Pacientele optimiste si gravi ale dr. Tutunaru(20)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Ei, o linie si a doua slabuta pe acolo. Trebuie sa o pun la ingrosat Maine dimineata e momentul adevarului, cred. Sper sa fie concludent testul ala. Ti-am zis, mi se face si teama sa vad ca e II . Lasa ca o sa te iau dupa mine la lista de daca se fac doua liniute maine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

Teodora, fata curajoasa si multumim ca ne-ai scris. Eu chiar asteptam sa vad ce ai facut la laparo. Sunt tare bucuroasa ca esti ok, sa dea Dumnezeu sa vina bebe cat mai repede, acum ca are teren curat...Ai fost super haioasa la faza cu plicurile... Poti sa-mi trimiti si mie, te rog, un PM cu cat i-ai dat lui Tutu si la asistente, anestezistului etc...pt ca parca vad ca acolo o sa ajung si eu.
Trompel aglutinate = adica nu sunt "lipite" la capete, nu?
Ce inseamna "meteorism abdominal"?

Sim, tinem pumnii pentru maine! Si imi pare rau ca nu ai vacanta pentru tine si pentru Felicia, fete muncitoare!

Inuta, am si eu o intrebare: Tutu v-a spus sa mergeti la Calonfirescu pentru spermocultura? Eu credeam ca recomanda pe dr Matei...sau ea este doar pentru spermograma...cred ca am incurcat de tot medicii...in ce priveste tratamentul, eu zic sa-l suni pe Tutu si sa vezi ce zice, poate iti da el ceva. Bafta in a-l "convinge" pe sotul tau pentru IA! Dar vezi ce zice si Tutu, totusi...

ana_p, linisteste-te draga mea, ce inseamna asta? oricum, chiar daca facem laparo, ai vazut ce optimista este Teo dupa operatie. Pana la urma, eu cred ca este o metoda foarte precisa de a diagnostica infertilitatea. Asta e, bine ca medicina moderna permite medicilor sa faca. Si apoi, Tutu nu e chiar novice intr-alde de-astea... ca sa te mai linistesti

Eu z21, am ovulat luna asta, am avut CSD dar nu cred ca s-a prins ceva pentru ca am deja simptomele de urati...asta e mai facem o luna monitorizare si apoi spermograma...

iyoana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

Mai am si eu o intrebare: face Tutu ecografie la san?

as vrea sa fac si eu data viitoare cand ajung in bucuresti si daca tot ma duc la el, sa nu mai fac un drum la alt medic..

multumesc

iyoana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ysa26 spune:

Buna fetelor! Sim_stoian iti tin pumnii sa fie II liniute, sa-ti fi adus mosul cel mai frumos cadou care poate exista.
Am fost si eu in cele din urma la dl.T la cabinet, ieri pe 27 la ora 15:30.Fiindca am fost prima data, nu stiam cum decurg lucrurile.Credeam ca te cheama in ordinea programarilor, dar majoritatea erau fara programare si intrau in ordine cum veneau.S-a uitat pe analizele hormonale pe care le aveam facute de acum 3 luni,i-am spus ca mi s-a indicat sa iau brocriptina pt prolactina mare,dar a zis ca i se par bunicele.Eram z15,m-a consultat, aveam 2 foliculi mari, mi-a zis ca am sanse sa raman din luna asta,dar daca nu se intampla sa-l sun in prima zi de cm sa stabilim ziua in care sa incep cu monitorizarile,fara tratament, sa vedem daca ovulez singura.In rest, nimic, nu chisturi sau ceva in neregula, era multumit.Mi-a zis ca si sotul va trebui sa repete spermograma la Buc.(cea facuta la noi la Valcea e ok,dar a zis ca e mai bine asa).Merg pe mana lui, am incredere totala in el, e foarte de treaba.
Imi cer scuze pt cat am scris. Va pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ysa26 spune:

