Cirese de Mai-Iunie 2006 (33)
Raspunsuri - Pagina 10
OanaRusu spune:
quote:
Originally posted by Steluta
Raalucutza, unde esti??? LA MULTI ANI pentru RAUL CELESTIN, la implinirea a 7 lunitze!!!!![]()
Si mai avem un sarbatorit de semestru, PAUL-VICTOR! Sa va creasca mare si sanatos, Oana!!![]()
![]()
![]()
Diana, felicitari pentru progresele Timeei!!
Doroti si mie mi se pare mai bine masajul facut inainte de baita... Pai fiica-mea stie ca dupa baita vine papa. Cine sa mai stea la masaj atunci?? In schimb as prefera eu un masaj profesional...
Revin ca trebuie sa culc o ciresica!!
Steluta cuAndrada Cristina (17 iunie 2006)
Multumim

Acuma iar am umplut numai eu o pagina... Ca citesc pe apucate si raspund imediat ca altfel nu mai raspund deloc....
Asa ca scuze daca va innebunesc cu raspunsurile mele

Oana Rusu - mamica de
Paul-Victor, 21 iunie 2006
OanaRusu spune:
quote:
Originally posted by doroti_5
Si acum daca imi permitei avem de felicitat o mamicuta cu ziua de nastere:
ZAX LA MULTI ANI!! Sa ai numai bucurii de la oamenii dragi si multa sanatate.
Si avem si o ciresica care azi implineste 6luni: PAUL-VICTOR, sa cresti mare si sanatos!!
doroti_5cu
Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2 si 3www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem
Multumim muuult Doroti

Apropo de masaj, eu am facut prima data in viata pentru recuperare - am fost imobilizata la pat aproape 3 luni (fractura) si atunci am descoperit ca e FANTASTIC sa faci regulat.
Dupa ce am ramas insarcinata, medicul mi-a recomandata sa renunt - am avut spotting vreo 3 sapt - asa ca astept sa treaca sarbatorile si sa incerc sa obtin o programare la vrajitoarea mea - ii spun vrajitoare ca face minuni cu tot corpul meu, nu numai cu spatele.
Iti doresc sa gasesti o maseuza potrivita cat mai curand
Oana Rusu - mamica de
OanaRusu spune:
Asa, si inca unul si ma duc... ![]()
La multi ani Raul-Celestin!!
Foarte frumoase ganduri Adib,
.
Oana Rusu - mamica de
LYLY809 spune:
quote:
Originally posted by cocutica
bine ca m-ai facut atenta...de fapt Ctrl+Alt+Del nici nu il inchide nici nu il restarteaza....apare fereastra din care alegi ce faci....sau blocheaza calculatorul(depinde cum e setat)
Cocutica si Elena (4 iunie 2006)
Asa-i, intr-adevar
Doar ca io asa procedez la servici cand se blocheaza dracia de calculator si tre' sa-l restartez... iar si iara... de bun si performant ce e!Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
OanaRusu spune:
Lacri, nu fii suparata cu dieta
, ca aia ai vreme sa o tii toata viata, in timp ce de alaptat... mai greu....
Paul refuza sanul de vreo 4 zile (cred ca in special de la dintii care vin acuma) si tare ma doare sufletzelul sa nu-l mai am la san nici asa putin cum l-am avut....
Oana Rusu - mamica de
LYLY809 spune:
Zax, La multi ani!
Beau virtual in sanatatea ta!
DanaPuiu, sper ca esti bine acum
Oana, nu-mi aminti de masaj... tare bine mai ierea
Acum nu mai am timp si pentru asa ceva
Singurul masaj de care beneficiez sunt picioarele-n burta pe care mi le da Alec.. nu ca ar avea vreun rezultat.
E prima data in viata cand am... burta, care n-are cum sa dispara, asa, singurica...
Roxana si Papacescu sunt bine acum
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
LYLY809 spune:
quote:
Originally posted by OanaRusu
Lacri, nu fii suparata cu dieta, ca aia ai vreme sa o tii toata viata, in timp ce de alaptat... mai greu....
Paul refuza sanul de vreo 4 zile (cred ca in special de la dintii care vin acuma) si tare ma doare sufletzelul sa nu-l mai am la san nici asa putin cum l-am avut....
Ai dreptate
, puiul sa fie sanatos, de slabit slabesc io!Poate e doar o toana, si la mine a fost un episod d-asta cu refuzatul, am zis ca gata, s-a terminat cu alaptatul, dar dupa vreo saptamana si-a revenit. Dar si io m-am incapatanat sa-i dau! Cand nu vroia, mulgeam si aruncam.
Pana la urma i-a venit mintea la capFetelor, i-am umplut razaciosului peretele cu abtibilduri
asa ca, acum sta cu ochii peste cap cand il pun pe scandura de infasat pentru sedinta de masaj, uf!Wapi, deci plecati cu bebelusul la munte! Curajosilor
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
OanaRusu spune:
quote:
Originally posted by LYLY809
Oana, nu-mi aminti de masaj... tare bine mai iereaAcum nu mai am timp si pentru asa ceva
Singurul masaj de care beneficiez sunt picioarele-n burta pe care mi le da Alec.. nu ca ar avea vreun rezultat.
E prima data in viata cand am... burta, care n-are cum sa dispara, asa, singurica...
...
Acuma-s buna de dat sfaturi

Oana Rusu - mamica de
LYLY809 spune:
Aradeanca noastra din Timisoara ierea cu trezitul pruncilor![]()

Daca am retinut corect, hihihi
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
OanaRusu spune:
quote:
Originally posted by LYLY809
[b][teal]Ai dreptate, puiul sa fie sanatos, de slabit slabesc io!
Poate e doar o toana, si la mine a fost un episod d-asta cu refuzatul, am zis ca gata, s-a terminat cu alaptatul, dar dupa vreo saptamana si-a revenit. Dar si io m-am incapatanat sa-i dau! Cand nu vroia, mulgeam si aruncam.Pana la urma i-a venit mintea la cap
...
Is lejera
Da' uite ca am ajuns aproape la 6 luni - personalul medical din spital nu mi-au dat sanse sa alaptez deloc da' eu m-am incapatanat si i-am dat chiar daca sugea numai 4-5 tzocaieli ... Acuma ma bucur mult ca am facut asa, de la 3 luni si ceva a supt chiar binishor pana zilele trecute
Oana Rusu - mamica de
cu
Natalita-Elena (12.05.2006)