Mamici de martie - aprilie 2007 (13)
Raspunsuri - Pagina 27
lilidana spune:
Revin:n-am avut succes cu mesajul anterior,asa ca :
LA MULTI ANI! va urez din inima,sa aveti un An Nou mai bun,sa va bucurati de
asii ce-i aduceti pe lume si sa fiti sanatoase.

din partea mea!

lilidana si
David-Gabriel 27w fix
karra80 spune:
LA MULTI ANI!!!!!!!
Multa sanatate si multe bucurii in anul care vine va doresc la toate....sa avem parte de sarcini usoare in continuare si nastere cat mai usoara si sa ne aduca D-zeu bebelushi sanatoshi......,
VA pup si va doresc numai bine in continuare....
Noi suntem bine, bebelusca e activa o simt mai mult pe partea dreapta...se fixeaza pe ficatul meu cred ca-l foloseste pe poste de pernutza....dar nu ma plang imp e sa o simt....abia asteptam sa vina data de 17 ca avem programare iar la 3d sa mai vedem bebelusca.....
Karra
30+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/carminutzaa/my_photos
martutza spune:
LA MULTI ANI!
Sa aveti un an excelent, nastere usoara si la termen si bebelusi sanatosi.
Sa aveti grija de voi si sa va odihniti ca sa puteti din martie/aprilie sa aveti grija de micile comori care sunt deja dependente de voi.
Fetelor dupa ce intrati in prenatal poate ne intalnim si noi la un ceai daca aveti timp si puteri.
Va pup
28s+6z
AMR 11s+1zi
marta
madmat spune:
LA MULTI ANI.
sa va aduca anul 2007 numai bucurie sarcina usoara in continuare,nastere usoare bb sanatosi si mancaciosi.
va pup
matilda
26+ 
Krissy spune:
Acum ca am pasit deja in Noul An, aducator de mari schimbari pentru noi, va urez la toate multa sanatate, sarcini usoare in continuare si nastere usoara!
In cateva saptamani, cu ajutorul lui D-zeu o sa ne tinem cu toatele bebelusii in brate, asa ca va urez din suflet sa fiti mame bune si fericite de copii sanatosi si frumosi!
La multi ani 2007!
Cristina
29+, cu
Bebelusa
Babies are such a nice way to start people. ~Don Herrold
carla_lia spune:
La multi ani!
Fie ca 2007 sa ne aduca sanatate, numai bucurii si bebelusi sanatosi si voinici!
Lia
27+
Cand vine Iepurasul
paxela spune:
burtici
La multi ani! si sa ne aduca noul an copii sanatosi si nasteri usoare
ce faceti? cum ati petrecut?
eu am reusit sa racesc, nu am idee cum, dar sper sa treaca repede, o tin in ceaiuri si sucuri de lamaiea sau portocala, sper sa scap doar cu atat
au inceput carceii
, deocamdata usurel, sper a nu revina ca la fimimiu, unde aveam 2-3 treziri pe noapte de durere
Alexa
28+
si
Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006
gore78 spune:
La multi ani! la toata lumea, sanatate, fericire, bebelusi sanatosi, nasteri usoare si la termen

Pupici la toata lumea
magdutah spune:
Inca odata: La Multi ani !!!
Noi am ajuns cu bine din calatoria noastra la Berlin. Doar ca sunt obosita si vreau sa dorm muuult...
Amma23: eu am cumparat patutul de pe un site nemtesc. E un fel de magazin BIO-online. In oras nu vazusem asa ceva, despre magazin mi-au spus niste colegi de la serviciu care deja au copii. Adresa site-ului o aveam insa de la un magazin BIO din oras. Poate si in Franta este la fel, nu stiu ...
In orice caz, daca va descurcati cu germana va puteti uita aici: www.hans-natur.de
Sau va pot eu traduce ce va intereseaza! Am sa ma uit sa vad daca fac si livrari internationale, dar cu siguranta gasiti si voi ceva asemanator acolo.
Va pup...eu ma duc la culcare, dar revin maine
Magda
27+