Mamici de martie - aprilie 2007 (13)
Raspunsuri - Pagina 21
carla_lia spune:
Bun venit fetelor noi.
acum sa ma vait si eu putin... am fost sa platesc facturi si am stat la niste cozi... si mi s-au umflat picioarele si mi-au amortit mainile ![]()
madmat, patutul ni l-au cumparat nasii, din carrefour si au dat pe el 2 mil.600 mii. E la super oferta, la cate are pe el...Deci, e un tarc, la care se ataseaza inca un nivel (e un fel de salteluta mai subtire) unde doarme bebe pana la 3 luni. Pe langa asta are masa de infasat si un mic carusel cu 3 jucarioare. In plus se plieaza si are si geanta de voiaj. O sa-i mai cumparam o saltea si gata... poate sa vina bebe![]()
Lia
26+
Cand vine Iepurasul
paxela spune:
referitor la carucioare, nu nu sunt diferite intre fetite si baietei, sau da sunt diferite la culoare![]()
Alexa
28+
si
Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006
kmi78 spune:
referitor la carucioare m-am uitat si eu la unul azi care era cica si landou si sport plus scaun de masina, ca sa inteleg pana la urma de la tanti aia ca de fapt scaunul de masina era pe post de landou, insa acesta nu avea pozitie perfect orizontala; pai cum sa pui copilul acolo, zicea tanti ca e tip scoica; si era si foarte scurt , cred ca dupa 2 sau 3luni ii dadeau picioarele pe afara
explicati-mi si mie cele care ati avut ce parere aveti de acest carucior tip scoica care nu sta perfect la orizontala; sta copilul nou nascut acolo???????
31 fix
roxanici spune:
Mari-lu iti tinem pumnii sa fie bine; sa stai in pat cuminte si cu tratament si sa nu auzim de prematuri....noi deschidem listuta cu bebei mai spre februarie asa...sa nu ne faci surprize pana atunci 
Kmi nu stiu sa iti zic de scoica prea multe dar eu in scoica am de gand sa il transport in masina in orice caz chit ca stiu ca nu sta perfect orizontal bebe. Si apoi ma gandesc ca nu is constructorii asa de batuti in cap sa faca ceva ce ar face rau lu bebe, deci am incredere ca se va simti confortabil in ea si va fi si in siguranta.
roxana
27+
madmat spune:

.
CARLA LIA mersi de raspuns
.
Mari_lu sa ai grija de tine sa stai numai in pat ca s_il ti cat mai mult pe bb in burtica
.
noi astaz am mai cumparat ceva hainute pt bb asa drag mie ca vorbesc cu bb si cu ele in acelasi timp
.
nici una nu ma raspuns cum misca bb vostru ca al meu nu mai este ca fluturasi dar nici sutur adevarate cum am auzit eu nu prea ma da.
va 
matilda
26+ 
roxanici spune:
Madmat, la mine e ca si cum m-ar gadila cineva prin burtica si uneori un pic mai tare de se misca toata burtica la fel ca o racitura.Suturi in splina, ficat sau alte organe nu am primit inca.
roxana
27+
kisstherain999 spune:
Mari_lu multa sanatate si sa vii sa ne dai numai vesti bune
kiss 
25+
Anumita muzica se asculta cu vantul in fata! si degeaba lasi in jos geamul de la masina ...
Rebiana27 spune:
Am lipsit motivat! A venit mama in tara si am avut cateva zile in care ne-am povestit non-stop. Nu am mai intrat deloc pe net. Chiar si sotul meu facea glume pe seama asta spunand ca nu stie cum de am rezistat.
Eu si bebelul suntem bine, ne indopam si nu neaparat cu preparate din carne (ca nu imi prea plac). A fost destul de activ zilele acestea.
Urez si eu un calduros LA MULTI ANI! tuturor celor care si-au serbat in ultimul timp ziua onomastica sau de nastere!
Bun venit si noilor mamici de martie - aprilie!
Si zilele care vor urma voi intra rar pe net pentru ca nu prea voi sta pe acasa dar recuperez repede!
Mari-lu sunt sigura ca totul va fi bine si vei naste un bebel sanatos si la termen sau cat mai aproape de termen! 
Pupici la toate gravidutele si, in caz ca nu mai intru, va urez de pe acum UN AN NOU PLIN DE IMPLINIRI, NASTERI USOARE, BEBELUSI SANATOSI SI FRUMOSI... CE SA MAI, NUMAI BINE!
Rebiana
25+ 
absoluta spune:
Gata fetelor..de o grija am scapat...grija caruciorului. Sotul meu in seara asta a venit cu el acasa. Este de la Chicco si e foarte complex. Are scaunel auto, are landou care se foloseste si pe carucior... este albastru dar merge. Era si cu rosu dar cu o combinatie care lui nu i-a placut. Cica e 4x4 :)). Pretul este 17 mil si ceva
magdutah spune:
Buna fetelor,
daca tot ati inceput sa vorbiti despre carucioare si caruturi vin si eu cu o intrebare:
ce fel de saltea luati pentru patutul lui BB ?
Noi am cumparat patutul, insa fara saltea. E din lemn-nelacuit si netratat cu nimic (cel putin asa scria in prospect). E tot cu gratii de jur imprejur, se poate monta pe 2 nivele si dupa ce creste BB se pot da toate lateralele jos si facut pat de "junior". Saltea nu am luat inca ... si m-am tot uitat prin magazine dupa preturi si calitate ... Care sunt ieftine sunt din polyester 100% si ma tot gandesc ca BB e prea mic si sensibil pentru asa ceva! Cele mai naturale sunt duble la pret. Voi de care v-ati luat?
Pupici, Magda
26+
http://mfoca.myphotoalbum.com/