Mamici de martie - aprilie 2007 (13)
Raspunsuri - Pagina 13
mada_rozz spune:
Cu putina intarziere,dar vreau sa va urez si eu un CRACIUN FERICIT alaturi de cei dragi si sper ca NOUL AN sa ne aduca numai bucurii si bebei sanatosi si frumosi!
In rest toate bune si frumoase.Ieri am stat in casa cu familia si am petrecut Craciunul impreuna.Am mancat de toate,mai putin sarmale ca nu mai incapeau.
La noi au venit colindatori,dar nu ca anii trecuti.
Eliana,ma bucur ca esti acasa de Craciun.Sa dea DD sa stea bebeii cat mai mult la caldurica.
Raisa,si eu am aceeasi problema cu alunitzele dar am citit si nu e cazul sa ne ingrijoram.Ca sa te linistesti ar fi bine sa il intrebi si pe dr tau.Eu am mai citit la alte fete de pe forum si am vazut ca au patit mai multe treaba asta.
Va pup si mai revenim.
Mada
29+
http://image.lafemmebonita.com/c/f137647.jpg
gabdyd spune:
Salut burtici,
sper ca toata lumea a petrecut bine de Craciun, chiar si in pat.
Multa sanatate tuturor si mai ales fetelor cu cerclaj sau care trebuie sa stea in pat. Ca sa va fac sa zambiti, este si o parte buna: petreceti mai mult timp cu bbeii. Eu nu reusesc sa stau in pat si cu mana pe burtica atat cat as vrea, ca sa pot monitoriza toate miscarile lui bb.
Ieri isi azi mi-am numarat contractiile. Ieri 7, azi pana la ora asta 3. Nu neaparat dureroase, dar de fiecare data parca ma "tine" burtica. Si ceva dureri surde prin zona, ceea ce m-a facut sa devin si mai comoda decat de obicei. Eu pana acum nu am luat nimic, de permanenta. Doar cate o jumatate de no-spa numai daca mi s-a parut chiar urgent, si cu prudenta pentru ca la prima sarcina, cand aveam vreo 7-8 luni am facut o reactie urata de tot la el. Am avut niste ameteli de m-am dus de-a busilea pana la usa sa iau aer. Cred ca fiind in luna mare nu a mai facut fata ficatul. Mi-am cumparat si alte medicamente preventiv.
In rest, am mancat de dau pe afara, m-am speriat cand m-am urcat pe cantar, am ajuns deja la 7 kg peste greutatea de dinainte.
Si am dormit tot asa, si asta va sfatuiesc si pe voi, dormiti acum cat puteti ca dupa... O sa treaca cel putin doi ani pana o sa mai prindeti un somn ca inainte de nastere.
Iar cu
, si la noi mai rarut, ca printesa se culca numai pe la 12 noaptea si de obicei adormim noi inaintea ei. Si cum eu nu mai am puterea de dinainte sa raman treaza pana la ore tarzii... Iar in zilele exceptie in care se culca mai devreme, sau in weekend cand e la ai mei, de obicei si eu sunt la fel de adormita, sau nu ma simt bine sau lui tati ii e teama sa nu ne faca rau, etc. Daca reusim sa ... o data pe saptamana e bine.
Pupici tuturor,
Diana
22+ cu
si Julie 3 anisori 
paxela spune:
burticute
noi in ajun am fost la socrii, si a venit mosul la Silviu acasa, ieri am fost la ai mei si am avut niste musafiri, azi dimineata altii, am iesit un pic la ninsoare, ieri am furat si un pui de somn la pranz
, dar azi nu am apucat, caci Silviu de unde ieri a dormit 4 ore la pranz azi a dormit 40 min
, si exact cand ma pregateam sa ma retrag in patut a aparut si el" mami a dat jos din patut"![]()
Alexa
27+
si
Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006
martutza spune:
Craciun Fericit si sarbatori pline de iubire si intelegere.
Cu o zi intarziere as vrea sa spun LA MULTI ANI Cristianelor si Cristinelor si multe bucurii.
Eu nu am mai scris pana acum deoarece la birou am avut mult de munca iar acasa (adica la socrii la Ploiesti unde stau de 3 luni
)nu prea merge seara la 9 cand ajung eu; de obicei sunt o fire revolutioanara si in mod normal as face reclamatie dar sunt prea obosita.Dupa un minunat program cu trezit la 5.30-6.00, cand primesc suturile de rigoare din burtica, plecat la 7.00 din Ploiesti ca sa ajung la birou la 9.00(Bucuresti-Unirii)- si plecat din birou la 18.00 adica ajuns in Ploiesti in jur de ora 20.00, am mai tinut si 3 zile de post care m-au dus de urgenta la medic.
Diagnostic:sindrom dispeptic.Ceea ce a fost mai ciudat au fost niste basici aparute la articulatii;in cele 3 zile rau maxim am avut pete rosii cu basici si mancarimi groaznice la toate articulatiile.
