Cirese de Mai-Iunie 2006 (33)
Raspunsuri - Pagina 24
neda spune:
Buna livada!
AM cam ramas in urma cu cititul , dar uite intram acum sa va uram Craciun Fericit ! Uite aici avem o noua poza
http://good-times.webshots.com/photo/2176563880091896464mpUXve
PA.Acum plec sa termin cu gatitul pina mai doarme Mihai......
Neda si Mihaitza
amiss_zip spune:
quote:
Originally posted by zax
[
Cum e prajiturica asta cu iaurt? Ca daca se face asa de repede m-as baga si eu.
Dana siHoria Alexandru (18.06.2006)
POZE
Horia Alexandru![]()
un pachet foi de placinta (contine cam 10 foi subtiri)
5 oua
5 linguri de zahar
1l lapte batut
putin ulei
1. Din pachet se iau pe rand folie de placinta si se aseaza in tava mare intinsa astfel:
o foaie se pune in tava si se unge cu ulei.
peste ea se pune inca o foie si se unge cu ulei
se mai pune una si se unge cu ulei...si tot asa pana se fac 4 sau 5 foi (la alegerea fiecaruia).
2. Se toarna peste cele 4 foi litrul de lapte batut in care s-au mixat ouale, zaharul si un vf de cutit de sare.
Peste acest lapte se mai pun 2 foi rupte bucatele mici (se vor amesteca cu laptele).
3. la fel ca la punctul 1 se pun restul de foi de placinta deasupra laptelui.
Si GATA!
Se da la cuptor pana se coace compozitia : se va face branza dulce cu sirop cu care se poate unge apoi placinta pe desupra.
Mie imi place f mult fierbinte!
uite www.flickr.com/photos/ami_si_cip/331091727/" target="_blank">aici o poza
poze si filmewww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra
amiss_zip spune:
wapi, multa santate puiului si sa aveti parte de un craciun linistit
.
bun venit Roxana! Multa sanatate si lui Catalin! Of prin ce ati mai trecut. Chiar m-am gandit azi la voi
.
poze si filme![]()
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra 
amiss_zip spune:
zax voi va plimbati de obicei in IOR? Am vazut in poze si am recunoscut lacul si aleea de langa lac.![]()
poze si filme![]()
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra 
Consi spune:
Amiss am trecut sa o mai vad pe Petra. Tot mai frumoasa si mai simpatica se face. Si observ ca ii "plac" legumele la fel ca lui Luca. Sa mai treci si pe la piersicutze. Sau te-ai suparat pe noi?
Consi si
Luca meu (19.07.2006)
atat sunt de mare
pozele noastre
botez
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
wapi spune:
Acum suntem mai bine, am inceput sa alergam dupa telecomanda ![]()
Am fost si la Medlife, la doctorita Marcu si ne-a intrebat daca nu i-am dat cumva portocala. I-am dat miercuri seara o felie (ca se uita la noi cu niste ochii..), dar mai mult s-a jucat cu ea, probabil a inghitit si o lingurita de suc. Se pare ca portocala este vinovata 

Ne-am chinuit toata ziua cu hidratarea, ca nu vroia sa bea nimic, acum este mai cooperant. Am trecut pe un regim mai permisiv: avem voie carnita de pui, branza si mar copt + lapte HN. A inceput sa manance binisor.
OFFF, noi facuseram toate cumparaturile pentru plecare, cadouri pentru nepotei, toata lumea ne astepta ..... maine il trimitem pe tati iar la cumparaturi si ne apucam si noi de ceva pregatiri, mai multe pregatiri vom face ptr Sf. Stefan ![]()

pentru cei care ne-au incurajat si va dorim sa nu patiti ca noi (eu am zis ca nu-i mai dau portocala pana iarna viitoare!)
BUNA DIMINEATA LA MOS AJUN !
Wapi!&Stefanita (19 mai 2006)
zax spune:
quote:
Originally posted by amiss_zip
zax voi va plimbati de obicei in IOR? Am vazut in poze si am recunoscut lacul si aleea de langa lac.poze si filme
Andreea multumesc de reteta. Am notat-o si maine cred ca o sa fac si eu. Arata tare bine si e si usor de facut.
Noi stam chiar langa IOR si mergeam foarte des; dar s-au apucat de sapat si curatat lacul si e destul de urat acum si plin de noroi si de camioane. Asa ca asteptam primavara cu alei frumoase si curate. Si voi stati in zona?
Dana si
Horia Alexandru (18.06.2006)
POZE Horia Alexandru
zax spune:
quote:
Originally posted by wapi
Acum suntem mai bine, am inceput sa alergam dupa telecomanda
Am fost si la Medlife, la doctorita Marcu si ne-a intrebat daca nu i-am dat cumva portocala. I-am dat miercuri seara o felie (ca se uita la noi cu niste ochii..), dar mai mult s-a jucat cu ea, probabil a inghitit si o lingurita de suc. Se pare ca portocala este vinovata
Ne-am chinuit toata ziua cu hidratarea, ca nu vroia sa bea nimic, acum este mai cooperant. Am trecut pe un regim mai permisiv: avem voie carnita de pui, branza si mar copt + lapte HN. A inceput sa manance binisor.
OFFF, noi facuseram toate cumparaturile pentru plecare, cadouri pentru nepotei, toata lumea ne astepta ..... maine il trimitem pe tati iar la cumparaturi si ne apucam si noi de ceva pregatiri, mai multe pregatiri vom face ptr Sf. Stefanpentru cei care ne-au incurajat si va dorim sa nu patiti ca noi (eu am zis ca nu-i mai dau portocala pana iarna viitoare!)
BUNA DIMINEATA LA MOS AJUN !
Wapi!&Stefanita (19 mai 2006)
Ma bucur sa aud ca sunteti mai bine. Bravo!!!
Craciun Fericit si Sanatos!
Dana si
Horia Alexandru (18.06.2006)
POZE Horia Alexandru
abibrinza spune:
BUNA DIMINEATA LA MOS AJUN!
sau
CHITI, MITI, HAI, HAI!
Acestea sunt urarile din seara si din dimineata urmatoare din satele bunicilor mei!
Va multumim pentru urarile de ziua noastra.Si ne-a venit si noua sa facem un cadou.De azi dimineata ne-a aparut si noua, un dintisor.S-a cam lasat asteptat dar a venit.
Sarbatori Fericite si multa, multa sanatate bolnaviorilor.
Arabela si bebe Victor-Catalin (22 aprilie 2006)
poze
nastad spune:
quote:
Originally posted by ILDI25quote:
Trimise - 21/12/2006 : 10:53:26
--------------------------------------------------------------------------------
Insanatosire grabnica si CRACIUN FERICIT!!!!

Doina,
Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)Album Oana si Doru