Cirese de Mai-Iunie 2006 (33)
Raspunsuri - Pagina 26
LYLY809 spune:
Felicit Doruletz-Zambaretz cu ocazia implinirii a sase luni de viata
Mami Doina, fa pozele publice![]()
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
DianaR spune:
Amis, se vede ca sunt obosita, puteam pleca de la poza cu praji... N-ai mai pus nimic nou cu Petra...
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
vavitzu spune:
quote:
Originally posted by zax
Doina - insanatosire grabnica si Craciun Fericit si voua!
Multumesc Doroti si Diana de La Multi Ani!
Nu stiu cum a fost la cele care si-au serbat ziua de nastere acum, dupa venirea pe lume a pruncilor, dar vreau sa zic ca mie mi se pare ca parca nici nu conteaza. Sunt atat de fericita ca e Horia sanatos si e bine, ca evenimentu' in sine nu ma mai emotioneaza ca in alti ani. Asta pana diseara cand o sa vedem surpriza de la tati.
Raluca - eu mai intrasem pe forum dar nu mai reuseam sa scriu nimik; asta pana saptamana trecuta. Poate mai mai vazut doar asa sporadic, oricum de acuma sper sa reusesc sa intru mai des.
Adib - intoarcem inmiit urarile foarte frumoase de Craciun!
Ioana ma bucur ca incep sa se aseze lucrurile si felicitari pentru copii frumosi si vorbareti!
Si nu in ultimul rand La Multi Ani sarbatoritilor de azi: Raul Celestin si Paul Victor!![]()
![]()
![]()
Dana siHoria Alexandru (18.06.2006)
POZE
Horia Alexandru![]()
wow...LA MULTI ANI!..suntem nascute in aceeasi zi...
ama_kaly spune:
amiss cand fac prajituri, Seb ori doarme ori ma acompaniaza in wrap.
Eu vreau sa fac mini amandine si prajitura snickers pt Craciun, sper sa reusesc.Si evident, nelipsita prajitura cu visine care e preferata mea.
La mancare nu ma pricep..adica nu stiu sa fac nimic traditional..
Eu
de
Seby (27 aprilie 2006)
Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian
amiss_zip spune:
Zax eu stau vis a vis de Brown Sugar
.
Diana vom mai pune poze
sigur, si am sa iti trimit link-ul sa le si vedeti. Asa este, nu am mai pus poze dar nici nu am mai facut poze asa multe. Vom face maine seara de Craciun
.
Consi nu am reusit sa mai citesc din urma si cum voiam sa mai zic ceva iar eram depasita de evenimente
. Voi trece sa va colind
si cum ma mai eliberez I'll be back !
Lyly le-am facut si le-am si ars
. Am plecat in Cora si le-am uitat pe foc
. Bine ca au fost la minim si nu sunt atinse foarte tare dar eu imi dau seama... Oricum le-am testat si au iesit foooarte bunee!!!
poze si filme![]()
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra 
amiss_zip spune:
Da, da Si din partea nostra : La multi ani Doruletz! 
poze si filme![]()
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra 
amiss_zip spune:
Wow, Diana ati facut bradu'! Ce frumos! Ce imi place cum ii da Vlad tarcoale poate poate capata o bombonica
.
poze si filme![]()
CamiM spune:

Draga livada cu toti ciresii si ciresele tale, cu mamici si tatici , cu fratiori si surioare:
Craciun fericit alaturi de cei dragi!! Un pom bogat cu multe cadouri sub el!!

Cami &
Sofia
poze Sofia
mikiion spune:
Amissnoi avem acelesi pofte. Turtele cu jofla ca n-am mai mancat de la Craciunul din 2002 ca in 2003 a murit bunica. Dar eu am mancat mereu de Craciun, de cand eram mica.
Iar placinta cu iaurt am facut si eu. Dar mama mi-a dat o reteta cu 9 oua si 9 linguri zahar si 1 kg iaurt. Si stafide mai pun prin ea.in rest e cam la fel doar ca o fac la foc mic si o tin cam o ora.
Mihaela
www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme
http://mionita.photosite.com
Virsta Marc