Pacientele optimiste si gravi ale dr. Tutunaru(20)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Buna dimineata!
Chiar ca e buna, cu inca 2 la orizont!
Thea, felicitari! Imi dau seama ce fericire e pe capul vostru! Noi am depasit 2 ani si tot nimic... Imai pare rau pentru "experientele" cu alti dr-i, din pacate, se pare ca sunt multi asa...
Salomeea draga, nu imi vine sa cred! Ai plecat pesimista si resemnate, si uite ca ai reusit! Bravos fata! FELICITARI!
Ioana, Mihavasoi, voi mai asteptati putin! Ar fi culmea (in sens ff bun, bineinteles) sa fiti si voi !
LAuraVoinicu, mi-a fost dor de tine! Sper ca te-ai distrat si te-ai relaxat!
Alexia, Teo eu astept ... luna viitoare, sa fac stimulare... sunt z 20.
Mirela, eu nu mai stiu ce cate ori am pus mana pe burtici si am baut dupa ... si tot degeaba!
Graviduta, sa nu fi suparata! Mara - e un nume f frumos, stiu si o fetita taare dulce cu numele asta... Ioana stie! Fetelor, cu atatea noi, 5, daca ne gandim ca nici pe Kristind n-am sarbatorit-o, nu facem o listutza? Stiti voi pt ce!


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty_nic spune:

Graviduta felicitari! Imi inchipui ca este splendid sa pleci de acolo fericit stiind ca bb este perfect format!
Vom merge si noi la Iosup marti, pe 9 si amniste emotii ingrozitoare! Cand ma intorc am sa va povestesc cum a fost.
Daca cumva vezi mesajul meu inainte de marti, spune-mi te rog cum se desfasoara eco la Iosup, cam cat dureaza si daca se asteapta cu orele sau se intra la programare. Iti multumesc anticipat de informatii.
Inca odata felicitari si numai bine in continuare.
A, si bb zice sa-i transmitem multi Marei!



Poze

Viitorul suna foarte bine: vine bebe!
Nimic nu este intamplator.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty_nic spune:

McFeli .... ca de obicei, atenta si grijulie cu fiecare, un adevarat maestru de ceremonii!
Si ca sa fie treaba treaba, eu ma inscriu pe listuta, dar am si eu o rugaminte: sa nu fie miercurea viitoare, ca am programare la tutu la ora 20.00 si intalnire cu o persoana tare draga (si ea tot pacienta tutunica, dar neforumista - cred) inainte de asta!



Poze

Viitorul suna foarte bine: vine bebe!
Nimic nu este intamplator.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

quote:
Originally posted by kitty_nic

Graviduta felicitari! Imi inchipui ca este splendid sa pleci de acolo fericit stiind ca bb este perfect format!
Vom merge si noi la Iosup marti, pe 9 si amniste emotii ingrozitoare! Cand ma intorc am sa va povestesc cum a fost.
Daca cumva vezi mesajul meu inainte de marti, spune-mi te rog cum se desfasoara eco la Iosup, cam cat dureaza si daca se asteapta cu orele sau se intra la programare. Iti multumesc anticipat de informatii.
Inca odata felicitari si numai bine in continuare.
A, si bb zice sa-i transmitem multi Marei!



Poze

Viitorul suna foarte bine: vine bebe!
Nimic nu este intamplator.


Kitty, mie mi-a placut f mult de dr. Iosup, e mucalit si f calm. Si eu am avut niste emotii extraordinare, cam ca la un examen din facultate . Am intrat la ora la care eram programata, 16.00, si a durat aprox. 20 min. Iti face eco abdominala, se uita la toate membrele si organele bebeului, masoara, te mai intreaba cate ceva si apoi incepe sa-i dicteze asistentei despre nari, ochi, brate, etc., de ma miram si eu unde a vazut toate astea, ca eu nu am reusit sa vad mare lucru. A fost foarte haios ca m-a intrebat ce vreau sa am, i-am zis ca baiat, dar de fapt ce-o da DD, sanatos sa fie, si apoi m-a intrebat cum o s-o cheme. Iar eu, setata de cand eram adolescenta ca vreau baiat primul copil, i-am spus prima data numele de baiat, si apoi cel de fata . Si m-a intrebat daca vorbesc cu d-ra Mara. Acum trebuie sa ma reorientez, ca deja ma uitam la camere si mobiler pt baietei. Sper sa primesti si tu vestile bune pe care mi le-a dat mie. A spus ca urmatoarea eco se face pe la 20 de sapt. Multa bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihavasoi spune:

