Cirese de Mai-Iunie 2006 (33)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Multumim pt aprecierile la adresa montajului
Protagonistu' e esential, desigur

Va dorim din tot sufletul Craciun fericit! Noi plecam la buni - deci, pana atunci, dorim la cireshici, mamici si tatici cadouri frumoase si multa veselie de Craciun!

Oana Rusu - mamica de Paul-Victor, 21 iunie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

quote:
Originally posted by wapi

Noi Revelionul l-am petrecut in noaptea trecuta
Dupa inca un scaun nedigerat si apos aseara ne-am dus la Gr. Alexandrescu. Dupa o asteptare de o ora intr-o camera plina cu copii care tuseau care mai de care, dna doctor ne spune ca avem enterocolita, probabil de la galbenusul de ou mancat joi (luni i-am dat ou din acelasi lot si nu a avut nimic). Ne pune sa alegem : ne internam intr-un salon cu copii mai mari care sunt bolnavi de diverse boli respiratorii, unele contagioase, sau semnam ca refuzam internarea si ne asumam toate riscurile (oferta era si de doi in pat)
Am plecat acasa cu reteta : antibiotic, antitermice, hidratare. Pe la 1:00 azi noapte a facut 38.9, i-am dat calpol, a papat putin piure de morcov si a adormit. S-a trezit la 04:30, cu 39.4 si nu mai aveam voie sa-i dam nici antitermice - i-am scazut febra cu sosete cu otet si comprese. A mai dormit putin pana la 07:30, iar avea febra, i-am dat din nou Calpol si iarasi piure de morcov. Acum a adormit, ca este foarte obosit. Nu vrea sa mai deschida gurita pentru nimic, solutia pentru rehidratare i-am adaugat-o in piureul de morcov, ca nu am putut sa-l conving sa o bea.
Azi mergem la Medlife, ca nu prea m-a convins dna doctor de la spital cu enterocolita. De aseara de la ora 18:00 nu a mai avut niciun scaun, desi la 19:00 a mancat mar cu branzica.
Toate planurile noastre sunt date peste cap, nu cred ca mai ajungem la tara, si mersul la munte este cu semnul intrebarii.
Ajunsese gogosica mea la 9kg, acum cred ca o sa slabeasca ....
Dar vreau iar gogosica aceea care rade tot timpul si alearga dupa telecomanda prin pat !

Va uram si noi sa va aduca Mosul tot ce va doriti !

Mos Craciun, Mos Craciun,
Vii in fapt de seara,
Mos Craciun, Mos Craciun,
PENTRU PRIMA OARA !

Wapi!&Stefanita (19 mai 2006)

Nu-mi vine sa cred ce s-a-ntamplat! Insanatosire grabnica!

Eu am renuntat sa-i mai dau altceva decat piure de fructe si lapte. Din fericire, de ieri al meu e vesel, vioi si nu are febra. Cred ( si sper sa ramana asa) ca pur si simplu nu mai are rabdare sa manance cu lingurita din cauza gingiilor care-l mananca. Si, nici nu-i plac legumele. Aseara l-a vazut pe taica-su cu banana in mana si a poftit si el, minune mare, a mancat vreo... 2 cm de banana...

Nici nu mai muncesc sa-i fac supa zilele astea. Mai incerc dupa Craciun.
Pana azi nu i-am dat cereale cu gluten si poate ca lui nici nu-i place orezul sau porumbul. Azi o sa incercam cereale cu biscuiti de la Nestle. Poate graul ii place mai mult!!!
Iar maine o sa-ncerc sa-i dau curcan cu mazare de la Nestle. Stiu ca au un gust nasol, dar, cine stie, poate lui i-o place! Si, daca vad ca-i place mazarea, o sa ma apuc sa-i prepar mazare

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

Mergi la inceput

Multumim fetelor pentru colinde

De ieri Alec vorbeste intr-una. Asa, deodata, a devenit foarte guraliv! Zice dada, atata, adica, adiche si akiki... Sotul meu este incantat si rade non-stop
Cand nu-i iese o expresie se incrunta si se stramba, coninuand sa stalceasca cu... patos silabele!

