Cirese de Mai-Iunie 2006 (33)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

quote:
Originally posted by Steluta

Doina, Camelia, sanatate intregii familii!!

Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)

Album Oana si Doru

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Roxana Claudia

Bine v-am regasit livada de cirese!

Multumesc din suflet tuturor care s-au gandit la noi in perioada spitalizarii, si in mod special Lacramioarei care s-a interesat personal de noi. Numai sufeltul meu stie cum am trecut prin perioada asta..
Nu vreau sa va plictisesc prea tare...incerc sa fiu cat mai scurta.
Intr-o noapte am gasit in scaunul un fir de sange proaspat. Nu am stat pe ganduri si am fugit spre Budimex cu scaunul in punguta. Aia au vazut despre ce-i vorba si ne-au trimis la Babes. Ajunsi acolo, chiar pe masa de consult Catalin a mai avut un scaun...numai sange. Ne-au internat, au urmat analize peste analize dupa care au introdus Nigram, pe cale orala, la 6 ore. Suspect de enterocolita dizenterica.Norocul nostru a fost ca baiatul meu e papacios si a mancat regim si a baut lapte fara lactoza fara mofturi, e adevarat ca nu cu aceeasi tragere de inima. Inchipuiti-va 14 scaune cu sange intr-o zi. E horror!!!! Au depistat bacteria vinovata: E Coli patogen. Dupa 3 zile...in care copilul continua asa, au schimbat tratamentul: o cefalosporina + gentamicina. De data asta i-au pus branula. A fost infiorator pana au gasit o vena...e intepat peste tot...Eu deja nu mai mancam nimic si plangeam toata ziua....Conditiile....de nedescris..Dupa 5 zile antibiograma a relevat ca bacteria era sensibila doar la Gentamicinaa, au sistat tratamentul cu cefalosporina si au continuat cu Gentamicina.Acum e bine puiul meu, ne-au externat dupa o saptamana de cosmar. Asteptam si noi vremuri mai bune, ca destul am fost necajiti.

Pupici la cirese si va doresc ca Anul Nou sa va aduca sanatate multa voua, cireselor voastre si tuturor celor dragi!!

Roxana si Catalin (5 iunie 2006)

Ooooff,va doresc multa sanatate!

Album Oana si Doru

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by CamiM

Cornelia si Doru Lucian la multi ani pentru prima jumatate de anisor!!

Cami & Sofia
poze Sofia

Album Oana si Doru

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by wapi

Noi Revelionul l-am petrecut in noaptea trecuta
Dupa inca un scaun nedigerat si apos aseara ne-am dus la Gr. Alexandrescu. Dupa o asteptare de o ora intr-o camera plina cu copii care tuseau care mai de care, dna doctor ne spune ca avem enterocolita, probabil de la galbenusul de ou mancat joi (luni i-am dat ou din acelasi lot si nu a avut nimic). Ne pune sa alegem : ne internam intr-un salon cu copii mai mari care sunt bolnavi de diverse boli respiratorii, unele contagioase, sau semnam ca refuzam internarea si ne asumam toate riscurile (oferta era si de doi in pat)
Am plecat acasa cu reteta : antibiotic, antitermice, hidratare. Pe la 1:00 azi noapte a facut 38.9, i-am dat calpol, a papat putin piure de morcov si a adormit. S-a trezit la 04:30, cu 39.4 si nu mai aveam voie sa-i dam nici antitermice - i-am scazut febra cu sosete cu otet si comprese. A mai dormit putin pana la 07:30, iar avea febra, i-am dat din nou Calpol si iarasi piure de morcov. Acum a adormit, ca este foarte obosit. Nu vrea sa mai deschida gurita pentru nimic, solutia pentru rehidratare i-am adaugat-o in piureul de morcov, ca nu am putut sa-l conving sa o bea.
Azi mergem la Medlife, ca nu prea m-a convins dna doctor de la spital cu enterocolita. De aseara de la ora 18:00 nu a mai avut niciun scaun, desi la 19:00 a mancat mar cu branzica.
Toate planurile noastre sunt date peste cap, nu cred ca mai ajungem la tara, si mersul la munte este cu semnul intrebarii.
Ajunsese gogosica mea la 9kg, acum cred ca o sa slabeasca ....
Dar vreau iar gogosica aceea care rade tot timpul si alearga dupa telecomanda prin pat !

Va uram si noi sa va aduca Mosul tot ce va doriti !

Mos Craciun, Mos Craciun,
Vii in fapt de seara,
Mos Craciun, Mos Craciun,
PENTRU PRIMA OARA !

Wapi!&Stefanita (19 mai 2006)

Insanatosire grabnica!

Album Oana si Doru

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by puiudana2004

LA MULTI ANI CORNELIA SI DORULET PT CELE 6 LUNITZE!
Wapi,multa sanatate lui Stefanita!Of,ce de cireshele bolnavioare!
OanaRusu,tare frumos craciunel.Pupe mama pe el!
[red]DianaR,musos brad!!!
Ama,da!Se spala singur pe dintisori.Cand vede periuta deja stie si dechide gura.Cand o sa am timp si mai ales chef(ca acu nu prea am),o sa pun si dovada!
[red]CRACIUN FERICIT DRAGELE MELE!CU MULTE CADOURI,BUCURII SI PROGRASE ALE CIRESHELELOR!

Dana si Andrei (6 mai 2006)

Varsta Andrei

Album Oana si Doru

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by DianaR

La multi ani Cornelia si Dorulet pentru 6 lunisoare!

Ama, Lyly, Dana multumim de aprecierile las adresa braduletului (si lui Ama un pupic ca mi l-a laudat pe Vladut! ). E cel mai reusit brad de pana acum, am si nimerit unul frumos foc de felul lui...

Wapi, of saracutii de voi! Pupici sa treaca repede!

Amonar, drum bun! Sarbatori fericite!

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)

Album Oana si Doru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Pentru ca Alec mi-a stricat azi planurile, am renuntat sa mai fac cozonac
Fac fagure cu crema de rahat, daca mi-o iesi...(marefer la crema,care-i tare ciudata)
Iar maine, sarmalele si salata de boeuf...
Andreea,cum au iesit sarmalutele?

Ralu,daca mai am timp, maine fac krantzul

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

quote:
Originally posted by amiss_zip

ama super desertul!!! Cine sta cu bebe cand mami gateste bunatati???

poze si filme

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra

Chiar am vrut sa vad ce poze i-ai mai facuyt la frumoasa ta, dar ai sters linkurile...

Wapi, ma bucur ca sunteti bine!

Neda, frumoasa poza!

Arabela, felicitari ptr dintisor!

Mergi la inceput

POZE DE LA SERBARE:
http://new.photos.yahoo.com/nastavelu/album/576460762380542198/photo/294928804110034235/9

Album Oana si Doru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

quote:
Originally posted by nastad

POZE DE LA SERBARE:
http://new.photos.yahoo.com/nastavelu/album/576460762380542198/photo/294928804110034235/9

Album Oana si Doru

Trebuie facute publice.

Mergi la inceput