Salutare,fetelor!Din pacate,Z 37 s-a transformat in Z1 ca au venit 'rusii"asa ca o luam de la capat iar si iar.Luna asta o sa-si repete si sotul spermograma si mergem la dr T sa vedem ce mai zice.Ma bate gandul sa cer sa fac laparo, macar sa stim cum sta treaba in interior....apoi, om mai vedea. Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

quote:
Originally posted by kitty_nic

Zenobia draguta, nu mai zici si tu nimic?




Ba zic, te pup si pe tine si pe bebele tau mic si scump.

Zenobia
Cununia civila
Deja casatoriti
-----------------------
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

Buna fetelor!

ce de vesti bune!!!

Bravo si FELICITARI noilor viitoare mamici, sanatate multa voua si bebitilor, si o sarcina usoara tuturor!

Ysa, aaaaa, pai pe tine te dor sanii de luna trecuta si nu s-a mai potolit durerea? Pai atunci, fata draga, eu zic sa-ti faci un testulet de sarcina, ca si durerea de sani (stiameu)poate fi un semn de . poate cei 2 foliculi au fost norocosi, ce zici?

A intrebat cineva pe forum ieri, cred, (si nu am vazut raspunsul) unde este noua locatie a cabinetului dr T:
Str. Constantin Sandu Aldea, nr. 86 (o casa in stil vechi, renovata). Puncte de reper: Facultatea de Agronomie, biserica Casin, nu departe de Spitalul Elias si nici prea departe de Arcul de triumf.
Eu nefiind din Bucuresti, iau autobuzul de 331 de la Piata Charles de Gaulle (metrou Aviatorilor) si merg pana la Muzeul Satului. De acolo traversez pana la Fac. Agronomie si merg pe langa ea in stanga. Sper ca am fost de folos!

iyoana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Felicitari noilor gravidute, ma bucur tare mult pt voi
Salomea sarcina usoara si la termen, ma bucur mult de tot pentru tine, ne dai sperante mari pentru anul asta

Ce bine ca a inceput anul cu asa vesti bune!




Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

As vrea sa cititi ceva care mie mi-a placut mult. Am primit mesajul pe care il copiez mai jos mai demult si azi l-am reprimit de la o prietena. Si m-am gandit sa-l impartasesc cu voi, chiar daca se abate de la subiect sau unele, poate, l-ati citit deja. Si, apoi, exact ultima fraza a fost motto-ul nuntii mele.

Un borcan de maioneza si doua cesti de cafea
Când lucrurile par să o ia razna si nu-ti mai ajung 24 ore în zi să te gândesti la borcanul de maioneză si cele 2 căni de cafea...

Un profesor de filosofie stătea în fata clasei având pe catedră câteva lucruri. Când ora a început, fără să spună un cuvânt, a luat un borcan mare de maioneză gol, pe care l-a umplut cu mingi de golf. I-a întrebat pe studenti dacă borcanul este plin si acestia au convenit că era.
Profesorul a luat atunci o cutie cu pietricele pe care le-a turnat în borcan, scuturându-l usor. Pietricelele au umplut golurile dintre mingile de golf. I-a întrebat din nou pe studenti dacă borcanul era plin iar acestia au fost de acord că era.
Profesorul a luat după aceea o cutie cu nisip pe care l-a turnat în borcan,.
Firesc nisipul a umplut de tot borcanul. I-a întrebat din nou pe studenti cum stătea treaba iar acestia au răspuns în cor "pliiin"!
Profesorul a scos de sub catedră două cesti cu cafea pe care le-a turnat în borcan umplându-l de această dată definitiv. Studentii au râs.

