergi fara tinta e mai greu.
Bebe e cuminte....inca nu sunt convinsa ca s-a intors in pozitia de atac si incep sa am cosmaruri din cauza asta dar....mai e timp si nu imi pierd speranta inca.
Ma gandesc ca e ianuarie si am zis ca iau mobila de kinder...ca vopsesc....ca ..... phiew cate planuri, sper sa le duc la capat pe toate.
cam atat sa nu va plictisesc....
roxana
28+
arissa spune:
Bine ne-am gasit in noul an!
Noi suntem bine, tocmai ne-am intors din deplasare pentru ca am petrecut revelionul cu sora si cumnatul meu in alt oras.
Tot de somn agitat si intoarceri de pe o parte pe alta ma plang si eu, dar pe cat de tare ma chinui noaptea, pe atat de repede uit ziua, mai ales cand il simt cum se misca. Sper sa fac fata la servici in cele doua saptamani in care ma mai duc.
Cand ma gandesc ca mai am doua luni si jumatate pana vine bebe, ma apuca emotiile. Mi-e putin teama de nastere, dar abia asept sa-l cunosc, sa-l vad cum e, cu cine seamana si sa-l tin in brate.
Mai e putin.
Pupici.
29+ 
izvorana spune:
Buna fetelor si la multi ani !!
Sunt nou-nouta !!
Mi-am creat cont pe site acum vreun an (vad ca mi-am trecut la varsta 14 ani, nus' de ce..am 30 acum) si imi prind urechile pe-aici intr-un mare fel !! Ma chinui sa vad cum fac sa intru si eu pe forum, acum cred ca m-am prins.. sper...
Asteptam si noi un baietel prin a doua jumatate a lui martie asa ca vream sa intram in gasca !!
Pupici...
Ana.
roxanici spune:
Bine ai venit la noi Izvorana! sarcina usoara in continuare
uite ca ai nimerit sa intri pe forum
o sa fii trecuta si in listuta noastra....poti sa ne dai data UM, DPN si data nasterii tale
roxana
28+