Mamici de martie - aprilie 2007 (13)
Raspunsuri - Pagina 29
paxela spune:
izvorana bine ai venit, sarcina usoara
Alexa
28+
si
Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006
madmat spune:
buna
.
venim si noi la raport.
nu avem noutati numai ca mancam si dormim asta am facut zilele asta si ca bb nostru a inceput sa misca un pic mai mult decat anul trecut
,poate a simtit si el ca sau schimbat ani intre ei
si ca el sa mai crescut cu o saptamana,
.
Izvorana bine ai venit in
nostru sarcina usoara in continuare si bb sanatos.
Roxanici imi treci si data nasteri mele plz.02/10/1978 ,mersi.
va

matilda
27+ 
mari-lu spune:
La multi ani burtici!!!Sa aveti sarcina si nastere usoara si bebei sanatosi si mancaciosi!
Multumesc pt incurajari,sunt destul d bine,a mai scazut frecvanta contractiilor dar tot mai sunt destule...Suport nesperat d bine Gynipralul,nu am palpitatii,desi aveam inainte d sarcina.BB misca ...a facut chef d la craciun pana acuma,sper sa aiba inca putintica rabdare.D Craciun am petrecut cu parintii si tot familionul,iar d rev am avut invitati.M-au ajitat f mult sotiorul si socrela care a gatit...si nu s-a mai oprit.
referitor la carucioare cautati si la parintii intreaba -parintii raspund,sunt multe informatii utile.
Pup p toate fetele!
Maria 31+ & BB Alex
kisstherain999 spune:
Izvorana bine ai venit
si asteptam datele pt listuta.
Madmat s-a rezolvat cu DN
kiss 
26+
Anumita muzica se asculta cu vantul in fata! si degeaba lasi in jos geamul de la masina ...
cria_bv spune:
Buna seara,
M-am intors si eu din calatorii si am intrat imediat sa vad ce mai faceti. Desi am fost plecata la o cabana in Bran eu am dormit mai mult de revelionul asta da mi-a prins foarte bine.
La capitolul arsuri subscriu si eu, si desi nu mananc mult am impresia uneori ca imi crapa burta. Pt. arsuri eu beau lapte rece dar nu imi trece intotdeauna.
O seara buna.
Cria
23+ cu 
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev117pr_.png
gabdyd spune:
lA MULT ANI!!!

trecem si noi la raport,
Revelionul a trecut cu bine, linistit, acasa, cu printesica si tati,
am iesit si noi in oras la 12,00 sa vedem artificiile si am stat cam 2 minute asa, ca s-a speriat puiul, si-a pus mainile la urechi ca ei nu-i place si vrea acasa si a trebuit sa plecam, oricum era cam frig,
iar acasa in forma, draguta, s-a culcat pe la 4 la insistentele noastre.
In rest, burtica creste, maine incep munca, din pacate, si au inceput sa ma bata si gandurile de nastere, aducerile aminte, etc., incerc sa nu le dau atentie, pana nu va fi cazul.
V-am pupat,
Diana, 24 s cu
, mami de Julie 3 anisori 
cde
magdutah spune:
Buna fetelor,
eu astazi am fost deja la munca. Ce e drept am ajuns mai tarziu decat de obicei caci nu am reusit sa ma dau jos din pat pana la ora 9 ... iar la 15 deja am plecat caci imi era si foame si sete si cel mai mult vroiam sa stau in pat 
Maine sper sa fiu mai activa 
Paula75 ce mai faci? Cum mai este cu tensiunea... tot asa mare sau s.a stabilizat?
Pupici Magda
27+
http://mfoca.myphotoalbum.com/
loradin spune:
Buna dimineata dragi mamici.Va urmaresc de foarte mult timp insa nu am avut curajul sa ma inscriu in marea voastra familie.Stiu ca primiti pe toata lumea cu bratele deschise si tocmai de aceea m-am hotarat sa va scriu.Sper ca mesajul meu va nimeri acolo unde trebuie.Mai multe date despre mine:dpn 4 martie 2007,data mea de nastere 25.12.1973,um 29.05.2006 iar bebelul se pare ca este fetita.
loradin
paxela spune:
burtici, buna dimineata, o cafeluta
virtuala?
, mie una miar face bine la mica tensiune pe care o am( ultima oara 9cu5
) dasr nu pot bea, nu am baut niciodata iar acum nu ii suport nici mirosul, dar o fac eu si beti voi , eu beau lapticul din ea![]()
Alexa
28+
si
Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006