Mamici de martie - aprilie 2007 (13)
Raspunsuri - Pagina 20
karla32 spune:
bun! revin cu explicatii! NU VA INGRIJORATI DECAT DACA AVETI VENITUL BRUT PE LUNA MAI MARE DE 3900! altfel, stati linistite! nu vi se modifica nimic! prin urmare, daca venitul este mai mare, te limiteaza lunar la 3900, pe care il inmulteste cu 6, imparte la zile lucratoare din cele 6 luni, iar media obtinuta se inmulteste cu zilele din luna in care iei prenatal!prin urmare, nu este avantaj sa ai salariul mare, ca e degeaba! si chestia asta se aplica din noiembrie! sper ca acum am fost mai explicita!
eu zilele astea sunt in concediu medical cu 75%! si tocmai am aflat ca iau mai putin ptr ca mi-a limitat brutul la nov la 3900 (brutul meu este peste 4600. restul lunilor raman normale! asta e! sa trec la munca!
isi bat joc oricum! dupa ani de zile in care nu faci copii decat dupa ce ai un loc de munca bun si ai o cariera, ajungi cu chin unde ti-ai propus, ai un salariu cat de cat bunicel, te trezesti ca il ai degeaba! ajungi la indemnizatie de 800 pe luna si lasi copilul mic pe alte maini ca nu te descurci cu suma asta sa-l si cresti, sa traiesti si tu si sa mai platesti si o rata la casa!
RaisaFudulu spune:
asa este, sunt niste nenorociti. Parca nu se gandesc cum oare sa cresti un copil cu 800 Ron si sa mai platesti si rate din ei
lauramar spune:
Buna fetelor!!!
Bine a-ti venit
KARLA32,Raluca.m,lala12 sarcina usoara si multa sanatate!!!
PAXELA nu descuraja ,eu nu cred ca din cauza anemiei este bb-ul tau mai lenes eu am o anemie foarte mare iau doua feluri de fier de trei ori pe zii dar ma simt foarte bine si bebelina mea misca non-stop,e foarte activa,daca tu te simti bine si la ecografii ti-i s-a spus ca e totul ok cu bebe nu-ti mai face atatea griji,ai sa vezi ca totul va fii bine
.
Fetele care vor avea fetite ce carucioare cumparati? Dati-mi si mie va rog niste idei ca am ajuns sa visez noaptea ca unul nu e bun ,altul se rupe si eu mai stiu ce....
Pupici la toate
....

LAURA
24+
ARIANNA
karla32 spune:
normal ca sunt si persoane carora le convine daca au avut salariul mai mic de 800!pe mine ma ingrozeste perioada ce vine! in loc sa-mi lase bucuria de a-mi vedea bebe-ul crescand... dupa 4 luni ma intorc la serviciu! n-am ce face!
cand ma gandesc cate milioane platesc la asigurari, ma apuca damblaua!si pentru ce? care este diferenta? nu beneficiez de nimic! dimpotriva, pierd! la medicul de familie stai cu orele ptr a obtine un concediu sau o reteta! si se mai uita si urat daca nu-i dai nimic! mai bine te lipsesti si-ti iei medicamentele cu banii jos!pe oriunde te duci bani si iar bani! si acum si nenorocita asta de ordonanta! imi vine sa-mi pun o pancarta de gat si sa ma duc in fata guvernului!!!!!!!!!!!!
roxanici spune:
quote:
Originally posted by lauramar
Fetele care vor avea fetite ce carucioare cumparati? Dati-mi si mie va rog niste idei ca am ajuns sa visez noaptea ca unul nu e bun ,altul se rupe si eu mai stiu ce....
Pupici la toate....
LAURA24+
ARIANNA
laura, dar carucioarele de baietei sunt diferite?
roxana
27+
RaisaFudulu spune:
Fetelor ma doare foarte rau la noada in partea stanga, cand merg merg schiopatand, acolo unde se uneste piciorul cu bazinul
Am disperat de azi de dimineata, acum parca si cand stau la birou ma deranjeaza.
Diana 25+ 
RaisaFudulu spune:
In legatura cu carucioarele, acestea sunt diferite pentru baietei si diferite pentru fetite?????????
Asta chiar nu o stiam 

mari-lu spune:
Buna fetele!
Azi am fost la control si am col f scurt intredeschis...Am risc sa nasc prematur,mi-a dat si ginipral pt contactii...
asa ca de azi voi cam sta in patuc,avand in vedere ca bb e mic,f greu obtinut si am si 36 d ani
Acasa nu am inca net,o sa-mi lipsiti,aveti grija d voi si d bebei!
va
p toate!
Maria 31+ & BB Alex
karla32 spune:
RaisaFudulusi eu am dureri de noada si picior stang! o saptamana nu am putut sa merg. stai mai mult in pat si evita statul pe scaun sau in fund!iti apasa pe nervul sciatic. se declanseaza durerea cand iei prea brusc in greutate! asa se pare ca ne vom chinui pana nastem!