Si are o figura! Se uita la mine in timp ce vorbeste cu o fata serioasa si nedumerita, ca si cum, ce, nu-nteleg ce spune?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amonar spune:

WAPI si ROXANA
Insanatosire grabnica la puiutii vostrii!
Eu ma intreb de unde iau copiii vostri bacterii de genul E coli? Eu stiu ca este o bacterie foarte periculoasa. Din mancare?
Cum preparati mancarea? Dati ceva crud?
ROXANA eu stiu ca oul nefiert si carnea cruda sunt foarte periculoase. Ai dat ou crud?

Kailan a avut si el , si mai are inca, putina raceala cu mucisori. Ne-am chinuit cateva nopti sa dormim pt ca nasucul nu functiona , era tot infundat. Am folosit pompa de nas si tipa ca din gura de sarpe, dar a fost foarte buna.
In rest am baiat mare, apare si al4-lea dintisor, merge in patru labe ca nici nu pot sa-l ajung. De stat in picioare din ce in ce mai bine si ajungem la lucrurile pe care mama le-a ridicat nu de mult dar noi am crescut si mama trebuie sa ridice lucrurile si mai sus.
A intrat in faza de "tenor". A descoperit ca are un tipat patrunzator si cu asta ne "mangaie" urechile toata ziua. Un tipat care iti trece prin timpane. Cica ar fi o faza prin care trec...

Azi plecam si noi inspre Romania, mai tarziu incepem cu impachetatul si pe la ora 5 cand Kailan va adormi vom pleca. Nu are rabdare sa stea in scaunul de masina si e un chin cu el in masina.

Va urez sarbatori fericite, un an nou cat mai frumos si deosebit de plin de impliniri! Sa aveti parte numai de sanatate si bucurie si copiii vostri sa va faca sa fiti mandre de ei!

(poze Kailan)

Mergi la inceput

Ramona, drum bun si Craciun fericit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vivighe spune:

Neatza...

Am tot citit si io colindele voastrea...aseara am facut bradutzul asa ca am intrat in atmosfera Craciuinului.Daca as gusta si niste "scutecele" cred ca gata ...nu mi-ar mai trebui nimik...dar sa vedem ce timp am azi si daca reushesc dau o fuga pe la tine Lacri...si poate scoatem si puardeii afara ca e frumos.
Noi vom merge la parintzi de Craciun,plecam maine dupa ce se trezeste madmoiselle.

Intalneala vreau si io...da poate miercuri...ca joi tre' sa duc pitica la mama sa putem pleca in Maramuresh.

Ama...Ingrid a cazut de 3 ori din pat pana acum.

Ioana...wellcome back!

Multa sanatate bebelushilor bolnaviori...sa se faca bine repede,ca tare rau e sa fie bebe bolnav.

Mergi la inceput

Ia' poftiti la SCUTECELE DOMNULUI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

La Vitleem, colo-n jos
Cerul arde luminos,
Preacurata
Naste astazi pe Hristos.

Naste-n ieslea boilor
Pe-mparatul tuturor,
Preacurata
Sta si plange-ncetisor.

N-are scutec de-nfasat,
N-are scutec de-nfasat,
Preacurata
Pentru pruncul de-mparat.

Nu mai plange Maica mea,
Nu mai plange Maica mea,
Scutecele noi ti-om da,
Preacurata,
Pruncul Sfant de-i infasa.

Mergi la inceput

Deschide usa crestine
C-am venit din nou la tine
Drumu-i greu si-am obosit
De departe am venit

Si la Viflaim am fost
Unde s-a nascut Hristos
Si-am vazut si biata mama
Pe care Maria o cheama.
Cum umbla din casa-n casa
Ca pe fiul sau sa-l nasca
Umbla-n jos si umbla-n sus
Ca sa-l nasca pe Isus.

Mai tarziu gasi apoi
Un staul frumos de oi
Si acolo pe fan jos
S-a nascut Domnul Hristos

Care cu puterea sa
Va împarati lumea
Si de-acum pana-n vecie
Mila Domnului sa fie.

Mergi la inceput

roxana si wapi, tare rau imi pare ca ati trecut prin asa ceva! lasa ca acum sunt bine si alaturi de voi de sarbatori!

Mergi la inceput