Cirese de Mai-Iunie 2006 (33)
Raspunsuri - Pagina 22
puiudana2004 spune:
LA MULTI ANI CORNELIA SI DORULET PT CELE 6 LUNITZE!
Wapi,multa sanatate lui Stefanita!Of,ce de cireshele bolnavioare!
OanaRusu,tare frumos craciunel.Pupe mama pe el!
[red]DianaR,musos brad!!!
Ama,da!Se spala singur pe dintisori.Cand vede periuta deja stie si dechide gura.Cand o sa am timp si mai ales chef(ca acu nu prea am),o sa pun si dovada!
[red]CRACIUN FERICIT DRAGELE MELE!CU MULTE CADOURI,BUCURII SI PROGRASE ALE CIRESHELELOR!
LYLY809 spune:

Hristos se naste, Domnul coboara
Ingerii canta, magii l-adora
Pastorii alearga, ieslea-nconjoara
Mari minuni se intamplara!

Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
adriana spune:
Multumim pentru urari
Noi suntem sanatosi, ma ingrozesc ce citesc pe aici de copilasi bolnavi.. nu stiu domne ce o fi in Romania, ca parca numai virusi si gipe circula pe acolo
.. Sanatate multa la copilasi: Catalin si Stefanita. Imi pare tare rau ca trebuie sa treaca prin asa ceva de mici
(spitale, antibiotice, etc)
Sarbatori fericite si numai bine![]()
Craciun luminat s-aveti!
Mami de Codrin, Olguta si Cornelie mica
vavitzu spune:
MULTUMIM fetelor care ne-au colindat, foarte frumos din partea voastra.
SANATATE cireshelor bolnavioare.
LA MULTI ANI celor care implinesc 6,7 luni...
SCUZE...nu am timp sa scriu...doar asa un pic,telegrafic.
CRACIUN FERICIT!!!!
DianaR spune:
La multi ani Cornelia si Dorulet pentru 6 lunisoare!
Ama, Lyly, Dana multumim de aprecierile las adresa braduletului (si lui Ama un pupic ca mi l-a laudat pe Vladut!
). E cel mai reusit brad de pana acum, am si nimerit unul frumos foc de felul lui...
Wapi, of saracutii de voi! Pupici sa treaca repede!
Amonar, drum bun! Sarbatori fericite!
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
mikiion spune:
quote:
Originally posted by LYLY809
Ia' poftiti la SCUTECELE DOMNULUI
Lacri si RazaciosulAlexandru 30 mai 2006
Asa aratau si cele pe care le facea si bunica mea Dumnezeu s-o ierte.!!!!!Numai ca ea punea canepa!!!!!In loc de nuci sau pe langa nuci. Ca nu am fost niciodata curioasa s-o intreba si acum nu mai am pe cine
. Era tot din aceeasi zona «folclorica« un sat intre Bacau si barlad dar mai aproape de Bacau. Si ea le zicea pelingile( adica tot scutecele)www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme
http://mionita.photosite.com
Virsta Marc
mikiion spune:
roxana si wapi sanatate la puisori. Si ma intreb si eu. e-coli de unde a luat asa ceva. Aici e alerta generala cand apare o epidemie de e-coli. Scot produsele din magazine( a fost alerta de spanac contaminat) . dar poate e alt e-coli.
Si cum se imbolnavesc copii pe acolo? Am o prietena care a fost acum 2 ani in Romania cu baietelul si s-a intors cu viermi intestinali. Doctorita de aici nu mai vazuse asa ceva. Citise doar in cartile din facultate. Dar poate si faptul ca e mai frig face sa fie mai putini virusi.
Diana79 m-ai socat cu mesajul tau. Cum adica ai decolat de 2 ori? Acelasi avion ?. Pai sunt tampiti? Ma gandesc cu groaza prin ce ai trecut.......
Petrecere frumosa in Romania. Si pt. Amonar la fel.
www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme
Virsta Marc
mikiion spune:
Cred ca numai eu mai sunt pe forum. La voi deja vine lumea cu colindul sau suntti in ultimele pregatiri. Pa. plec si eu la facut sarmale...Ca am gasit varza sarbeasca murata, in vid.
Ne vedem dupa Craciun!!!!
Mihaela
www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme
Virsta Marc
LYLY809 spune:
Eu n-am facut NIMIC pana la ora asta!
Si ingredientele pentru cozonac stau pe masa din bucatarie de ai-dimineata...
Sotul meu isi gaseste ori altceva de facut, numa' sa stea cu bebelsul nu.
Si atunci, ce sa fac, nu-l pot lasa singur sau plangand langa mine... O sa fac dupa ce adoarme puiul mic...
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
Diana79 spune:
Anuntam si noi cu mandrie aparitia primului dinte.
Pupici la toata lumea si va multumesc pt gandurile bune.
Diana
de
Nicole Evelyn (13 Iunie 2006)