Mamici de martie - aprilie 2007 (13)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cria_bv spune:

Raisa si la mine ca si la tine, la serviciu si parca a innebunit lupu si au intrat zilele in sac.
Absoluta cred ca toate trecem prin temerile astea. Al meu sot daca incerc sa ma plang imi zice ca las ca eu sunt puternica, ca el nu ar face fata. Cred ca sunt si hormonii de vina da si teama de necunoscut, mai ales noi cele care suntem la prima nastere. Da cum au trecut altele om trece si noi nu? Poti sa te plangi la noi ca te ascultam.

Cria 22+ cu

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev117pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmi78 spune:

LA MULTI ANI, STEFANIILOR!

eu de azi dimineata sunt in pat , nu stiu cum sa mai stau, ca sunt amortita toata, si citesc pe forum, din urma , si la noi si la mamicile de ian-feb care nu au mai asteptat anul 2007 si s-au pus pe nascut; parca vad cum va incepe si la noi;

Absoluta draga si eu sunt intr-o mare dilema cu cumparaturile, patutul si caruciorul, mai ales ca pe la noi sunt putine mag care ofera cele necesare pt bebe, si asa ca nici nu am din ce alege; ne-am gandit sa mergem in Bucuresti pt cumparaturi, dar ne-ar trebui niste detalii despre mag; asa ca daca ati facut cumparaturile as dori si eu niste info, cateva magazine, sa nu umblu de nebuna si nici sa nu ma aleg cu nimic; eventual unul MARE in care sa le gasesc pe toate mi_ar prinde tare bine;; HELP fetele din Bucuresti;

30+ 6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_lia spune:

La multi ani de Sf. Stefan!
Revin si eu dupa cateva zile petrecute cu parintii. Ma simt mai , mai ales ca nu m-am abtinut de la nici un fel de mancare si am mancat incontinuu, i-am speriat pe toti
Am pus de la inceputul sarcinii 12kg, dar bb sa fie sanatos ca dau eu jos kg in plus (niciodata nu am avut probleme cu ingrasatul).
Referitor la cumparaturile pentru bebe, tocmai azi m-au sunat nasii sa-mi spuna ca ne-au cumparat patutul. Bine, noi apucasem sa le zicem ca am vazut un patut (stil tarc cu 2 nivele si masa de infasat) in Carrefour. S-au dus sa ni-l cumpere. Cica sa apuce sa cumpere si ei ceva, ca noi ne-am pus pe treaba
Pentru kmi78, carucioare, patururi, imbracaminte... frumoase si acceptabile la pret am vazut la Barza (e un magazin pe Calea Vacaresti). Au si site barza-ro.com. Acolo am vazut un carucior care era foarte usor de manevrat (eu asta caut)si mi-a placut si cum arata. Cred ca o sa-l iau dupa anul nou.
Acum ma duc sa pregatesc friptura, ca astept sa vina nasii cu patutul
V-am pupat!

Lia 25+ Cand vine Iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmi78 spune:

Mersi Carla , am intrat pe site; am vazut ca nu au si duminica deschis, oare merge si comanda pe net? am vazut si carucioarele , u la care te refereai ca e usor de manevrat?

m-am cantarit am 7 jumate de la inceputul sarcinii in plus, eu de obicei sambata ma cantaream, oricum mananc intruna, si acum astept sa vina sotiorul sa mai terminam ce mai avem prin frigider, ieri am avut ajutoare la masa , socrii plus parintii, si tot mai avem maaaancaaaaare, eu am facut ca ma gandeam sa nu murim de foaaaameee!!

Mergi la inceput

am uitat sa-mi acutalizez semnatura. Avem peste 26 sapt.

Lia 26+ Cand vine Iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramar spune:

STEFANILOR si STEFANIILOR

Am petrecut cu bine Craciunul cu multa mancare,prajituri ,ciocolata si sucuri,dar noi sa fim sanatoase.

ABSOLUTA nu descuraja fii tare si eu trec prin astfel de momente dar ma gandesc la momentul cand imi voi tine bebita in brate si parca totul e mai usor.Si eu sunt la prima sarcina nu am experienta ,m-ie teama dar cred ca DD ne va ajuta pe toate sa trecem si peste asta.

ELYANNE ma bucur ca esti mai bine acasa cu familia noi suntem in continuare alaturi de tine.

In rest suntem bine am cumparat cateva lucrusoare pt. bebita mea si hainute,dupa revelion vrem sa mergem sa cumparam restul eu nu sunt superstitioasa tot spunem ca mai avem timp dar timpul trece foarte repede si cred ca ne va fii tot mai greu sa alergam dupa cumparaturi.

Va pup pe toate si va doresc in continuare SARBATORI FERICITE si sarcina cat mai usoara

Laura24+Arianna

Mergi la inceput

kmi78, noua ne-a placut QUEENY. Ni s-a parut ca asigura cel mai bun confort la bb, ne-au placut rotile ca au diametru mare si sunt pe camera(urca bordurile mai usor). Si Princess ni s-a parut ok, privind raportul pret/calitate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

quote:
Originally posted by carla_lia

Revin si eu dupa cateva zile petrecute cu parintii. Ma simt mai , mai ales ca nu m-am abtinut de la nici un fel de mancare si am mancat incontinuu, i-am speriat pe toti
Am pus de la inceputul sarcinii 12kg, dar bb sa fie sanatos ca dau eu jos kg in plus (niciodata nu am avut probleme cu ingrasatul).
Referitor la cumparaturile pentru bebe, tocmai azi m-au sunat nasii sa-mi spuna ca ne-au cumparat patutul. Bine, noi apucasem sa le zicem ca am vazut un patut (stil tarc cu 2 nivele si masa de infasat) in Carrefour. S-au dus sa ni-l cumpere. Cica sa apuce sa cumpere si ei ceva, ca noi ne-am pus pe treaba
Pentru kmi78, carucioare, patururi, imbracaminte... frumoase si acceptabile la pret am vazut la Barza (e un magazin pe Calea Vacaresti). Au si site barza-ro.com. Acolo am vazut un carucior care era foarte usor de manevrat (eu asta caut)si mi-a placut si cum arata. Cred ca o sa-l iau dupa anul nou.
V-am pupat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

quote:
Originally posted by carla_lia

V-am pupat!

te rog frumos da-mi si mie detalii despre patut. este din lemn? ce pret ?

Mergi la inceput

absoluta, patutul care l-am vazut in carrefour e stil tarc, din acela care are 2 nivele. Era la oferta si avea si masa de infasat si carusel; coasta in jur de 2 mil 600. Daca o sa-l aduca nasii azi, il pozez si-l pun in album. Referitor la patutrile din lemn, eram inebunite dupa ele, dar acum am niste pitici mari pe creier si nu mai vreau... Am visat eu ca a ramas bb blocat printre scandurele

Mergi la inceput