Mamici de martie - aprilie 2007 (13)
Raspunsuri - Pagina 25
lauramar spune:
BUNA DIMINEATA FETELOR!!!
La voi e dimineata la mine e seara inca.Imi cer mii de scuze ca am lansat intrebarea cu privire la carucior si nu am mai intrat dar am avut ceva probleme cu calculatorul si a trebuit sa-l duc la

!!!
Am vazut ca a-ti scris de zor si despre carucioare,dar vin si eu cu noutati nu am lipsit degeaba
.
Am fost la un magazin de carucioare (chicco) mie imi plac foarte mult modelele de la ei si calitatea si am intrebat tot ce se putea intreba despre ele.Nu exista diferenta intre cele de baietei si fetite (stiu ca a fost o gluma),decat de culoare,deci este in felul urmator:
-cosul de masina il poti folosi pana sta bebe in fundulet.
,apoi il folosesti doar pt. masina
-landoul e foarte indicat de la 0-3 luni pentru ca sta bebele drept are coloana dreapta,cosul de bebe nu e indicat sa-l folosesti foarte mult in primele luni pentru ca nu sta drept copilul
-dupa trei luni folosesti cosul de masina care se adapteaza la carucior pana sta bebe in fund apoi folosesti caruciorul normal iar cosul doar in masina
Eu m-am decis saptamana viitoare ma duc sa cumpar setul complet:cosul ,landoul si caruciorul acum e la reducere aici tot setul 500€ nu e prea ieftin dar asta e.
Va pup pe toate va doresc din tot sufletul :UN AN NOU FERICIT,BEBEI SANATOSI SI TOATA DRAGOSTEA DIN LUME!!!

LAURA
25+
Arianna
ElenaGiulia spune:
Buna fetelor intram si noi sa va dorim la toate un An Nou Fericit multa sanatate,impliniri si tot ce va doriti.LA MULTI ANI!!!!!!
Acum dam fuguta sa stam putin in pat ca mami e obosita de la atatea pregatiri:sarmale salata friptura dulciuri,nu mai pot sant franta si peste cateva ore ajun invitatii.VA
dulce aveti grija de voi si de burtici,ne vedem la anul
!!!!
26+
wolf elena
aiia spune:
Buna dimineata la burtici.
Am intrat acum caci mai tarziu nu se stie daca voi mai putea, pentru a va spune [b]La multi ani , sa va aduca anul nou multa sanatate, fericire si nu in ultimul rand
frumosi, sanatosi si mancaciosi.
Va
si distractie placuta 

aura
30+
Fabiana
roxanici spune:
Intru si eu sa va urez La Multi Ani! sa va aduca anul nou tot ce va doriti mai bun si numai bebelusi sanatosi si voiosi
roxana
28+
Claudi@ spune:
Si eu intru sa va zic, La Multi Ani si un an nou fericit, cu bebei sanatosi si mncaciosi.
26+ 
paxela spune:
Un an nou , mai bun, plin de relizari si impliniri, presarat cu bucurii si fie ca iubirea,intelepciunea si generozitatea sa fie alaturi de voi in fiecare clipa!
La multi ani!!!!
Alexa
28+
si
Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006
phili spune:
Am intrat si eu sa va salut ,sa va doresc multa ,multa sanatate ,liniste si pace,multe bucurii,bebelusi frumosi si mancaciosi,si tot ce va doriti sa se implineasca!!!!
LA MULTI ANI!!!!
+24
RaisaFudulu spune:
Buna
-telor
Gata cu treaba pe anul asta. Totul este pregatit pentru diseara. Acum baita si somn.
Pupici pe burtici. Sa dea DD ca anul care vine sa fie plin de realizari, impliniri si sa avem multa sanatate si rabdarea ca sa putem face fata minunilor noastre de
. Sa aveti toate copii sanatosi, frumosi si mancaciosi
Diseara sa va distrati, sa mancati cu masura - daca puteti si abia astept sa ne reauzim la anul in 2007

sa ne revedem cu bine
diana 26 
Mihaelaaa spune:
Buna burtici...
Vreau si eu sa va urez la toate gravidutele si familiilor voastre un LA MULTI ANI!,numai bucurii in noul an,sanatate si bebei sanatosi,cuminti si mancaciosi......
Mihaela
27+
Poze-Concediu cu burtika
Jaana spune:
La Multi Ani burticutze, copii sanatosi si frumosi si petrecere frumoasa deseara!
Pupici pe burtici
29+1