Mamici de martie - aprilie 2007 (13)
Raspunsuri - Pagina 14
LuizaS spune:
Dragele mele
- dute
imi pare tare rau ca nu am reusit sa mai intru pe forum inainte de a pleca de acasa.Am fost plecati la parinti...
Sper ca toate ati avut un craciun linistit si ca v-ati odihnit zilele acestea.
Noi suntem bine, bb misca mai mult dimineata si seara iar peste zi doar din cand in cand ...cateodata ma ingrijoreaza.
Ma bucur ca Elyanne este bine si ca a venit acasa de sarbatori....sa ai grija de tine si sa ii tii pe pinguini cat mai mult in siguranta acolo in burtica.
Mihaelaaa carnetul de conducere poti sa il iei si dupa .... nu iti mai face atatea probleme ca sanatatea ta si a lui BB este mai importanta in momentul asta.
LA MULTI ANI ! celor ce se numesc Stefan Stefania
Mai am cate cava de rezolvat asa ca o sa intru sa va citesc si inainte de a pleca din Bucuresti adica in 29 sa va scriu...
Pana atunci
aveti grija de voi si burtici
elyanne spune:
Hop si eu pe aici ... sper ca suneti bine si ca mosu' v-a adus ce va doreati.
Mie mi-e si teama sa mai zic ca ma simt bine... ca sa nu ma apuce iar... De cand m-am intors acasa am mai avut 1-2 contractii usoare toata ziua... Dar la fel pateam si la spital cand faceam injectii cu litic si perfuzii cu gynipral... Asa ca ma declar multumita... Sper sa tin tot asa, iar cand merg la urmatoarea consultatie sa fie si dr. de aceiasi parere... ca e totul ok ![]()
Ma bucur pt. fiecare zi care trece... si cand schimb nr. saptamanii de la semnatura
... am 27 de sapt... deci au mai ramas 9.
Cam asta ar fi despre mine... am zis sa mai scriu cate ceva ca sa nu ma dati la disparuti.
Cu intarziere si scuzele de rigoare 
La multi ani, Krissy! 
Apoi...
La multi ani, Stefaniya! 
si...
La multi ani celor care-si serbeaza azi ziua de nume! 
Kiss m-ai distrat cu mesajul tau cu scuzele neacceptate de nimeni
Ti le acceptam toate... ca nu cred ca s-a supratat nimeni ca ai deschis tu capitolul... Doar ca acum trebuie sa faci doar tu eventualele mdificari daca n-a fost deschis cu userul comun
martutza eu care's patita din cauza contractiilor... si mi s-a deschis colul din cauza asta in 4 sapt. (deschis bine de tot... si la interior, nu doar la exterior)... as sta cat mai cuminte... Chiar ma mir ca medicul tau nu ti-a recomandat asta, din moment ce ai contracii zilnic... Nu vreau sa te sperii, dar eu n-am avut contractii atat de dese in cele 4 sapt. si nici prea mare efort n-am facut, din contra... si am stat si cat puteam in pat... si uite ca a fost degeaba. In plus, difera de la o graviduta la alta, si chiar de la o sarcina la alta (ca eu n-am avu probleme de-astea la prima sarcina... si uite acum... intr-adevar e si alta situatie... ca sunt gemeni). Dar poate ar fi bine sa iti iei concediu cum spune dr. de familie.
Cum am spus, nu vreau sa te sperii... doar iti spun parerea mea ca n-as dori nimanui sa treaca prin ce am trecut eu...
Eliana (27 sapt.) si
Elena (23 octombrie 2004)www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">S-a mai nascut o stea
Amma23 spune:
Buna dimineatza, fetelor
hop si eu ...a treia zi dupa scripturi va spun Sarbatori Fericite in continuare, sa va odihniti bine, sa fiti linistite si sanatoase.
Eliana , bine ai revenit acasa.Ma bucur ca esti bine,vezi ca tre sa nastem in aceeasi perioada, asa ca ...nu ma lasa singura ca mi-e frica. Ma bazez pe tine![]()

Va vine sa credeti ca nu m-am ingrasat nici un kg de sarbatori, desi am mancat, cum spunea si Roanici , la cerere.
