Cirese de Mai-Iunie 2006 (33)
Raspunsuri - Pagina 27
mikiion spune:
La voi a nins? Ca aici sunt 6 grade. Plus. Ce facem cu incalzirea asta globala nu stiu. Si ploua......
Mihaela
www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme
http://mionita.photosite.com
Virsta Marc
mikiion spune:
Ieri la pediatru am ramas uimita. Mi-a zis tipul sa nu-i dau carne pana la 8 luni, ou dupa 9 luni.....Ca e mai bine sa intarzii ca e mai sigur!!Si la 7 luni sa incep cu iaurt si branza de vaci si ricotta( inca nu m-am lamurit ce-i aia!!!!).
M-a lasat masca. Cand a inceput ci iaurtul mai ales. Ca in cartea oficiala de aici nici nu e pomenit. Mi-am dat seama ca e mai dezghetat decat credeam si incep sa am mai multa incredere in el. Chiar daca e cam repezit in consultatii. dar asa sunt astia pe aici.
Mihaela
PS. sunt atat de ametita ca eu am crezut ca maine e Craciunul( adica in noaptea asta vine Mos Craciun).
www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme
http://mionita.photosite.com
Virsta Marc
Lya spune:
Intru si eu pe fuga sa va colind 
si va doresc
SARBATORI FERICITE si linistite alaturi de familiile voastre dragi!
La multe lunite Doruletului zambaret!
Sanatate celor bolnaviori.
Roxana,m-am ingrozit cand am citit prin ce-ai trecut.Pana la urma de unde-a luat microbul?
Wapi sanatate Stefanitei,cand te gandesti ca si eu i-am dat sa suga putina portocala.Si a si muscat o bucatica.
Amiss,notat reteta de placinta.....o comitem cat de repede!
mami de www.snugglepie.com/ezb/317544.png" target="_blank">Ruty&Erikutz
virgi spune:
Salutare livada!!!
Va uram un Craciun de vis!!! Sa va aduca Mosul tot ce va doriti. Am vorbit cu Mosul si l-am rugat frumos sa aibe grija de toate ciresele noastre bolnavioare si racite...si pe langa sacul cu cadouri sa le aduca si multa sanatate.
Noi peste 2 ore dam startul la marea petrecere de Craciun cu toti romanii de aici, petrecere care va dura pana maine dimineata, asta daca si cireasa mea va fi de acord sa faca nani.
Noi suntem bine sanatosi...am inceput sa facem pasi ( daca mami ne tine de manuta ), radem toata ziua..papam cam tot ce ni se da...ne plac capsunile si strugurii la nebunie. Santa ne-a adus printre altele si o olita..iar ieri a facut pentru prima data pipi la olita.
Craciun fericit!!! si sa ne auzim cu bine
amiss_zip spune:
Noi nu avem inca brad si se pare ca nu vom avea
.
A lucrat Cipi pe un proiect Greenpeace si se pare ca nu prea ii mai arde sa ia brad
...
sa tai un copac ca sa il tin 3 zile in casa?...
Si Petra e prea mica sa isi dea seama acum.
ce sa zic nu e departe de adevar dar brad de plastic eu nu voi pune in casa!
mikiion nici aici nu ninge. Si nu se anunta nimic. Este asa de unnatural
.
Macar un fulg sa avem in seara de Craciun!
www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze si filme![]()
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra 
amiss_zip spune:
virgi te invidiez! Petrecere cu prietenii, ... pana dimineata!! Noi cred ca am ramas singuri in Bucuresti! toti ba la munte ba in Austria ba...
eh! ramanem aici cu unele ciresele ![]()
Iar cu pipi-ul la olitza restecpa!
![]()
Luana voi ce faceti? Ati terminat gatelile?
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra 
amiss_zip spune:
Si va colind si eu! dar aruncati cu aparate de fotografiat, laptop-uri, nu cu rosii sau bani
.
Când fu pe la miez de noapte
Trecu durerile toate
si s-a nascut Fiul sfânt,
Dumnezeu pe-acest pamânt.
si cum dânsul s-a nascut
Ieslea-n rai s-a prefacut,
si pestera în palat
De un mare împarat.
Mii de flacari îmi ardeau,
Si-alte mii se aprindeau,
Mii si mii de luminele
Straluceau ca niste stele.
Iar prin iesle flori crestea
Fânu-n flori se preacea,
Maria se-nveselea,
Pruncu-n brate-si cuprindea,
Sa aveti un Craciun Fericit cu chicote de bebelushi si castronele cu legume rase cu pofta de catre ei
!
DianaR spune:
Cirese dragi, va doresc din tot sufletul un Craciun fericit, plin de liniste in sanul familiei!

Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
DianaR spune:
Amis vad ca ai pus la loc linkul spre poze!
Macar o crenguta de brad luati sa miroasa frumos in casa!
Diana,
Timeea (18.05.06)
DianaR spune:
Virgi, distractie placuta la petrecere!
Miki, nici la noi nu ninge... E ceata si urat...![]()
Diana,
Timeea (18.05.06)