Mamici de martie - aprilie 2007 (13)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Bun venit urez si eu noilor venite in club, sarcini usoare in continuare si copilasi sanatosi la sfarsit.

Karla32 poti sa imi explici si mie ce e cu cifrele alea care le-ai dat tu? ca eu pricep mai greu chestiile astea contabilicesti (ptr cineva care sa zicem are un sal de 2000 lei si munceste de mai bine de 12 luni cam cum vine socoteala otr concediul prenatal? nu 85% din 2000?).... daca stii si textul care modifica ordonanta poate ar fi de ajutor.

Mihaelaaa, bine ai revenit, ai stat inchisa in beci pana acum? Te-a gasit Mos Craciun?

roxana 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Bine ai venit Lala12

Sa ai parte de o sarcina usoara incontinuare si sa te bucuri de cele 2 comori ale tale pupici

Daca vrei poti sa treci si data nasterii

Diana 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kisstherain999 spune:

Lala12 bine ai venit Esti in listuta.

Karla sa inteleg ca in loc de 85% din salariul meu voi lua 85% din salariul minim pe economie?
Care e faza cu 12 salarii?

kiss

25+
Anumita muzica se asculta cu vantul in fata! si degeaba lasi in jos geamul de la masina ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madmat spune:

buna fetelor.
buna venit la noi.
CARLA-LIA.poti sa ma spui si mie la ce preti ai cumparat patutul? si daca erau toate ce sunt in patuti la pretul lui plz si

matilda26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karla32 spune:

Roxanici, scuze dar nici eu nu prea ma pricep la cifre. incerc sa-ti explic!mie mi-a calculat colega de la salarii, dar am inteles pe bajbaite!
baza de calcul ptr prenatal, de fapt ptr orice concediu medical, era suma veniturilor din ultimele 6 luni, adica ptr tine 2000X6=12000. Daca mai aveai si alte venituri (ore suplimentare,prime) poate fi baza mai mare! suma se impartea la nr de zile lucratoare din ultimele 6 luni si cat rezulta pe zi se inmultea cu nr de zile ptr luna in care iei prenatal! din suma asta se calc 85%! ei bine, dupa modificare, venitul din ultimele 6 luni nu poate sa fie mai mare de 12 salarii minime pe economie! adica putin peste 4000!
dar te zapacesc degeaba! nu stiu cat de afectata vei fi tu! nu cred ca prea mult! eu am salariu peste 3000 si daca luam concediul de odihna pana in prenatal luam si prima si imi crestea baza! aproape ca 85% reprezenta un salariu intreg! asa pierd! mult! promit ca o sa-ti dau detalii mai multe pe 3 ianuarie cand ma intorc la serviciu! o sa rog sa-ti si calculeze daca vrei!si atunci iti dau si legislatia! acum sunt acasa si stiu doar ca ordonanta cu modificarea a aparut in noiembrie si se aplica de la 1 ianuarie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karla32 spune:

feteloooooooooor, stati ca nu vreau sa va panichez! bine nu e oricum, dar depinde de salariu! sun acum la serv si daca e colega mea disponibila o rog sa-mi spuna in amanunt cum se calculeaza! revin cat pot de repede si va explic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daia28 spune:

buna ,fetelor!scuze ca nu am mai intrat cam demult sa va mai scriu dar sa stiti ca v-am citit.in urma eco 3D si 2D se pare ca voi avea un baietel .de abia astept sa treaca timpul sa il tin ion brate.
Sarbatori fericite si multa sanatate la toate.sa imi puneti si mie caruciorul albastru.
pupici
27+

Mergi la inceput

buna ,fetelor!scuze ca nu am mai intrat cam demult sa va mai scriu dar sa stiti ca v-am citit.in urma eco 3D si 2D se pare ca voi avea un baietel .de abia astept sa treaca timpul sa il tin ion brate.
Sarbatori fericite si multa sanatate la toate.sa imi puneti si mie caruciorul albastru.
pupici
27+

Mergi la inceput

pupici
27+

Mergi la inceput

scuze ca s-a trimis de 2 ori dar nu prea imi merge netu

Mergi la inceput