Mamici de martie - aprilie 2007 (13)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

noi patut avem de lemn cu gratii, iar ca protectie iam luat aparatori textile sa nu ramana printre gratii, salteluta e din fan( sau ma rog , ceva plante uscate) e tare
scoica de masina avem separat de la silviu
la silviu am avut un carucior no name, costa acum cam 1 mil, dar a fost ok la inceput, era usor se lasa la orizontala, a trecut cu brio peste iarna, si a ajuns la alt copilas micut cand silviu a crescut ca el este maestru in evadari, si sarea din el avand centura in 2 puncte doar,
acum am da la silviu unul care e si sport se lasa si pe spate dar nu la 180 gr, dar cu o salteluta pusa jos e perfect,( acum sa vad , totusi cred ca voi lua altul)
premergatorul il avem de la Silviu, si sterilizatorul, de fapt cam toate
noi scoica o folosim si acum la silviu , desi are si scaun de masina dar din ala evadeaza usor, si avand in vedere ca el e micut( 9 kg si 84cm) iar scoica merge pana la 13 kg, e mai convenabil

Alexa28+ si Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala12 spune:

Buna fetelor!
Pe repede inainte va spun ca la carut e foarte uimportant ca manerul sa se poata muta in fata si in spate. Va spun din experienta .
Vreau sa va urez la toate LLa multi ani!
Nu mai am timp sa va scriu dar va urmaresc pe voi ce vb.

28+ (Laura-12.06.2003) (Aida)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amma23 spune:

Neatza,
apropos de stari aiurea, eu am trecut de ele. Sper sa nu vorbesc intr-un ceas rau, da' acum sunt linistita si senina ca un prunc. Da' am avut perioada mea de nebunie, cind plangeam din orice (noroc ca aici nu vad "Surprize, surprize"), mi-am disperat barbatu' ca nu putea sa-mi spuna nimic ca si incepeam sa bocesc, toata lumea era impotriva mea, si cite si mai cite. Pe la 4-5 luni se intampla asta.
De vreo doua zile insa am avut prima crampa musculara, sper sa fie cit mai putine, ca iau calciu. Adevarul e ca nu prea beau lapte, de fapt nu beau deloc (noroc cu smantana, dar compensez cu pastile. La voi au inceput? Si ma si misc tot mai greu.In schimb nu m-am mai ingrasat in ultimile doua luni. Eu m-am ingrasat la inceput acum vad ca stagnez. Imi vad burta crescand, si slabesc in alte locuri. Abia astept sa treaca nebunia asta cu Sarbatorile sa pot sa fac si eu un pic de sport (zici ca acum ma tine cineva sa nu fac ). Bebe a miscat luna asta mai mult decit luna trecuta. Si mai tare.
Inca ceva, mie imi vine rau de la pasta de dinti. Nu stiu daca am mai spus, da-mi vine sa vomit cind ma spal pe dinti. E un chin, dimineatza,ca la pranz si seara n-am treaba. Doar dimineatza. Citeam mai demult ca lipsa de magneziu da stari de voma, o fi asta de vina. Voi ce ziceti? Tre sa vorbesc cu doctorul.
De cumparat n-am cumparat nici noi nimic, in ianuarie o sa incepem nebunia.
Roxanici, Kmi78 apropos de scoica, am vazut si aici multe care poarta copilul si la plimbare in ea, desi mi se pare ca stau cam inghesuiti copii. Mie si landoul mi se pare foarte scurt. Daca e mai lungan...Insa ca scaun de masina cred ca e ok, insa nu mai mult de o ora jumate pe zi, cum zicea si Eliana.
Roxanici, am facut prajitura de la tine. Buuuuna!!! Sper sa ma pot abtine sa nu fiu tot la ele.Sar'na de reteta, am reusit si foile cu tot cu cuptorul meu ciudat.
Incep si eu sa am emotii legate de bebe. Oare o sa ma descurc, ca-s si singura aici si mama n-o sa poata veni chiar de la inceput ca-i in mijlocul anului scolar.Ufff, sper sa fie bine. Sotul o sa aiba doar citeva zile de concediu pana in mai cind o sa-si poata lua o luna.
Ma tot gandesc daca sa-mi iau pomba pentru sani sau nu. Nici nu stiu cit poti pastra laptele, asa "in afara sanului" .Aici sunt niste pompe de inchiriat de la farmacie si au si niste recipiente vidate pe care le pui la congelator pentru pastrarea laptelui si cica nu poti sa le pastrezi nici asa mai mult de 12 de ore. Cele care sunteti la al doilea copil, stiti ceva? Ati folosit pompa sau o iau degeaba? Adevarul ca as vrea un pic de libertate dupa 5-6 luni, ca am atatea de facut si nici nu vreau sa intrerup alaptarea, asa ca asta mi se pare singura solutie.
Centura pentru burta o sa trebuiasca sa-mi iau . Nu stiu daca voi ati folosit, dar sor'mea mi-a zis sa-mi iau neaparat. Si ea a fost burtoasa si, din cauza ca-i apasa burta pe artera de la picior i sa innegrit piciorul. A fost ok insa ca si-a revenit repede, dupa ce-a nascut. A ramas doar cu citeva vase de sange sparte.
M-am uitat si eu pe site-ul chicco.ro. Doamne, da' ce preturi! Un termometru 290 lei (adica 2.900.000lei vechi?) Daca-i asa, a innebunit lumea. E mai scump decit in Franta!Si carucioarele la fel, sunt preturile medii de aici.
O nebunie!
Ar trebui sa spunem fiecare ce ne cumparam, ca sa ne inspiram una de la cealalta. stiu ca a facut Eliana o lista mai demult, dar acum e mai de actualitate si drept sa spun n-am rabdare sa caut in urma.
Pupe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

Fetelor...de Craciun am pegatit ce am pregatit , de Revelion voi ce meniu aveti ca eu sincer nu mai stiu ce sa fac sau mai bine zis ce as mai manca...mi s-a cam taiat de toate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutah spune:

Buna fetelor,

am intrat un pic pe fuga sa va urez:

LA MULTI ANI !!!