Mai am un hop si am scapat( adica Revelionul)
Va pup si va doresc sa petreceti frumos si de rev. si sa aveti un an nemaipomenit.
Ma apuc de prajituri, ca de Craciun le-am simtit lipsa. Vorbesc de prajiturile cu foi pe care le facea mama acasa. M-am trezit in ziua de Craciun si primul gand a fost sa ma duc sa infulec citeva prajituri, asa pe nemancate si cind am intrat in bucatarie...numa' blaturi. Am incercat sa fac, dar cuptorul meu nu vrea sa ma ajute, nu reusesc sa-i gasesc temperaturile care trebuie. Ori coace prea tare, ori nu coace deloc. Azi incep experientele, daca nu-mi ies raman iar la tiramisu, tort diplomat, cremes, si altele cu foi din comert.
Tineti-mi pumnii, ca-mi cere copilu' prajituri cu foi
Roxanici am luat si reteta ta, sper sa nu arunc nimic dupa ce termin.
Pupe multe
absoluta spune:
La multi ani ! La multi ani tutuor si La multi ani celor care isi serbeaza azi ziua de nume !
Nici nu stiu cu ce sa incep..problema este ca incep sa fiu disperata, a intrat o nebunie in mine....imi vine mereu sa plang, de cele mai multe ori plang.... nici nu stiu cum sa va zic sa fiu inteleasa si sa nu radeti de mine...dar mi-e frica...a inceput sa-mi fie frica de totul, imi e frica si ca nu gasesc patutul potrivit...ca sa nu mai spun ca imi e frica de nastere..... stiu, cred ca am luat-o razna, dar...asta mi se intampla de cateva zile. Am inceput sa ma fac "mare" pe zi ce trece , am o buuuuurta de imi e frica ca nu ii mai pot face fata...am inceput sa obosesc, am inceput sa ma umflu, am momente cand rotula de la picioare abia se mai vede, am momente cand "gafai".... am multe momente din astea de se termina in hohote de plans. Mai nou ma gandesc cum e bine sa nasc...normal?, cezariana? , daca doctorul imi zice ca nasterea va fi la alegerea mea...eu cum aleg? cum e mai bine?
Nu stiu....sunt disperata...am luat-o razna rau...eu de obicei sunt o fire puternica, nimic nu ma sperie, sunt o luptatoare....acum parca sunt un neom, nu ma recunosc, nu mai am putere. Ce ma fac? Asa cum am spus e prima sarcina, e o sarcina pe care ne-am dorit-o mai mult decat orice pe lumea asta, o sarcina pentru care mi-as da viata....si totusi ce se intampla cu mine?!
Stau si ma gandesc unde gasesc patut, ce haine , cate si de care trebuie sa-i iau acum dinainte..nu stiu...nu stiu absolut nimic....
Gata nu mai zic nimic...imi cer scuze daca reusesc sa va indispun..este involuntar, simteam nevoia sa tiiiiiiiiiiip, sa spun cuiva ce am pe suflet. (sotului meu nu vreau sa-i spun astea, nu vreau sa ma creada slaba, nu voi face altceva decat sa-l speri si pe el)
Va pup si fiti tari..