T mi s-a parut chiar haois. Cand stateam la coada, iese la un moment dat, se uita la cate eram de multe si ne spune ca ne penalizeaza pe cele care nu au programare.Mi-e personal mi-a facut o parere foarte buna si nu mai punem la socoteala ca este si foarte bun ca specialist si asta ne intereseaza pe toate. Va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Buna!!!
Ce faceti,fete frumoase?Pregatiti tinute,probati coafuri,machiaje de seara?
Eu m-am tot fatait prin oras si n-am gasit nimic mai sofisticat pentru seara de revelion.Mi-am luat accesorii,in schimbAcum,in functie de ele,imi voi lua si tinuta,doar petrecem de Revelion+UE!!!!
Ana_p,nu-ti face griji,iubita!Asa eram si eu inainte de-a ma opera;nu e cazul sa te stresezi,ca e fff ushor.Practic ,tu nu simti si nu stii nimic.Din mom in care iti injecteaza anestezicul in branula,la mine nu cred c-a trecut 1' si-am adormit.Singura durere inainte de-a te anestezia este legata de montarea branulei in vena.Atit!!!Intubarea oro-traheala ti se face dupa ce esti anesteziata(ti se baga un tub in git,prin gura,pt.respiratie si pt.a nu-ti inghiti limba).Intubarea ti se face asezandu-ti-se corpul intr-o pozitie mai nasoala,cu umerii ridicati si capul mult pe spate,de aceea ,dupa ce te vei trezi din anestezie,te vor durea tare umerii,sternocleidomastoidianul,clavicula.Din cauza pozitiei in care ai fost pusa pt.intubare.Te va ustura putin in git de la tubul ala si vei simti ca si cum ai fi ragusita-important!!ia-ti niste tablete de strepsils sa le sugi.
Eu m-am trezit singura(exceptind faza cu palmele,ca aia era de control) pe la 9:30.Adica dupa 2:45 ore.
Nu m-au durut taieturile decit f.putin,in schimb imi simteam cavitatea pelvina foarte inflamata.La inceputul operatiei ti se injecteaza un gaz inert de contrast,pentru a-ti separa organele intre ele si a-ti ridica peretele abdominal;intestinele,in special,sa poata aluneca mai ushor cu telescopul laparoscopului,si pentru o buna vizualizare a tuturor organelor interne din cavitatea pelvina.
De la acest gaz apare balonarea=meteorism abdominal.
Trompe aglutinate=trompe lipite(ostiul uterin tubar nu era cilindric,era aplatizat)
Sa stii ca si eu numai endometrioza visam
Mi-a fost si frica sa aflu ce-am avut.
Daca vrei,o sa-ti trimit in PM si preturile practicate.

Iyoana,da sunt fericita si multumita de rezultat,iar la adresa lui Tutunaru numai cuvinte de lauda si jos palaria!!!A dat dovada de sensibilitate si in modul de abordare si in tehnica medicala.A tinut cont chiar si factori estetici,sa nu faca niste gauroaie nesimtite.Eu mai aveam o cicatrice de la apendicita si incizia pt.laparo a facut-o chiar supraousa pe ea,iar incizia din plica ombilicala nici nu se vede.Poti purta cei mai decoltati bikini ca nu se observa nimic.
Si faptul ca mi-a promis vizita de-a doua zi dimineata si s-a tinut de cuvint ,plus ca mi-a explicat foarte pe inteles multe lucruri.Putea sa vorbeasca doar in termeni medicali(m-as fi priceput sa-i deslusesc) sa te uiti ca la TV.
Si cind mi-a scos firele(chiar el personal)s-a tot uitat sa fie inciziile inchise,mai ales in ombilic,ca e zona mai sensibila.

Ysa26,ma bucur ca ti-a facut impresie buna T.Si glumele fac parte din sarmul lui,plus ca si profesional merita 10 deplin.

Sim,acum am vazut c-ai mai avut o sarcina oprita in evolutie.Imi pare rau,poate Doamne Doamne s-a gandit sa-ti aline durerea trimitandu-ti un mic ingeras.Ai grija de tine!

Feli ce-am scris ieri,da'ce-am mai scris si-acum!!!
Asta e;m-am pus pe pilot automat si nu m-am mai oprit

Va pup si noapte buna va doresc!

Teodora
http://new.photos.yahoo.com/gogosnel/albums/]

,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Buna dimineata fetelor!

Am fost plecata cateva zile si acum am citit tooot din urma.

Teo ma bucur ca ai o reusita atat de buna , eram sigura ca vei fi ok, bafta in continuare si anul 2007 sa iti aduca bebele mult dorit!!!
Sim BAFTA cu a doua liniuta ,astept sa citesc vestea cea mare!!
Pentru fetele care s-au gandit la mine, sunt ok, CM a sosit la 38 zile,Tutu mi-a zis la tel ca se mai intampla, nu e nici o problema,desi initial mi-a zis si mie "Poate esti si tu gravida!" de parca ar fi fost posibil...e o figura si tare simpatic!

speciale pentru tutnicile mele dragi Teo, Iyoana,M Oana, Maria, Vali, Diddy , Ana_id si tooooate toooate celelalte , sa aveti un an frumos,bogat si plin de realizari dintre care cea mai mare sa fie !!!An nou fericit tuturor!

LA MULTI ANI!


Kora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Am repetat testul dimineata Acum s-a vazut bine si a doua linie, deci dupa-amiaza fuguta la cabinet. Inca nu ma pot bucura asa cum trebuie. Dupa ce voi vorbi cu T, probabil ca o sa ma linistesc si eu.
toate fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Am uitat sa va intreb ceva: se supara T daca ma duc fara programare? Data trecuta mi-a zis sa ma duc imediat ce am un test pozitiv. Nu stiu cum sa procedez. Help!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Sim ma bucur mult pentru tine! Felicitari din tot sufletul,, sa ai o sarcina usoara si un bb sanatos!
Nu stiu cum au facut fetele care au ramas, eu zic sa il suni si iti va spune daca are rost sa mergi azi sau sa mai astepti cateva zile, pt a vedea si ecografic ca totul e ok. Poate iti va spune sa faci testul de sange, nu stiu...
Kristind, nici o veste? Sper ca esti bine!
Teo, se vede ca esti acasa si ai net!


Mergi la inceput