Daca stie cineva de la ce au aparut va rog spuneti-mi si mie sau macar recomandati-mi un medic care stie ce vorbeste.Medicul de familie a zis ca sunt de la excretiile copilului; ginecolocul a zis ca nu sunt de la copil din moment ce au fost sporadice dar nu stie cauza exacta si mi-a sugerat sa ma duc la dermato.
Ce sa fac la dermato acum dupa ce mi-au trecut, ce sa-i arat medicului?Aveti un medic care poate spune o parere pertinenta fara sa ma vada?Ca oricum nu mai am ce arata ca au trecut....
Asta nu e tot:am contractii zilnice, uneori ma doare burta si se intreste asa de tare ca ma tintuieste in loc.La gineco mi-a schimbat no-spa cu gyprinal si m-a chemat peste o luna fara alte indicatii gen repaus, odihna, bla bla bla.Medicul de fam e panicata ca am burta mare si lasata si mi-a sugerat sa intru in concediu.Nu stiu pe care sa-l ascult
Deocamdata profit ca am liber pana pe 08.01 si stau mai mult in pat la TV dar tre sa merg la munca in ianuarie pentru am un proiect fff important de finalizat.
Sper ca nu v-am plictisit cu problemele mele.
Voi incerca sa intru cat mai des sa vad ce mai faceti.Sa dea Domnu sa ajungem toate la termen cu bine.Monica_b si Elyane sper sa nasteti in cel mai bun moment pentru siguranta bebelusilor si a voastra.Va tin pumnii.
Poate ma invata si pe mine cineva cumsa pun poze in album
.Daca e mult de explicat dati-mi mail pe martanenciu@yahoo.com
Multumesc.
Marta 28 si bb
PS.
ce mai e si ala?? Ca noi avem deja 15 sau 16 sapt de cand nu mai stim ce e si cu ce se mananca....![]()
Va pup sisa auzim de bine.
marta
kisstherain999 spune:
Fetelor vad ca stam rau cu
. Dupa ce "ne-am vazut cu sacii in caruta" ![]()
am rarit procesul de productie.
La noi nu e vorba de cauze fizice, ci mai degraba psihice. Ne temem sa nu-i facem rau lui bb.
Va doresc in continuare sarbatori linistite.
kiss 
25+
Anumita muzica se asculta cu vantul in fata! si degeaba lasi in jos geamul de la masina ...
gabdyd spune:
eu va pupic si noapte buna,
ma duc sa cumpar cate ceva sa papam o salata mai usoara in seara asta dupa atatea grasimi, si cine stie poate mai iese si altceva
ca am trimis printesa la tara,
macar sa salvam onoarea forumului,
diana
cde
madmat spune:
buna seara sau buna dimineta cum vreti voi sa credeti ca este.
eu inca sunt treaza nu pot sa dorm pt ca nu mie somn.
ma tot uit ba la tv ba la calculator dar nici un semn de la (chiorul) cum spune sotul meu despre somnul.
cred ca voi dormiti toate.
sper sa fiti toate bine.

la mamici si bb
matilda
26 fix 
Krissy spune:
Intru f scurt, ca dupa atata sarbatorire, a fost tare greu azi la serviciu si acum nu vad bine de somn! Multumesc Roxana si Raisa pt urarea de la multi ani, asemenea si voua
. Craciunul acesta, desi am implinit nu chiar asa putin ani, am fost foarte fericita si sarbatorita, datorita vietii care creste in burtica! Am mai pus o poza si cu tortul
!
De asemenea vreau sa urez la toata lumea sarbatori fericite in continuare si la multi ani pt toate Stefanele, Stefaniile si Stefanii!
Cristina
28+, cu
Bebelusa
Babies are such a nice way to start people. ~Don Herrold
cria_bv spune:
Neata fetelor,
LA MULTI ANI tuturor Stefanilor si Stefaniilor.
Noi de Craciun am fost plecati la socrii si nu prea am putut sa dorm acolo, asa ca azi la serviciu sunt chioara de somn. Bebe misca din ce in ce mai mult, nu stiu cand mai doarme.
Vad ca e cam liniste pe forum, petreceti inca?
Va pup.
Cria
22+ 
paxela spune:
Stefani si Stefanii
eu cu greu fac fata diminetii asteia, aseara am adormit tarziu iar dimineata am experimentat noul mod de trezire al lui fimiu
, vine in camera si incepe" mamii, a dat jos din pat singur, tatii scoalate, tatii nu acunde scoalate, tatii, mami tati nu scoala
", assta face cam de 3 zile dar azi parca e mai rau:D ca imi e mai somn iar el are program de la cresa cand la 7 e in picioare, si nu stie ca e concediu![]()
Alexa
27+
si
Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006