paxela spune:
absoluta, curaj, fi tare si lasa gandurile negre de o parte, poate e greu dar gandestete in curand bebita mic va fi la tine in brate va sta in cea mai frumoasa casa, va dormi in cel mai bun patut, va avea cea mai buna mamica, cel mai bun tatic, iar despre tine, totul se va rezolva de la sine, ai sa vezi vor trece si starile astea datorate hormonilor, se vor desumfla si picioarele, burta sigur va face fata sa ii tina de cald lui bebita, chiar daca acum pare imposibil si totul ti se pare greu , nu au mai ramas decat 3 luni, poate cele mai grele dar luni pe care in momentul in care vei auzi primul planset al bebelusului le vei uita
, multa putere si curaj , ai sa vezi totul va fi minunat
Alexa
27+
si
Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006
paxela spune:
Stefanya
sarcina usoara in continuare
Alexa
27+
si
Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006
roxanici spune:
Absoluta,
...ma faci sa zambesc desi nici eu nu sunt foarte departe de starile tale. Ce=i drept sunt mai linistita dar sa stii ca tot ce se intampla inafara de faptul ca este determinat in mare parte de furtuna de hormoni ce ne traverseaza, sunt temeri normale pe care le are orice viitoare mamica.Neplacerile de ordin fizic le avem toate, unele trecem mai usor peste ele altele ne mai impiedicam de ele. Si eu incep sa ma simt greoaie, burta creste pe zi ce trece, nu mai pot sa ma aplec ca imi vine mancarea inapoi, nu mai pot sa ma leg prea usor la sireturi ptr ca imi strang burta, etc.
Si eu am inceput sa ma tem ca nu imi mai ajunge timpul ptr tot ce mai am de facut...cautat/cumparat patut facut bagajul meu, adunat una alta ce mai trebuie ptr bebe.
Deci, concluzia este ca sunt normale temerile tale si cred ca cel mai usor vei trece peste ele daca vei lasa lucrurile sa decurga natural. O sa gasesti si patutul potrivit, o sa alegi si metoda potrivita ptr nastere, o sa treaca si disconfortul fizic.... o sa fii si o mama buna, o sa fie bine totul daca nu ne lasam coplesite de micile necazuri si neplaceri de acum. Tipa un pic sa te descarci si gata
totul e bine.
Salutari si numai bine in continuare si nu in ultimul rand
La Multi Ani Stefanilor & Stefaniilor
roxana
27+
aiia spune:
La multi ani tuturor Stefanilor si Stefaniilor. 
.
Mii de scuze ca nu am mai intrat sa va scriu de mult timp dar am fost pentru putin timp internata in spital, pt niste perfuzii, apoi m-am luat incet, incet cu pregatirile de craciun, cu vizitele la printi, nasi ,etc.
-ica mea e bine misca de zor, mai ales noaptea cand nu ma laa sa dorm.
-tuturor
-telor
30+
RaisaFudulu spune:
La multi ani! Stefanya 

Multa sanatate, iubire si liniste sufleteasca...sarcina usoara in continuare.
La multi ani tuturor celor care-si sarbatoresc astazi ziua numelui.
Pupici si sa aveti parte numai de bine

Diana 25+ 
RaisaFudulu spune:
Buan burtici
Eu sunt la scarbiciu si este tare naspaaaaaaa

Astept cu nerabdare sa ajung acasa si sa scap de aici. cu sfarsitul asta de an parca au luat-o toti razna. Este o agitatzie si o mare nebunie
Eu ca niciodata am baut o jumatate de cafea cu lapte pentru ca nu mai puteam.......sper sa nu o deranjeze prea mult pe bebitza dar nu rezistam.
Absoluta temerile tale cred ca sunt normale. Cred ca toate trecem prin ce treci tu acum, dar depinde de fiecare cum reuseste sa se detaseze de ele.
Eu ce sa mai zic ca pe mine nu ma lasa sa cumpar nimic pentru ca sunt superstitiosi si toate se vor cumpara dupa ce nasc. ,.... o sa le scriu pe liste ce si de unde sa cumpere dar nu e acelasi lucru ca si cand le-as cumpara eu
Acum m-am obisnuuit cu ideea si asta este mergem mai departe. Apropos de picioare super umflate, eu am avut problema asta cand eram la servici (si azi nu cred ca facem exceptie) adica 10 ore de stat pe scaun, cu picioarele in jos, nemiscata si apoi mai mergeam putin prin magazine pentru eventualelel cumparaturi
Solutia care a dat roade la mine este sa stai intinsa in pat cat poti de mult, cu picioarele ridicate
Deci zbiara sa te descarci si mergi mai departe Absoluta
M-am intins cam mult
Pupici pe burticutze si ne auzim diseara
Diana 25+