Cirese de Mai-Iunie 2006 (33)
Raspunsuri - Pagina 9
shoricutza spune:
Salutare livada!
Zax, La multi ani!!!! Sa fii sanatoasa, iubita si fericita!
La multi ani Paul Victor pentru sase lunitze! Sa cresti mare si sanatos!
Ioana, bine ai revenit si felicitari pentru progresele lui Serghei.
wapi spune:
quote:
Originally posted by mikiion
Si o intrebare. Cand copii vostri stau in fundulet( la inceput) cum coborau «pe pamant»? Ca al meu are un stil de a-si da drumul si parca se loveste la cap de saltea. Asa ca trebuie sa-i pun perna de alaptat( cea curbata) in spate ca sa-l stiu in siguranta.Si cand cade pe ea, vrea inapoi si atat se forteaza si urla pana vine cineva sa-l ajute. Ai vostri se ridica singuri de la nivelul solului in fundulet? Ca Marc e cam incepator in d`alde astea. Are fundul cam greu!!!!
Mihaela
www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme
http://mionita.photosite.com
Virsta Marc
Si noi ne dam drumul de oriunde, ca aproape se ridica singur in picioare cand are de ce sa se prinda. Mai nou nu-i mai place spatarul patului nostru sa dea cu capul, ci prefera peretele

, ca nu poate ajunge suficient de aproape sa-l ''guste''.Wapi!&Stefanita (19 mai 2006)
wapi spune:
quote:
Originally posted by LYLY809quote:
Originally posted by inaioana
Felele bucurestence cu state vechi..daca aveti chef de vreo intalneala cu puradeii (sau fara)...eu sunt disponibila ca maine e ultima mea zi de lucru pe anul asta, ma mai intorc la birou pe 3.
Si gata...diseara imi bag calculatorul in priza si acasa, ca nu mai merge.
Uf... e o nebunie in oras... poate intre Craciun si Revelion...
Prietenele mele fara bebei pleaca care-ncotro... ma apuca invidia. In Bucovina, la Paris, in Austria la schi... eu? acasa, cu mogaldeatza... na' ca m-apuca depresiile. Ioana, te-ai agitat la fix, arati foarte bine. Eu nu slabesc deloc.Imi vine sa las balta orice urma de alaptat si sa m-apuc de diete
Lacri si RazaciosulAlexandru 30 mai 2006
Lyly noi plecam si la tara (la 300km) si la Moeciu cu gogosica dupa noi si, evident, cu toata bucataria
Wapi!&Stefanita (19 mai 2006)
shoricutza spune:
Eu am sterilizat temeinic biberoanele pana la sase luni. Acum le mai fierb doar o data pe saptamana. Asta nu stiu pana cand ... poate inca o luna, doua ...
Ne mai iese si noua un dintisor, adica al treilea. Asta este de sus si se pare ca iese mai greu ... gingia este f inflamata si pare sa o doara destul de tare dar ea este cumintzica si nu prea plange doar ca face mai multe fitze la mancare, mai ales la legume. Dar totusi papa oarecum binishor ...
Lacramioara, incearca sa-i dai lui Alec sa pape doar ce stii tu ca-i place fff tare ... eu asta incerc sa fac ca ma gandesc ca ei n-au chef de mancare din cauza durerii si nu papa decat daca este ceva f bun.
OanaRusu spune:
quote:
Originally posted by mikiion
La Multi Ani!!!! RAUL CELESTIN,PAUL-VICTOR
Si tuturor mamicilor si piticilor grasuti sau manechine Sarbatori fericite!!!!!!! Si o vacanta frumosasa pt. mamicile care lucreaza( sper ca aveti liber cat mai mult).
Mihaela si Marc Adrian( 4 iunie 2006)
www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme
http://mionita.photosite.com
Virsta Marc
Multumim,
de la Paul si
multe-multeOana Rusu - mamica de
Paul-Victor, 21 iunie 2006
Monnica spune:
Steluta, nu stiam de acest obicei cu cadoul.
Diana, multumim pentru compliment 
M-am ingrijorat putin pentru ca Alexandru refuza piureul de legume de 2 zile si abia i-am terminat antibioticul pentru rosu in gat.
mamica lui Alexandru
(04.06.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/iordache_md/album?.dir=/mail&.src=ph
OanaRusu spune:
quote:
Originally posted by inaioana
La multi ani Raul-Celestin si Paul-victor! Sa fiti sanatosi si fericiti!
Evident, toti cei care au sarbatorit noi varste cat am lipsit eu (adik toata lumea) sa se considere pupat apasat si lipicios si urat de toate cele bune!
Ioana cuSerghei (2 mai 2006) si
Katja (30 martie 2004)
pozici
Multumim, Ioana, uhu ce fetitza frumoasa ai!!!
Hm.. Serghei parca aduce in poza asta cu Paul al nostru
Oana Rusu - mamica de
cocutica spune:
Amiss multumesc
....mi-a picat fisa abia acum...da exista tasta "POWER" care stinge calculatorul...numai ca nu o au toate tastaturile
(cum e mea de exemplu)( nu "sleep" ca daca o apaesi pe asta, calc-ul face nani si cand ai apasat alta tasta, se trezeste
).
Cocutica si Elena (4 iunie 2006)
OanaRusu spune:
Dana, Liana, multumim pt urari 

La progrese, Paul se inscrie cu "nu-nu" din cap, adica face stanga-dreapta cu capusorul daca ii zici "nu-nu" mai ales daca nu mai vrea mancare
Insa noi nu l-am incurajat in timpul mesei cu chestia asta, asa ca acuma daca vorbim cu el incepe sa ne raspunda cu capusorul - "nu-nu" si rade de numa' mai ales daca facem si noi ca raspuns.
Papa bine, se lupta cu ceva dintishori noi - o sa vedem cand apar, deocamdata numai el stie ce-l doare... Inca nu avem masurile la 6 luni, da' speram sa le anuntam maine - deseara la baie ![]()
Am reusit sapt trecuta sa fac si eu un mic www.onetruemedia.com/shared?p=1bed6c02d7f17e9422c7c2&skin_id=3&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj - inspirata de voi, mamicile de ciresici.
Lyly, super versurile - si nu numai ale tale, da's senila si am uitat cine le-a scris pe primele
.
Oana Rusu - mamica de
OanaRusu spune:
quote:
Originally posted by DianaR
Eu nu mai sterilizez nimic de la 6 luni.
La multi ani Elena Sanziana, Alex si paul Victor! pentru 6 lunite!
La multi ani Stefan Cristian ptr 7 lunite!
Am decis ca voi ura si la alte varste decat cele rotunde gen 6 luni dar doar cireselor active, asa ca sariti de scrieti daca vreti urari de la mine!Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
Multumim mult de tot
si 
Tare-tare nashpa ma mai simt ca nu reusesc sa urez si eu la puiutzi decat global... periodic....
Gata, fug la Paul...
Oana Rusu - mamica de
. Are fundul cam greu!!!!
Alexandru 30 mai 2006
Katja (30 martie 2004)