Mamici de martie - aprilie 2007 (13)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Karla32 bine ai venit in grupul nostru sa ai o sarcina usoara in continuare si un bebic frumos si sanatos.

hai pa fetelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karla32 spune:

fetelor, vedeti ca s-a modificat ordonanta! pe mine ma dezavantajeaza rau! adica baza de calcul pentru 85% s-a limitat la maxim 12 salarii minime pe economie! adica cam pe la 3900 RON! daca ai salariu mare sau marisor, chestia asta iti diminueaza suma ce primesti! de exemplu, eu pierd cam 7 milioane! baza mea de calcul ptr 6 luni era mai mare de 3900 RON! asta e! niste nemernici! dupa ce nu pot sta acasa 2 ani cu bebe pe 8 milioane, au luat si din baza ptr prenatal! cica sunt prea multi copii! oare nu le-o fi rusine! ei poftim, iar m-am infuriat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

Buna dimineatza la burticutze si bebei.
Noi ne-am culcat cu fundu in sus aseara.
Absoluta, Andreea si LuizaSsuparte pe sot sau pe servici?Nu-i nimic grav, se rezolvaconcediul prenatal e solutia; ne mai odihnim un pic,mergem la cumparaturi sau ne uitam la filme siropoase si ne mai linistim.Dar ce sa ma fac eu care m-am culcat nervoasa cand mi-am dat seama ca cel mai tare ma enerveaza doctorul????
Am citit pe forum despre o mamica cu probleme cu arterele ombilicale careia ia murit bb-ul deoarece a nascut la 32 sapt si bb era subdezvoltat cu 2 saptamani fata de data calculata.Am mai citit despre alte cazuri ca si mine cu probl pe artere si tahicardie care iau tratament iar eu??? Nimic: antispastice si alim hiposodata.
Ce ma fac? Sa merg la alt doctor?Cunoscutii care mi l-au recomandat pe dr Ion(cel la care merg) au zis sa stau linistita ca stie el ce face.Oare stie?Pare cam dezinteresat.Pe 20.12 cand am fost la el m-a intrebat "de ce m-a chemat".Pai nu era normal sa ma cheme cand sunt in sapt 28,am 35ani, 2 sarcini pierdute, contractii si tahicardie?A rememorat ce am discutat la consultatia anteriaoara si a zis"nu e bine ca aveti contractii zilnice...".Mi-a schimbat medicamentul si m-a chemat peste 1 luna dar daca apar probl sa vin mai repede.Auzi la el daca apar probleme...Pai gynipral da tahicardie iar eu ma laud cu un puls intre 90-110 zilnic.Ce ma fac cu asta?
Elyanne mersi pentru parola.Voi incerca sa pun cateva poze azi pana plec.Trebuie sa fiu in Bucuresti pt 2 zile cu treburi la lucru.Poate am timp sa ma uit si eu de patut si carucior.Sa stai cuminte in pat.Fii sigura ca, daca, va trebui sa te internezi va avea cine sa stea cu mandra ta.Intram noi in prenatal si stam cu randu cate o zi -doua sa ne facem ucenicia.
Zile insorite si linistite va doresc.
PS.La mine in burta cineva se intinde din dreapta pana in stanga si impinge in ambele parti.Eu cred sa stau pe o parte dar ma sacrific ac doar asta am vrut .
Marta 28+ si Victoras

marta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_lia spune:

Buna dimineata!
Referitor la ganduri negre si eu am din plin. Mai nou ma streseaza ff tare cum dorm, sa nu cumva sa stau prea mult pe spate si sa nu mai poata respira bebitza. De exemplu azi noapte m-am trezit si eram pe spate si am fost atat de speriata incat nu am mai putut sa dorm, am asteptat sa miste bb.
De dimineata am avut si eu o surpriza cu ...curge un lichid incolor.
Acum ma pregatesc sa plec sa platesc facturile, sa nu ne prinda anul nou cu datorii
V-am pupat!

PS: Am mai pus cateva pozici in album.

Lia 26+ Cand vine Iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karla32 spune:

scuze kisstherain999!
am scris DPN-ul in mesajul anterior!
DN 25 mai 1975!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

Martutza daca este vorba de dr. Ion de la Maternitatea Giulesti iti spun ca si eu am auzit si citit pe aici numai pareri bune despre el. Eu zic sa dai la o parte indoieliile si sa ai incredere in el. Eu cred ca sunt constienti ca sunt respoinsabili de tot ce ni se poate intampla. Si eu nasc in Maternitatea Giulesti, tu tot acolo?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Buna dimineatza!
La multi ani tuturor celor care si-au serbat ziua de nume in ultimele zile!
Din fericire eu nu ma lupt cu depresia insa sunt in permanentza nemultumita de mine,de faptul ca ma misc asa de greu si nu mai pot face lucrurile asa cum le faceam inainte deviza mea la ora actuala a devenit:"pauzele lungi si dese cheia marilor succese".
Duminica am fost la dr si dr era foarte multumita de evolutia sarcinii,bb are deja 1059gr si totul merge bine mai putin colul meu care s-a inmuiat asa ca mi s-a recomandat mai putina munca,insa cu asa o familie cum ar putea fi mai putina munca?!Zilele astea cat a stat al meu sot acasa a fost bine ca el m-a rasfatat insa mai trebuie sa mearga la magazin pana la sfarsitul saptamanii si iar s-au strans o gramada de rufe si mai sunt alte cateva lucruri de facut.
Sa revenim la sarbatori,noi le-am petrecut in familie sub brad cu multa fericire ptr ca timpul petrecut impreuna este foarte pretios.
Am sa pun si poze in album sa le vedeti si voi.Mi-am facut si o poza cu burtica ptr ca am probat puloverul facut cadou de fii-miu.
la burticute.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si 28+ album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala12 spune:

buna!
spuneti-mi si mie cum sa imi fac un UM si un DPN.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala12 spune:

AAAAAAA
M-am prins cum sta treaba aici.
Asa ca sa ma prezint:
sunt o fericita mamica a unei fetite de 3 ani si 6 luni (laura) si sper o fericita viitoare mamica a unei alte fetite.
Um 14.06.2006
DPN 22.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelaaa spune:

buna burticute....

Mai fetelor ce e cu voi??? Vad ca mai toate sunteti deprimate....si eu care credeam ca sunt singura.....Eu acum mi-am mai revenit (dar nu de tot!),capul sus ca o sa va treaca si voua,voi m-ati incurajat pe mine...acum vad ca e randul meu...din pacate! Eu cred ca sunt hormonii de vina...simtim toate mult mai intens....
Asa cum au mai spus si alte burticute...o sa treaca totul cand ne vom tine bebeii in brate....si atunci vom zice ca pana la urma nu a fost asa de rau cum n-i s-a parut la vremea respectiva....Oricum toate au o rezolvare...

Mihaela26+

Poze-Concediu cu burtika

Mergi la inceput