Sa aveti parte de un an cat mai frumos cu BB sanatosi si cuminti!

Noi intr.o ora vrem sa plecam la Berlin si inca nu am facut bagajul si mai am de adunat si niste rufe din pod ....

Eliane: intr-adevar aici vazusem saltele din nuca de cocos cu un strat de bumbac, ajung cam la 100 euro, iar cele sintetice sunt 50 euro. Acum dupa ce am citit ce ati scris cred ca m-am hotarat sa ii iau naturala! Si cu 50 euro si fara ... BB sa fie sanatos ca de bani facem noi rost!

Va pup pe toate si va urez petrecere frumoasa. De acum pana luni nu mai pot intra sa va salut! Sper sa aveti parte si de o petrecere frumoasa, cu bucate alese ...

Magda 26+

kmi78, poza la carut inca nu am facut, doar la scaunelul de masina. Intra pe site-ul de mai jos si vezi in fisierul: Magda cu burtica

http://mfoca.myphotoalbum.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Absoluta, fain carutz, cat despre pret....e piperat dar daca l-ati luat sa nu iti para rau dupa bani.
DEspre menu-ul de rev, noi merem la niste amici si io particip cu o salata de piept de pui (piept de pui +ciuperci+maioneza+mustar) si una de fructe si m-am scos.

Lala bine zici tu cu manerul reversibil, am mai auzit la cineva ca e importanta chestia asta dar stii ca sunt destul de putine modele cu optiunea asta...

Despre saltelutze....alea din burete din ce categorie intra? sintetice? ca io o sa imi iau un patut cu niste dimenisuni mai aparte si va veni cu tot cu saltea care e din burete si nu prea am de ales...

roxana 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amma23 spune:

Magdutah de unde ai cumparat patutul? De pe ce site?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Roxanici fac si eu salata de pui dar mai pun cascaval, lamaie si castreveciori murati. Mie imi place, poti sa incerci daca vrei.

La noi meniul se bazeaza mai mult pe salate :
beof, de pui, de peste de vinete, piftii pentru ca face socrela mea niste piftii super, carne si piure iar piesa de rezistenta va fi gasca umpluta -o va pregati sotul meu care este un gurmand inrait - sper sa-i iasa ca e pentru prima oara cand face cu gasca. Anul tercut am avut curcan si a fost ok.

Noi suntem din ce in ce mai greoaie, dureri de noada groasnice iar bebe misca dar nu loveste puternic, este o finutza.

Cand am fost la cheful firmei a dat cateva lovituri puternice dar acum a revenit la cum era inainte.

Am uitat sa va spun, a doua zi dupa Craciun, nu prea am simtit-o pe bebelina, nici macar seara cand aveam ora noastra obisnuita nu a vrut sa miste deloc. Eram trista si putin disperata in acelasi timp, omul m-a vazut si a inceput sa-i spuna bebelinei povestea lui Harap Alb{asa cum si-o mai amintea el} si ca prin minune a inceput sa miste......nu va pot descrie in cuvinte bucuria pe care am simtit-o eu dar si sotul meu, aveam lacrimi in ochi amandoi.........mi-am promis ca nu o sa mai impacientez niciodata fara motiv......dar nu se stie ca la cat de paranoia am devenit

Toate bune si frumoase in rest......

Pupici pe burtici, anul care vina sa va aduca bebei sanatosi si frumosi, liniste si caldura sufleteasca si multa iubire

Sa auzim numai de bine. ma duc la somn acum sunt acasa in sfarsit

Diana 25+ [fetita]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madmat spune:

buna seara.
la noi este traditie ca obligatoriu in masa de revelion sa fie curcan si multe salate,asa ca si eu asta am facut in fiecare an cu totul ca am fost la munte cu prieteni.anul asta o sa fim acasa numai noi treipt ca majoritatea prietenilor au plecat acasa si cei care au ramas pleaca la munte.am uitat la noi ca sa ai un an cat mai bogat se pune pe masa un rodi desfacuta si dupa ora 12 il mananci.
va pup

matilda26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmi78 spune:

mersi mai fetelor care ati dat sfaturi in legatura cu caruciorul, ziceti ca e ok pt bebe sa stea in scoica dar nu prea mult timp sa inteleg; eu il vad pe bebe asa chinuit in scoica; m-am uitat si eu pe site de la chicco si sunt doua carucioare pe albastru dar cam toate au landou scaun de masina si sport; CE nu scrie sunt dimensiunile; ABSOLUTA poti sa imi spui cat are in latime si cat in lungime? pls; mie treb sa imi intre in lift altfel va fi chinul de pe lume

altfel suntem bine revelionul il vom petrece pana la urma la o pensiune asa ca nu avem de pregatit nimic, doar banutii la noi

Va pup, sa ne recitim cu bine daca nu mai intru, petrecere frumoasa si un an nou mai BUN

31

Mergi la inceput