Mamici de martie - aprilie 2007 (13)
Raspunsuri - Pagina 24
madmat spune:
vai fetelor am ajuns in pagina 2.
nu stiu cum este la voi dar noi deja nu mai putem sa dormim bine ma trazesc in fiecare data cand trebuie sa schimb pozitia, si am observat ca in partea stanga dorm mai linistita dar nu pot sa stau toata noaptea asa.in rest nimic nou.
UN AN NOU FERICIT
la toate fetele care nu o sa mai pot intra pe forum zilele asta sa va aduca anul asta tot ce va doriti bb sanatos si mancacios.
va 
matilda
26+ 
gabdyd spune:
buna fetelor,
am sa fac revelionul cu casa vraiste,
aveam planuri mari pentru astazi, curatenie serioasa nu gluma,
numai ca adineauri am avut o contractie dureroasa care m-a cam pus cu boticul pe labute. sa vedem daca reusesc sa imi revin, saptamana trecuta am stat cam in frig ca alt efort nu am facut,
... decat sa o mai iau in brate pe printesica.
Un An Nou fericit tuturor, bbei sanatosi si nasteri usoare!!!
V-am pupat,
Diana
23+ mami de Julie
3 anisori
cde
mada_rozz spune:
Buna gravidutzelor,
Cam liniste pe aici...va pregatiti de Anul Nou?
Noi o sa stam acasa,desi era programat sa mergem la Brasov.Am avut cateva contractii mai dureroase care m-au speriat si prefer sa stau acasa.Oricum mi se parea obositor sa conduc pana la Brasov si inapoi.
N-o sa fac mare lucru de mancare...niste friptura de pui cu piure...si aperitive.
Si noi dormim din ce in ce mai greu,si nu uitam in fiecare noapte sa ne trezim pe la 3 sau 4.
Se mai intareste cateodata burta si noaptea,dar trece repede.
Va pup si va urez un An Nou plin de bucurii si impliniri,multa sanatate si bebei frumosi si cuminti.Aveti grija la
si la
...sa nu exagerati.
Mada
30+
http://image.lafemmebonita.com/c/f137647.jpg
cria_bv spune:
Buna burtici,
Am reusit sa citesc din urma ca vad ca sunteti harnicute la scris. Eu am luat o pauza doua zile ca am fost putin bolnavoioara, am avut o indigestie cu tot tacamul. Acum abia imi revin, nu am dormit vreo doua nopti iar bebele a miscat mai mult ca niciodata, a tras la ghionturi cred ca vrea sa ma asigure ca e bine acolo.
Vad ca v-ati apucat de cumparat carucioare, la anu' ma apuc si eu de cautat si vreau sa iau unul complet ca mi-a promis socrella ca il cumpara ea. Am primit de Craciun un sac de dormit pt bebe si o lenjerie pt patut. O sa fac niste poze sa le vedeti si voi.
Bun venit noilor mamici si Mari Lu ai grija de tine. Mada _roz lasa ca vii la anu in Brasov si poate ne intalnim.
Fetelor nu stiu cand mai intru asa ca vreau sa va urez tuturor LA MULTI ANI
, sanatate si anul nou sa ne aduca bebei sanatosi si papaciosi. Sa ducem cu bine sarcinile la termen si sa avem nasteri usoare.
Cria
23 cu 
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev117pr_.png
ralualexandrei spune:
La multi ani va doresc si un An Nou fericit sa dea Dumnezeu sa fiti sanatoase voi si familiile voastre si sa aveti parte numai de bine!
la burtici.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si
28+
album no1 album no2 albumul no3
monica_b spune:
Mari-lu succes! Curaj, ca nu mai e mult si oricum, dupa 32 de saptamini e ok sa nasti, nu se mai pune problema daca va trai sau nu. Eu inca nu am 30 sapt. si, ca sa ma "asigur" pina la 32, am inceput injectiile de maturare a plaminilor pinguinilor.
Magdutah, eu inca nu fac cumparaturi, dar am inceput sa-i fac sotului lista cu ce sa ia. Am decis ca cea mai buna salteluta e cea cu miez de cocos. Poti studia problema la http://www.babycomfort.ro
Mi-a placut mult oferta site-ului.
Roxanici saltelutele de burete sint sintetice. Stiu ca vazusem undeva saltelute la comanda, dar din pacate nu mai stiu nici site-ul, nici materialul.
Daca mai dau de el, iti spun unde.
Noutati de la noi: pinguinii au peste 1,5 kg. Fiecare! 
Va pup, fetelor si va urez un An Nou fericit si plin de bucurie (cum altfel!
) si petreceri faine alaturi de cei dragi. 
Monica
x2 29+
paxela spune:
monica_b pupam pinguini maricei, sa stea cat mai mult la mami in burtica
mada stai cumintica si ai grija de burtica
cria am vazut pozite
ar trebui sa mai pun si eu dar tare greu cu adunatul asta, umblu mereu , gasesc mereu cate ceva de facut, si cat e fimiu treaz mai greu cu incarcatul
Alexa
28+
si
Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006
RaisaFudulu spune:
Fetelor ce liniste este pe aici
Monica_b sa-ti ajute DD ca bebeii sa stea cat mai mult la caldurica. Stai in pat linistita
Eu sunt franta Toata ziua am tocat la salate. Acum mai am o masina de bagat si sunt aproape gata
Maine intru sa va spun urarile de sfarsit de an
Pa
Diana