"Acum" a spus profesorul după ce hohotele s-au domolit, "as dori să întelegeti că acest borcan reprezintă viata voastră. Mingile de golf reprezintă lucrurile importante pentru voi, familia, copiii, sănătatea, prietenii si pasiunile voastre, si că dacă totul ar fi pierdut în afară de acestea, viata voastră ar fi tot plină."
"Pietricelele sunt celelalte lucruri care contează pentru voi, serviciul, casa, masina, iar nisipul e restul lucrurilor mărunte"
"Dacă veti începe cu nisipul," a continuat el "nu veti mai avea unde să puneti mingile de golf si pietricelele"
"La fel si în viată, dacă îti irosesti tot timpul si energia pentru lucrurile mici, nu vei avea niciodată timp pentru lucrurile importante pentru tine."
"Acordă atentie lucurilor importante pentru fericirea ta. Joacă-te cu copiii, fă-ti controale medicale periodic, iesi cu sotia în oras la cină, joacă golf, vei avea suficient timp altă dată să faci curat sau să repari cine stie ce dispozitiv . Ai, în primul rând grijă de mingile de golf, ele contează cu adevărat. Stabileste-ti prioritătile, restul e doar nisip."
Unul dintre studenti a ridicat mâna interesându-se ce reprezentau cele două căni de cafea. Profesorul a zâmbit.

"Mă bucur că întrebi asta,ele vor doar să arate că, oricât de plină ar părea viata ta, e loc întotdeauna pentru două căni de cafea, împreună cu un prieten."
Împărtăseste acest mesaj cuiva drag, eu tocmai am făcut-o !
Fii puternica !!!!
Sunt atat de puternica, cate prietene am. Ceea ce urmeaza e pentru tine!
De ce oare facem petreceri intre noi inainte de a ne marita, inainte de a avea un copil, de ziua nasterii, sau cand ne pensionam? Ce s-ar face multe dintre noi fara surori, confidente, prietene de cumparaturi, de luat masa, de calatorie? Haideti sa ne sarbatorim una pe alta de dragul nostru!

Trimiteti acest e-mail tuturor prietenelor voastre! Daca primiti inapoi doua sau mai multe, sunteti norocoase ca aveti mai mult de o prietena. Fiti fericite!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Intotdeauna va fi o alta mai frumoasa ca tine. Una mai desteapta. Cu o casa mai mare. Cu o masina mai scumpa. Cu copii mai buni la scoala. Cu soti ce repara mai multe in casa. Asa ca, nu-ti mai bate capul, Iubeste-te pe tine, accepta-ti circumstantele. Gandeste-te:
Cea mai frumoasa femeie din lume poate avea o inima impietrita.
Cea mai apreciata femeie de la serviciu probabil nu poate avea copii.
Iar cea mai bogata femeie are masina, casa, haine...dar e singura. Si vorba spune: "Si unde dragoste nu e, nimic nu e."
Asa ca, inca o data, iubeste-te. Accepta cine esti. Priveste-te in oglinda dimineata cu un zambet si spune:
"Dumnezeu m-a binecuvantat, asa ca nu-mi permit sa fiu stresata. Si m-am saturat sa fiu dezamagita." "Invingatorii sunt cei ce fac lucrurile sa se intample. Invinsii lasa lucrurile la voia intamplarii."

Fiti binecuvantate, doamnelor, si trimiteti aceste randuri ca sa usurati inima altor femei.
"Pentru lumea larga, tu esti doar o singura persoana, Dar tu poti insemna o intreaga lume pentru cineva anume.

--

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

felicitari noilor gravidute!!!

mai voi o puneti de intalnire dar eu nu cred ca mai ajung de data asta. inca nu am nascut dar se apropie momentul, am inceput sa pierd dopul, ma simt cam rau. abea astept sa vina T in bucuresti si sa merg la control...daca mai ajung la control.

Marina 37+ sau mai mult Emma Ioana

burtika
lucrusoare bebe

Mergi la inceput